red blue black green red blue black green امروز
مذهبی
مطالب مذهبی
عکس های مذهبی
برگی از یک نوشته
ورزش
ورزش های رزمی
اخبار ورزشی خارجی
فوتبال و فوتسال
کشتی ووزنه برداری
شناوشطرنج
توپ وپور
علمی
روانشناسی
دانشگاه و کنکور
بهداشت ودرمان
فن آوری های نوین
علمی و پزشکی
اقتصاد
نفت و نیرو
بيمه و بانک
بورس و اقتصاد
صنعت و تجارت
راه و شهرسازی
بازرگانی و صنعت
سیاسی
دولت و مجلس
تحولات سوریه
بیداری اسلامی
سیاست خارجی
رییس جمهور
فرهنگی
سینما و ادبیات
آيين و انديشه
رادیو و تلویزیون
آموزش و پرورش
موسيقی و هنر
اجتماعی
زنان و جوانان
مردم و خانواده
محیط زیست
حوادث
نظامی
دفاع و امنیتی
ارتش
سپاه پاسداران
بسیج
مقام معظم رهبری
دیدارها
پیامها




درمان افسردگی و پوچی با یاد خدا !
بازدید : 368 |


افسران - درمان افسردگی و پوچی با یاد خدا !

نویسنده : دریادل بسیجی تاریخ ارسال : : دو شنبه 18 خرداد 1394برچسب:یاد،خدا،قرآن، افسردگی,

بیانات در مراسم بیست و ششمین سالروز رحلت حضرت امام خمینی رحمه‌الله
بازدید : 392 |

بیانات در مراسم بیست و ششمین سالروز رحلت حضرت امام خمینی رحمه‌الله

بسم‌الله‌الرّحمن‌الرّحیم‌(۱)
والحمدلله ربّ العالمین و الصّلاة و السّلام علی سیّدنا و نبیّنا و حبیب قلوبنا ابی‌القاسم المصطفی محمّد و علی ءاله الأطیبین الأطهرین المنتجبین سیّما بقیّةالله فی الأرضین. اللّهمّ کن لولیّک الحجّة بن الحسن صلواتک علیه و علی ءابائه فی هذه السّاعة و فی کلّ ساعة ولیّاً و حافظاً و قائداً و ناصراً و دلیلاً و عیناً حتّی تسکنه ارضک طوعاً و تمتّعه فیها طویلاً. اللّهمّ اعطه فی نفسه و ذریّته و شیعته و رعیّته و خاصّته و عامّته و عدوّه و جمیع اهل الدّنیا ما تقرّ به عینه و تسرّ به نفسه.

 در آغاز عرایضم، لازم است عرض ارادتی به ساحت مقدّس بقیّةالله‌الأعظم (ارواحنا فداه) بکنیم. منجی آخرالزّمان مورد اتّفاق همه‌ی ادیان ابراهیمی است؛ اینکه کسی خواهد آمد و جهان را از منجلاب ظلم و جور نجات خواهد داد، در میان ادیان ابراهیمی مورد قبول همگان است. در اسلام، نام این منجی هم مشخّص شده است؛ این موجود الهی را، این انسان بزرگ فوق‌العاده را در همه‌ی مذاهب اسلامی به نام مهدی می‌شناسند. شاید در بین فِرَق اسلامی هیچ فرقه‌ای را نتوان سراغ داد که معتقد نباشد که مهدی (علیه‌السّلام) ظهور خواهد کرد و او از ذریّه‌ی پیغمبر است؛ حتّی نام و کنیه‌ی آن حضرت را هم مشخّص میکنند. خصوصیّتی که در اعتقاد شیعه وجود دارد این است که این شخصیّت را به‌صورت مشخّص و معیّن معرفی میکند؛ او را فرزند امام یازدهمِ از ائمّه‌ی اهل بیت - حضرت امام حسن عسکری (علیه‌السّلام) - میداند؛ تاریخ ولادت او به‌طور مشخّص از نظر مورّخان شیعه و متکلّمان شیعه روشن و واضح است؛ دیگر فِرَق اسلامی، غالباً این نظر را متذکّر نشده یا نپذیرفته‌اند ولی شیعه با ادلّه‌ی مسلّم و قطعی، حضور و وجود و ولادت آن بزرگوار را اثبات میکند. بعضی استبعاد کرده‌اند که چگونه ممکن است انسانی متولّد بشود و در این زمان طولانی زنده بماند. این تنها استبعادی است که در مورد قضیّه‌ی حضرت مهدی، مخالفان مطرح کرده‌اند و تکرار کرده‌اند؛ لکن قرآن کریم با نصّ صریح خود، این استبعاد را برطرف میکند. درباره‌ی حضرت نوح پیغمبر (علیه‌السّلام) میفرماید: فَلَبِثَ فیهِم اَلفَ سَنَةٍ اِلّا خَمسینَ عامًا؛(۲) یعنی نوح در میان قوم خود ۹۵۰ سال زندگی کرده است. نه اینکه عمر او این مقدار بود، ظاهر مطلب این است که دوران دعوت آن بزرگوار ۹۵۰ سال است؛ بنابراین، این استبعاد جایی ندارد.

 بزرگ‌ترین خاصیّت این اعتقاد در میان شیعیان، امیدآفرینی است. جامعه‌ی تشیّع فقط به برجستگی‌های تاریخ خود در گذشته متّکی نیست، چشم به آینده دارد. یک نفر معتقد به مسئله‌ی مهدویّت طبق اعتقاد تشیّع، در سخت‌ترین شرایط، دل [را] خالی از امید نمیداند و شعله‌ی امید همواره وجود دارد؛ میداند که این دوران تاریکی، این دوران ظلم، این دوران تسلّط ناحق و باطل قطعاً سپری خواهد شد؛ این یکی از مهم‌ترین آثار و دستاوردهای این اعتقاد است. البتّه اعتقاد تشیّع نسبت به مسئله‌ی مهدویّت به همین‌جا محدود نمیشود؛ بِیُمنِهِ رُزِقَ الوَری‌ وَ بِوُجُودِهِ ثَبَتَتِ الأرضُ و السَّماء؛(۳) مسئله‌ی اعتقاد به مهدویّت یک چنین اعتقادی است. این شعله‌ی فروزان، این فروغ تابان، در جوامع شیعی در طول قرنهای گذشته وجود داشته است و همچنان وجود خواهد داشت و ان‌شاءالله دوران انتظار منتظران سر خواهد آمد. دیروز روز سالگرد ولادت آن بزرگوار بود؛ این مختصر عرض ارادت، به‌مناسبت این میلاد مسعود در جمع شما برادران و خواهران عزیز به عرض رسید.

نویسنده : دریادل بسیجی تاریخ ارسال : : دو شنبه 18 خرداد 1394برچسب:بیانات ، رهبر، انقلاب ، امام خامته ای،ارتحال امام خمینی (ره),

خبر آمد خبری در راه است . . .
بازدید : 392 |

اللهم عجل لولیک الفرج و العافیه و النصر و اجعلنا من اعوانه و انصاره

نویسنده : دریادل بسیجی تاریخ ارسال : : پنج شنبه 24 ارديبهشت 1394برچسب:یا مهدی ,

آقای من، بحق نازدانه اتان علی بن موسی الرضا(ع)، فکری به حال ما کنید.....
بازدید : 264 |

افسران - آقای من، بحق نازدانه اتان علی بن موسی الرضا(ع)، فکری به حال ما کنید.....
چشمهایت که به گنبد طلایشان می افتد
بی اختیار اشک به شب نشینی چشمهایت می آید.

اینجا کاظمیـــــــن است

و این روزها ، روزهـــــای رجب
که رو به پایـــــان است...


وقتی عقربه تاریخ به بیست و پنجم آن نزدیک می شود
دوباره ثانیه ها به فریاد می آیند.

مولا جان!

می گویم : یا باب الحوائج!
و قنوت دست هایم، پر از یاد تنهایی اتان می شود،
تـــــــنهایـــــــی !

شیعیانتان را دریابید...

ای غریب زندان بی کسی ،
زندان نفس ما را زمینگیر کرده است.
به فریادمان برسید...

دردمندانیم، جویای درمان؛
فکری به حال ما کنید
اینک این شما و این کَرَمتان!


السلام علیک یا موسی بن جعفر...


عرض تسلیت خدمت قطب عالم بشریت امام زمان(عج) و علی بن موسی الرضا(ع) و فاطمه معصومه(س) و همه عاشقان و دلسوختگان

نویسنده : دریادل بسیجی تاریخ ارسال : : پنج شنبه 24 ارديبهشت 1394برچسب:شهادت, امام موسی کاظم,

بدون شرح...
بازدید : 303 |

نویسنده : دریادل بسیجی تاریخ ارسال : : پنج شنبه 24 ارديبهشت 1394برچسب: رهبر عزیزآماده ایم,

لبیک یا امام خامنه ای
بازدید : 404 |

نویسنده : دریادل بسیجی تاریخ ارسال : : پنج شنبه 24 ارديبهشت 1394برچسب:لبیک, امام خامنه ای,

حاشیه های دیدار رهبری از نمایشگاه کتاب
بازدید : 363 |

*آمدم رهبر را ببينم و بروم
يكي از غرفه‌داران به من كه در ابتداي يكي از راهروها ايستاده بودم نزديك شد و گفت: من مي‌خواهم خود آقا را ببينم و بروم چون خيلي كار دارم. فقط به خاطر آقا موندم!
ساعت كه 9:30 دقيقه را نشان مي‌دهد جنب و جوشي در اطراف درب ورود شكل مي‌گيرد. رهبر به همراه اطرافيان خود وارد مي‌شود. در كنار يكي از محافظين ايستاده‌ام. رهبر انقلاب كه مي‌رسند سلامي چهره به چهره به ايشان مي‌دهيم و جوابي مي‌شنويم كه روح را سرشار از لذت مي‌كند. بعد از حضور رهبر، غرفه انتشارات پژوهشگاه علوم و فرهنگ اولين محل بازديد بود. رهبر و وزير ارشاد شانه به شانه مي‌روند. در اين غرفه كتاب "كاخ بلند سخن " از دفتر پنجم شاهنامه فردوسي نظر آقا را جلب كرد و تورقي مي‌فرمايند.
غرفه‌دار نشر پنجره در حضور رهبر ساكت ايستاده و نظاره‌گر است. بعد از چند لحظه مي‌بينم كه با رهبر سخن مي‌گويد. ما كماكان از دور نظاره‌ مي‌كنيم بازديد رهبر از غرفه‌هاي ديگر را. كتاب "راز گل سرخ " كه ترجمه اشعار شاعران زن جهان است مورد توجه رهبري قرار مي‌گيرد و در غرفه نشر پلك آن را تورق مي‌كنند.
دو غرفه‌دار خانم در نشر پيام آزادگان با حضور رهبر انقلاب گريه‌ امانشان نمي‌دهد و تا دقايقي بعد از حضور ايشان نيز اشك‌هايشان روان است. بغض گلويم را مي‌فشارد.
در بازديد رهبر از انتشارات پژوهشگاه مطالعات فرهنگي و اجتماعي مسئولين غرفه پنج جلد كتاب به ايشان هديه مي‌دهند و فردي آن را بر روي ديگر كتابهايي مي‌گذارد كه به رهبر هديه داده‌اند.
 

* اشك‌هايي از سر عاشقي
غرفه‌دار پيام كليدر همان زني است كه در سطور بالا شرحش داده شد. با حضور رهبر اشك‌هايش را پاك مي‌كند و كتابي در دست دارد كه به رهبر هديه دهد. مشتاقانه سخن مي‌گويد و دست راستش را به علامت خوش آمد بر روي سينه مي‌گذارد و با رهبر خوش و بش مي‌كند. باز هم از راه دور نظاره‌گر اين صحنه‌ها هستم.
حواسم به چند غرفه‌دار خانمي است كه در غرفه نشر پيكان حضور دارند. رهبر كه از جلويشان مي‌گذرد يكيشان در آستانه اشك است و معلوم است خود را كنترل مي‌كند. شايد به دلايل شخصي نمي‌خواهد همكارانش متوجه حالاتش شوند.
غرفه‌دار نشر پيام فرهنگ به محض حضور رهبر انقلاب چفيه‌اي را براي تبرك به رهبر انقلاب داد. دست‌بوسي هم انجام داد. حقا كه پسر زبلي بود. فقط اين را نمي‌دانم كه از كجا مي‌دانست كه رهبر مي‌آيد و چفيه‌اش را هم آورده بود! البته در ادامه متوجه شدم كه اين دو عزيز زبل اصلا غرفه‌دار نبودند و فقط براي عرض ارادت در آن غرفه بودند! به زرنگي‌شان احسنت گفتم.
حالا مي‌توانيم كمي نزديك‌ رهبر شويم اما كماكان صحبت‌هاي رد و بدل شده ايشان با ناشران نمي‌توانيم متوجه شويم.

* پسر رهبر
پسر رهبر دورتر از جمعيت مشغول بازديد از كتاب‌هاست. كسي از ناشران او را نمي‌شناسد و او نيز با فراغ بال كتاب‌ها را تورق مي‌كند. بعد از يك دور بازديد محمد علي رامين نيز به همراهان رهبر اضافه مي‌شود.
دور دوم بازديد از راهرو 13 با غرفه تنديس آغاز مي‌شود. لبخند غرفه‌دار حاكي از رضايت ديدار با رهبر است. آقا با همان غرفه‌داري كه مي‌گفت چند سال پياپي در بازديدهاي ايشان حاضر است احوال‌پرسي گرمي مي‌كند. نمي‌دانم پسر به رهبر گفته كه چند سال است در نمايشگاه كتاب او را زيارت مي‌كند.
مجبور مي‌شوم از جمع دور شوم و در سكويي بنشينم. چند تن از افراد حفاظت آنجا هستند. يكيشان كه آشناست حرف مي‌زند و مي‌خنديم. اصلا حالاتشان با موقعي كه مشغول كارند قابل مقايسه نيست يكي از اينها كه بچه محل ما هم هست هنگام ورود انگار نه انگار كه آشناست و حتي ما را بيشتر هم بازرسي كرد. البته گله‌اي نيست و كار درست هم همين است.

كماكان نمي‌شود از راهرو سيزده به رهبر نزديك شد، پس لاجرم آن را دور مي‌زنم و از آن سر منتظر مي‌مانم كه باز هم گرفتار مي‌شوم؛ البته اين بار فاصله با رهبر نزديك‌تر است. در انتشارات تخت جمشيد بعد از بازديد رهبر، غرفه‌دار چفيه ايشان را مي‌گيرد و لبخند پيروزمندانه‌اي مي‌زند.
معاون مطبوعاتي وزير ارشاد نيز كاملا در حلقه‌ اول قرار گرفته است؛ البته حضور او به سبب معاونت وزير است نه وظيفه كاري. چند متر عقب‌تر از رهبر حجت‌الاسلام محمدي گلپايگاني در آرامش مشغول بازديد و تورق كتابها است.
در كنج راهرو سيزده مي‌ايستم تا با عبور رهبر چفيه ايشان را براي تبرك بگيرم. يكي از محافظين از من مي‌خواهد دورتر بايستم. برايش توضيح مي‌دهم كه چه مي‌خواهم. مي‌گويد جلو نرو، آقا كه رد شد از همين جا با صداي بلند بگو آقا چفيه مي‌خواهم. رهبر كه كاملا نزديك‌ مي‌شود قلبم مي‌تپد و همين كه مي‌خواهد براي بازديد به غرفه‌اي برود با صداي بلند مي‌گويم حضرت آقا چفيه‌تان را مي‌خواهم؟! ايشان با لبخند مي‌گويد چفيه كه ندارم و سريع از همراهشان يك چفيه مي‌گيرند و مي‌بوسند و با لبخند به من مي‌دهند. بغض گلويم را مي‌فشارد. چفيه رهبري را مي‌گيرم. گويي حاشيه‌ها براي من تمام شده است اما بازديد هنوز ادامه دارد.
 

*نحسي يك راهرو
گويا اين راهرو سيزده نحس است چرا كه هيچ راهي براي ورود به آن نمي‌شود پيدا كرد. لاجرم به ابتداي راهرو 14 باز مي‌گردم شايد آنجا فرجي شود. غرفه‌دار نشر پيام كليدر كه قبل از حضور رهبر در مقابل دوربين‌ها اشك مي‌ريخت، بعد از گرفتن چفيه رهبر در گوشه‌اي از راهرو نظاره گر رهبر است. آرامش در چهره‌اش موج مي‌زند، دست به سينه مي‌خندد.
در ابتداي راهرو چهارده سيمي از ميله افقي آويزان است و تلاش يكي از افراد براي آويزان كردن آن به صورت اصولي راه به جايي نمي‌برد و پرش‌هاي متعدد تنها عرقش را در مي‌آورد. اين مشكل را يكي از غرفه‌داران با يك تكه چسب حل مي‌كند.
با مساعدت يكي از دوستان (همان كه مسبب حضور ما شد) و البته مشقات فراوان در چند متري رهبر هستم، اما مواظب حركات خود هستم. البته حالا چند نفري كه قيافه من برايشان از حالت غريبه درآمده با محبت نگاهم مي‌كند و ديگر مرا مانع خود نمي‌دانند، البته فقط چند نفرشان.

* مسئول چفيه
يكي از غرفه‌داران با ديدن چفيه در دست من، فكر مي‌كند من مسئول دادن چفيه به آقا هستم و با سماجت از من مي‌خواهد چفيه‌اي به او بدهم.اين قضيه با تحريك يكي از تازه دوستان شدت بيشتر مي‌گيرد تا اينكه از آن جمع دور مي‌شوم تا چفيه را از دست ندهم.
اين بار گويا راهرو پانزده براي ما خوش‌يمن است چرا كه در چند متري رهبر هستيم و هر از گاهي به صورت منقطع سخنان ايشان را با برخي ناشران مي‌شنويم. غرفه‌دار نشر جامه‌داران سرشار از شادي حضور رهبر، بسته‌اي از آثارش را به رهبري هديه مي‌دهد.
در انتشارات خوارزمي سوال و جواب رهبر با لبخندهاي شيرين ايشان و غرفه‌داران همراه است. حضور رهبري در اين غرفه طولاني‌تر است. كمي شيطنت مي‌كنم و مي‌خواهم به رهبر نزديك‌تر شوم كه با تذكر جدي و البته به حق يكي از محافظين مواجه مي‌شوم. با حالتي مأيوس عقب‌تر مي‌ايستم.
پسري كه در ابتداي حضور در نمايشگاه به من مي گفت از شب گذشته مي‌دانستم رهبر به نمايشگاه مي‌آيد به محض حضور رهبر چنان دست و پايش را گم مي‌كند كه نمي‌تواند هيچ حرفي بزند.
در غرفه دفتر پژوهش‌هاي فرهنگي محسن پرويز درباره مجموعه كتاب "از ايران چه مي‌دانيم؟ " توضيحاتي را مي‌دهد. اين اولين ورود مستقيم پرويز در ديدار رهبر است. غرفه‌دار نشر دژ بعد از عبور رهبر انقلاب از مقابله غرفه‌اش گفت: ما تا حالا ايشان را از نزديك نديدم و خيلي ايشان را دوست دارم.
عبور از راهرو 16 و بازديد از غرفه‌هاي اين راهرو، پايان بخشي از بازديد است و رهبر انقلاب براي استراحت در غرفه انتشارات علمي و فرهنگي مي‌روند. پذيرايي با يك چاي كوچك از نكات جالب ديدارهاي آقا است. افراد مسئول از حضور افراد براي نزديك شدن به غرفه جلوگيري مي‌كنند اما من در نزديك‌ترين وضع ممكن بر رهبر البته در بيرون انتشارات ايستادم. بعد از مدتي توقف، رهبر با احوال‌پرسي از افراد حاضر به سمت يكي ديگر از سالن‌ها مي‌روند. در ادامه اين بازديد ديگر مي‌توانيم به رهبري نزديك شويم. دختري كه در انتشارات دانش بهمن حضور داشت با حضور رهبر با ذوق و شادي با ايشان گفت و گو كرد و حتي چفيه ايشان را گرفت و بر گردن انداخت.
حضور در دفتر نشر معارف و سوال درباره خاطرات آقاي هاشمي نيز در مسير بازديد انجام شد. رهبري درباره چند و چون انتشار اين خاطرات سوالاتي را از غرفه‌دار پرسيدند.
پايان اين بازديد سه ساعته، حضور رهبر انقلاب از غرفه سازمان بهزيستي بود كه بعد از آن با خروج رهبر، انتظاري يك ساله براي ديدار دوباره ايشان از نمايشگاه كتاب شروع مي‌شود.

تهيه و تنظيم: مصطفي وثوق‌كيا - فارس

نویسنده : دریادل بسیجی تاریخ ارسال : : پنج شنبه 24 ارديبهشت 1394برچسب:دیدار، نمایشگاه کتاب,

دیدار جمعی از معلمان با رهبر انقلاب
بازدید : 340 |

دیدار جمعی از معلمان با رهبر انقلاب

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح امروز (چهارشنبه) در دیدار وزیر و مسئولان آموزش و پرورش و جمع زیادی از معلمان سراسر کشور ضمن تبیین جایگاه بی‌بدیل آموزش و پرورش و همچنین نقش بسیار مهم و تأثیرگذار معلم در تربیت نسلی با ایمان، دانا، روشن‌بین، دارای اعتماد به نفس، پرنشاط و امیدوار، تحقق چنین اهداف والایی را در گرو اجرای منسجم و کامل سند تحول بنیادین آموزش و پرورش دانستند و تأکید کردند: مسئولان دولت به‌ویژه مسئولان اقتصادی باید نسبت به آموزش و پرورش و مسائل معیشتی معلمان نگاه ویژه و فراتر از دستگاه‌های دیگر داشته باشند و بدانند هرگونه هزینه در این مجموعه، سرمایه‌گذاری برای آینده و ایجاد ارزش افزوده است.
ایشان همچنین با اشاره به تهدیدهای اخیر مقامات رسمی آمریکا هم‌زمان با برگزاری مذاکرات هسته‌ای تأکید کردند: من موافق مذاکره زیر شبحِ تهدید نیستم. مسئولان سیاست خارجی و مذاکره‌کنندگان باید خطوط قرمز و اصلی را به دقت رعایت کنند و هم‌زمان با ادامه مذاکرات، باید از عظمت و هیبت ملت ایران نیز دفاع کنند و زیر بار هیچ تحمیل، زور، تحقیر و تهدیدی نروند.
رهبر انقلاب اسلامی در ابتدای سخنان خود با گرامیداشت خاطره‌ی شهید آیت‌الله مطهری، مهمترین ویژگی ایشان را، معلم بودن همراه با اخلاص و تلاش خستگی‌ناپذیر دانستند و با اشاره به نقش بی‌بدیل آموزش و پرورش در ساختن آینده‌ی کشور، گفتند: در آموزش و پرورش، معلم کانونی‌ترین و تأثیرگذارترین نقش را در شکل‌دهی شخصیت فکری و روحی دانش‌آموزان و نسل آینده‌ی کشور دارد به گونه‌ای که حتی پدر و مادر و محیط زندگی چنین تأثیرگذاری بر دانش‌آموز ندارند.
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای افزودند: با توجه به جایگاه آموزش و پرورش و معلمان در آینده‌ی کشور، هرگونه هزینه در این بخش، در واقع سرمایه‌گذاری است.
ایشان با تأکید بر اینکه باید با چنین نگاهی، برای اقتصاد آموزش و پرورش برنامه‌ریزی شود، به نقش معلم در تربیت انسان‌های بزرگ و شخصیت‌های برجسته اشاره کردند و گفتند: وظیفه‌ی معلم تربیت نسلی با ایمان، دانا، دارای اعتماد به نفس، امیدوار به آینده، با نشاط، روشن‌بین، با اراده و دارای سلامت جسمی و روحی است.
رهبر انقلاب اسلامی خاطرنشان کردند: وظیفه‌ی معلم در واقع ایجاد جامعه‌ی انسانی برتر و والاتر است که در امتداد وظیفه‌ی انبیاء یعنی تعلیم و تزکیه است.
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای محقق شدن رسالت واقعی معلمان را نیازمند الزاماتی دانستند و گفتند: یکی از این الزامات توجه به مسئله‌ی معیشت معلمان است. مسئولان دولتی به‌ویژه مسئولان اقتصادی باید با وجود محدودیت‌ها، نگاه ویژه‌ای به آموزش و پرورش و معلمان داشته باشند و آن را در مسائل اولویت‌دار خود قرار دهند.
ایشان با تأکید بر اینکه اگر درخصوص مسئله‌ی معیشت معلمان غفلت شود، دشمن سوءاستفاده خواهد کرد، افزودند: البته معلمان انسان‌های مؤمن، نجیب و هوشیاری هستند و متوجه توطئه‌های دشمنان و افراد کینه‌توز نسبت به نظام اسلامی هستند که می‌خواهند به بهانه‌ی معیشت معلمان شعارهای فتنه‌گرانه و خطی و سیاسی مطرح و برای نظام دردسر درست کنند.

نویسنده : دریادل بسیجی تاریخ ارسال : : پنج شنبه 24 ارديبهشت 1394برچسب:دیدار، روز معلم،شهادت آیت الله دکتر مطهری,

و مکرو و مکر الله ولله خیر الماکرین
بازدید : 525 |

مکرو و مکر الله ولله خیر الماکرین

افسران - و مکرو و مکر الله ولله خیر الماکرین
برای برخی دوره امدادهای الهی محدود به هزاران سال پیش است و در عصر مدرن قرار نیست که دیگر چنین اتفاقاتی بیفتد؛ این دسته از افراد چه بدانند و چه ندانند ادامه دهنده راه نیچه ای هستند که عصر مدرن را دوره مرگ خدا دانست چرا که در این عصر دیگر ارتباط زمین و آسمان قطع می شود و هر اتفاقی فقط با معادلات مادی محاسبه می شوند. در همین دوران، انقلابی به رهبری امام خمینی رحمه الله علیه در ایران به پیروزی رسید که تمام معادلات مادی حسگرایان لذت جوی غربی و شرقی را بهم ریخت و مجددا به تمام جهانیان یادآور شده که هنوز خداوند است که حاکم جهانیان است.

پنجم اردیبهشت در تاریخ کشورمان، روزی است که ملت مسلمان ایران آشکارا تحقق وعده های حق الهی را مشاهده کردند و تفسیر سوره فیل در عصر مدرن را همراه جهانیان به نظاره نشستند تا همگان بدانند سنتهای الهی را تغییری نیست و اگر امتی در راه او مقاومت کنند، بی شک از امدادهای غیبی اش بهره مند خواهند شد.

امریکایی ها تمام محاسبات مادی را به منظور نفوذ به عمق خاک ایران انجام دادند، منطقه مورد هجوم را به منظور ایجاد فضای واقعی تمرین برای نیروها، ساختند و نیروهای ویژه خود را در صحرا آموزش دادند. نیروهای نفوذی در ارتش ایران را یافتند و با استفاده از ماهواره های هواشناسی و ابرکامپیوترهایشان پیش بینی دقیق آب و هوا را انجام دادند. حال همه چیز آماده بود تا ابرقدرت جهان مادی، برنامه بی نقص خود را به مرحله اجرا درآورد.

پدافند ایران خاموش شد، نیروی هوایی بپاخواست و تا دل کویر ایران توانست نفوذ کند، همه چیز طبق برنامه پیش می رفت و جز خائنان وطن فروش نامسلمان کسی از حضور امریکایی ها در قلب وطن خبرندارد. هنوز شش ماهی از سخنرانی انقلابی حضرت امام رحمه الله علیه و جمله معروف ایشان نمی گذرد که امریکایی ها براحتی توانسته اند تا نزدیکی پایتخت ایران نفوذ کنند و تا موفقیت فاصله چندانی ندارند... لیکن امریکایی ها حساب همه چیز را کرده بودند الا آنچه آن را خرافات می نامیدند.

ام القرای اسلام و کعبه ای که اگر ویران شود، ذکر خدا از زمین برچیده خواهد شد، در آنروز ایران بود و این بود که باد نقش ابابیل را برعهده گرفت و ریزه های شن، حجاره شدند و خداوند امدادی فروفرستاد که تمام محاسبات مادیون عالم را به هم ریخت و این برای خداوند سخت نبود. ملتی که برای خدا بپا خواست در سالهای پایانی قرن بیستم هم خدا را در کنارش دید و دست غیب الهی پشتیبان خود یافت و شن ها مأمور خدا بودند تا بینی فرعون زمان را به خاک بمالند.

اما این اولین امداد الهی در حق ملت مسلمان ایران نبود و آخرین آنها هم نخواهد بود، اما یکی از بارزترینشان بود و ملتی که به چشم خود امداد غیبی الهی را دید، نه از تحریم مادیون می هراسد و نه از نغمه های ناامیدکننده مزدوران، به تنگ می آید و در انتخابات به ندایی متمایل می شود که نه به سوی تسلیم و سازش می خواند و نه راهکارهای مادی غرب را به عنوان راه حل ارائه می کند چرا که می داند اگر وصل به قدرت لایزال الهی باشد، ابرقدرتی است که تمام قدرتهای پوشالی مادی در مقابلش هیچند.

مروری بر سخنان حضرت امام رحمه الله علیه در مور این اتفاق به عنوان حسن ختام خالی از لطف نخواهد بود :"این جز این بود که یک دست غیبی در کار است؟! نباید بیدار بشوند آنهایی که توجه به معنویات ندارند و به این غیب ایمان نیاورده‏اند؟ نباید بیدار بشوند؟ کی این هلیکوپترهای آقای کارتر را که می‏خواستند به ایران بیایند ساقط کرد؟ ما ساقط کردیم؟ شنها ساقط کردند، شنها مأمور خدا بودند، باد مأمور خداست، قوم عاد را باد از بین برد. این باد مأمور خداست، این شنها همه مأمورند. تجربه بکنند باز.
لکن ما نباید مغرور بشویم. من به ملت ایران عرض می‏کنم که مغرور نشوید. تمام قدرت، قدرت خداست و باید اتکال به او بکنید، و خودتان را فانی بکنید در آن قدرت بزرگ. مادامی که ملت ایران همان قدرت اول را که قدرت معنوی بود و با اللَّه اکبر پیش برد، مادامی که این حفظ بشود شما بیمه هستید؛ بیمه الهی هستید. خدا نکند که دستهایی که الآن در کار هست و می‏خواهند شما را مأیوس بکنند، اینها در این شیطنتشان پیروز بشوند، و شما را از آن حالی که در اول انقلاب داشتید منحرف کنند، که آن روز، روزی است که خدای تبارک و تعالی عنایتش را خدای نخواسته از شما بر می‏دارد و شما به همان حالها می‏افتید. حفظ کنید؛ حفظ کنید آن حالی که در اول نهضت داشتید. شما نهضت برای شکم نکردید، شما نهضت برای اتاق و حیاط نکردید، شما نهضت نکردید برای اینکه یک مقامی پیدا بکنید. شما آرزوی شهادت نمی‏کنید به اینکه برسید به یک مثلًا فرشی و یک نوایی. این حال را که حالی است الهی حفظ کنید، و مادامی که این حفظ بشود شما پیروز هستید. و من وعده پیروزی به شما می‏دهم. و خدای تبارک و تعالی، وعده پیروزی داده است به شما: انْ تَنْصُرُوا اللَّه یَنْصُرْکُمْ. قدمهایتان را ثابت نگه دارید و مشتهای گره کرده را که مشتهای الهی است حفظ کنید، و از هیچ ابرقدرتی نترسید، و از هیچ تبلیغاتی، داخلی و خارجی، هیچ خوفی نداشته باشید. ما راه خودمان را می‏رویم و آن راه خداست

منبع صابر نیوز...

نویسنده : دریادل بسیجی تاریخ ارسال : : شنبه 5 ارديبهشت 1394برچسب:آمریکا ،کارتر ،امام خمینی (ره)،طبس،طوفان شن ،امدادالهی,

کنارتودرگیر آرامشم
بازدید : 448 |

افسران - آقای ما

 

نویسنده : دریادل بسیجی تاریخ ارسال : : شنبه 5 ارديبهشت 1394برچسب:امام خمنه ای، آرامش، نفس,

عــــــــز "اســــــــلا م " ...
بازدید : 316 |

استاد فاطمی نیا

افسران - عــــــــز "اســــــــلا م " ...

نویسنده : دریادل بسیجی تاریخ ارسال : : شنبه 5 ارديبهشت 1394برچسب:استاد فاطمی نیا، امام خامنه ای,,

بیانیه وزارت دفاع به مناسبت سالروز تاسیس سپاه
بازدید : 187 |

ستاد کل نیروهای مسلح در بیانیه‌ای، دوم اردیبهشت‌ماه،‌ سالروز تصویب اساسنامه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در شورای عالی انقلاب را تبریک گفت.
 
به گزارش ایلنا، ستاد کل نیروهای مسلح در بیانیه‌ای با گرامیداشت دوم اردیبهشت ماه، ‌ سالروز تصویب اساسنامه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در شورای عالی انقلاب و تأسیس رسمی این نهاد انقلابی و مردمی، ‌ ایمان، تقوا، درک و عمل انقلابی، دشمن‌شناسی، ولایت‌پذیری، عدالت‌محوری و اندیشه حمایت از مستضعفین در جهان را از ویژگی‌های ممتاز پاسداران انقلاب اسلامی دانست. 
 
در بخشی از این بیانیه آمده است: فلسفه وجودی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی که در ظرفیت‌سازی اطمینان بخش برای دفاع عاشورایی از دستاوردهای انقلاب و توان ملی در صیانت از استقلال و تمامیت ارضی کشور و مقابله با تهدیدات فراروی نظام و ملت ایران تعریف شده است این نهاد انقلابی را از مأموریت و نقش آفرینی‌های متنوع و گوناگونی برخوردار کرده است. 
 
این بیانیه می‌افزاید: تاریخ انقلاب اسلامی و حافظه تاریخی ملت ایران به صراحت و قاطعیت گواهی می‌دهند اگر حماسه‌سازی‌ها و خطر پذیری‌های این نهاد انقلابی و ولایی در عرصه‌های دفاع از انقلاب اسلامی و خنثی‌سازی فتنه‌ها و توطئه‌های زنجیره‌ای دشمنان نظام و ملت ایران نبود چه بسا طی ۲۷ سال اخیر سرنوشت دیگری برای کشور رقم می‌خورد اما جمله معروف حضرت امام راحل (ره) با گذشت سال‌ها همچنان بر فراز جامعه ایرانی نورافشانی می‌کند که «اگر سپاه نبود کشور هم نبود». 
 
در ادامه این بیانیه با اشاره به اهمیت نقش‌پذیری‌های این نهاد مردمی و انقلابی طی ۳۷ سال گذشته به ویژه مقابله هوشمندانه و پیروزمندانه با تهدیدات و فتنه‌های ضدانقلاب و جبهه معاندان نظام اسلامی از جمله در مقطع پیروزی انقلاب و تحرکات ضد امنیتی و براندازانه جریان‌های محارب و وابسته به بیگانه، هشت سال دفاع مقدس و نیز دوران حساس و خطیر پس از جنگ تحمیلی و نقش‌آفرینی سازنده در مقابله با گروهک‌های تروریستی در سال‌های گذشته تصریح شده است: سپاه با تأسی به آموزه‌های اسلام ناب محمدی (ص) و فرهنگ عاشورایی و تربیت‌یافتگی در مکتب ولایت فقیه، ظرفیت گره‌گشایی از هر گونه فتنه علیه اسلام و انقلاب را در خود ایجاد کرده است. 
 
این بیانیه قابلیت‌های منحصر به فرد و مزیت‌های تعیین کننده سپاه در عرصه‌های فرهنگی، سیاسی، امنیتی، نظامی، دفاعی، علمی، سازندگی، محرومیت‌زدایی و نیز اتصال به شجره طیبه بسیج و محبوبیت مردمی را عامل اصلی عملیات روانی و هجمه‌های رسانه‌ای جبهه معاندین انقلاب و امپراتوری رسانه‌های غربی - صهیونیستی به این نهاد راهبردی نظام اسلامی قلمداد و افزوده است: جایگاه و نقش سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در عرصه ارتقای قدرت ملی و توان بازدارندگی کشور از توانمندی‌های سرنوشت‌ساز برای رویارویی به هنگام و قاطع با تهدیدات و نرم و سرعت بخشیدن به روند پیش‌روندگی نظام و کشور از حقایق انکار ناپذیری است که جبهه دشمنان انقلاب را سخت بیمناک و ناتوان ساخته است به گونه‌ای که آن‌ها را از اندیشیدن با یک نبرد واقعی و سخت دیگر برای مصاف با ملت ایران برحذر داشته است. 
 
در پایان این بیانیه با تکریم و تعظیم به مقام شامخ شهیدان، جانبازان و ایثارگران سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و تبریک دوم اردیبهشت ماه به آحاد فرماندهان و کارکنان این نهاد مقدس و مردمی، نیروهای مسلح دژ تسخیرناپذیر ملت ایران توصیف و تأکید شده است: سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و دیگر نیروهای مسلح و مدافع کشور با تمسک به وصایای جاودان امام خمینی (ره) و نصب‌العین قراردادن فرامین و رهنمودهای حکیمانه مقام معظم رهبری و فرماندهی کل قوا حضرت امام خامنه‌ای (مد ظله‌العالی) وحدت، یکپارچگی، هماهنگی و هم‌افزایی راهبردی و نیز همدلی و همزبانی خود، مشت آهنین ملت ایران در برابر دشمنان انقلاب و نظام اسلامی به شمار رفته و با آمادگی‌های همه‌جانبه خود هرگونه اندیشه و عملی که بخواهد منافع مالی و مصالح انقلاب و میهن اسلامی را با تهدید و خطر مواجه سازد را منکوب و عاملین آن را سخت پشیمان خواهند ساخت.

نویسنده : دریادل بسیجی تاریخ ارسال : : شنبه 5 ارديبهشت 1394برچسب:تاسیس, سپاه پاسداران,

جمال گل زیباست
بازدید : 193 |

افسران - جمال گل زیباست

با ولایت تا شهادت می مانیم

نویسنده : دریادل بسیجی تاریخ ارسال : : سه شنبه 1 ارديبهشت 1394برچسب:ولایت، شهادت، ایستاده ایم,

صحبت از بازدید:
بازدید : 213 |

افسران - صحبت از بازدید:

سردار سلامی؛
جانشین فرمانده کل سپاه:

نه تنها اجازه بازدید خارجی‌ها از مراکز نظامی ایران را نخواهیم داد، بلکه اجازه تفکر پیرامون این موضوع را هم نمی‌دهیم. حتی در رویاهای‌شان این اجازه را نخواهند داشت که از عادی ترین مکان نظامی ما بازدید کنند.

هرکس از این حرف‌ها (بازدید از مراکز نظامی ایران) بزند، جواب آن را با «سرب داغ» خواهیم داد.

نویسنده : دریادل بسیجی تاریخ ارسال : : سه شنبه 1 ارديبهشت 1394برچسب:سردار ,سلامی, سرب داغ,

دفاع جانانه
بازدید : 160 |

افسران - دفاع جانانه

امام خامنه ای عزیز در دیدار با جمعی از فرماندهان و کارکنان ارتش خطاب به دشمنان ایران اسلامی فرمودند:
امروز دشمنان ما، جمهوری اسلامی را متّهم می کنند به دخالت در اینجا و آنجا، که این خلاف واقع است؛ چنین چیزی وجود ندارد؛    ما در هیچ‌ جا دخالت نمی کنیم. ما در آنجایی که مورد تهاجم قرار بگیریم البتّه دفاع می کنیم، دفاع جانانه…

نویسنده : دریادل بسیجی تاریخ ارسال : : سه شنبه 1 ارديبهشت 1394برچسب:دیدار, روز ارتش, جمهوری اسلامی ایران,

بیانات امام خامنه ای در دیدار جمعى از فرماندهان و کارکنان ارتش جمهورى اسلامى ایران‌
بازدید : 166 |

بیانات امام خامنه ای در دیدار جمعى از فرماندهان و کارکنان ارتش جمهورى اسلامى ایران‌

به مناسبت روز ارتش جمهوری اسلامی ایران (۱)

بسم‌الله‌الرّحمن‌الرّحیم‌
خوشامد عرض میکنم به همه‌ی برادران و خواهران عزیز؛ یکایک حاضران محترم بخصوص به خانواده‌های شهدای عزیزمان و امیدوارم که ان‌شاءالله دستاورد بزرگ و ارزشمند ارتش جمهوری اسلامی ایران در طول سالهای متمادی همواره تاج افتخاری بر سر این مجموعه‌ی مؤمن و صبور و زحمتکش بوده باشد. روز ارتش را هم تبریک عرض میکنم به همه‌ی حضّار محترم و به همه‌ی آحاد ارتش جمهوری اسلامی ایران و به خانواده‌های محترمشان؛ و از اجتماع امروز شما در اینجا هم قدردانی و تشکّر میکنم؛ همچنین از این سرود خوبی که هم شعر آن و هم اجرای آن متفاوت بود و بسیار خوب بود، تشکّر میکنم.
 بدون شک یکی از برجسته‌ترین و مفیدترین اقدامات و ابتکارات امام بزرگوار، اعلام «روز ارتش» بود.(۲) اگر یک نگاهی بکنیم به انگیزه‌هایی که آن روز در سطح کشور و نسبت به همه‌ی زوایای کشور در ذهن دشمنان ایران و انقلاب وجود داشت، میفهمیم که اعلان یک روز به عنوان روز ارتش کار بزرگی بود، کار مفیدی بود، کار ضروری و لازمی بود. بعضی از شما جوانها یادتان نیست آن روزها را، بعضی هم اصلاً در آن ایّام در دنیا نبودید؛ انگیزه‌ی بسیار قوی و خطرناکی وجود داشت حتّی از درون خود ارتش برای نابود کردن ارتش ایران؛ تلاش میکردند؛ برای این کار، منطق و فلسفه ارائه میکردند. در داخل خود ارتش عناصری وجود داشتند که به‌عنوان ارتش مکتبی و ارتش توحیدی، میخواستند ارتش را از بین ببرند و نابود کنند؛ چنین انگیزه‌هایی وجود داشت، امام در مقابل این انگیزه‌ها ایستاد؛ امام تشخیص دادند که ارتش باید با قوّت و قدرت بماند و نقش ایفا کند و عوارضی را که توانسته بود در دوران طاغوت، ارتش را از مردم جدا بکند، بایستی زائل کرد؛ و زائل کردند. ارتش به‌عنوان یک مجموعه‌ی انقلابی و نه فقط انقلابیِ به زبان و ادّعا، بلکه انقلابیِ در عمل، در عرصه‌ها باقی ماند، در وسط میدان باقی ماند و نقش ایفا کرد.
 قبل از دفاع هشت‌ساله که بر ما تحمیل شد هم حوادثی بود، لکن در دوران دفاع هشت‌ساله همه‌ی حقایق آشکار شد. در عرصه‌های مختلف - که مکرّر در این جلسه و در جلسات دیگر اشاره‌ای کرده‌ام به خاطرات آن‌روزها و آنچه در عرصه‌های جنگ و میدان جنگ‌ [اتّفاق افتاد]، بخصوص در اوایل شروع جنگ در سال ۵۹ از نزدیک، و بعدها در سالهای بعد که بنده رئیس‌جمهور بودم و به وسط میدان نمیرفتم از گزارشها و در جلسات تصمیم‌گیری - شاهد بودیم که ارتش چه کرد. این روز را باید گرامی داشت؛ این خاطره را باید حفظ کرد و معنای بیست‌و‌نهم فروردین را باید درست فهمید. بیست‌و‌نهم فروردین یعنی ارتش متعلّق است به ایران، به انقلاب، به مردم؛ و در خدمت هدفهای مردم و در خدمت هدفهای انقلاب ایستاده است؛ همان‌طور که الان این جوانهای عزیزمان در سرود خواندند، ارتش به پای انقلاب ایستاد. این معنای بیست‌و‌نهم فروردین است. این از جمله‌ی کارهای بزرگ بود و آثار ماندگاری داشت؛ بعد از این هم آثار بیشتری خواهد داشت. و ان‌شاءالله شما جوانها در این فضا، در این محیط، با این جهت‌گیری رشد میکنید و ان‌شاءالله برای کشورتان افتخار خواهید آفرید.

نویسنده : دریادل بسیجی تاریخ ارسال : : سه شنبه 1 ارديبهشت 1394برچسب:دیدار، روز ارتش، جمهوری اسلامی ایران،امام خامنه ای,

دوربین مخفی
بازدید : 204 |

افسران - دوربین مخفی

نویسنده : دریادل بسیجی تاریخ ارسال : : یک شنبه 23 فروردين 1394برچسب:خدا, گناه ,,

رهبر معظم انقلاب در دیدار با مداحان اهل بیت:
بازدید : 194 |

 
رهبر معظم انقلاب در دیدار با مداحان اهل بیت:
نه موافقم نه مخالف/توافق نکردن شرف دارد به توافقی که عزت ملت ایران پایمال شود/در جزئیات مذاکره دخالتی نکرده و نمی‌کنم/مطلع‌کردن مردم و نخبگان از جزئیات مصداق همدلی با مردم است/بینی سعودی‌ها قطعاً به خاک مالیده خواهد شد

رهبر معظم انقلاب فرمودند: اگر از من سؤال شود که «شما موافق مذاکرات اخیر هسته ای هستید یا مخالف»، می گویم نه موافق هستم و نه مخالف، چون هنوز اتفاقی نیفتاده است.

خبرگزاری فارس: نه موافقم نه مخالف/توافق نکردن شرف دارد به توافقی که عزت ملت ایران پایمال شود/در جزئیات مذاکره دخالتی نکرده و نمی‌کنم/مطلع‌کردن مردم و نخبگان از جزئیات مصداق همدلی با مردم است/بینی سعودی‌ها قطعاً به خاک مالیده خواهد شدبه گزارش گروه سیاسی خبرگزاری فارس به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی دفتر مقام معظم رهبری، حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح امروز در دیدار جمعی از بانوان، شاعران و ذاکران اهل بیت علیهم السلام ضمن تبریک سالروز میلاد حضرت فاطمه زهرا(س)، مطالب بسیار مهمی را درخصوص مذاکرات هسته ای و همچنین تحولات یمن بیان کردند.
ایشان سخنان خود را با این مقدمه شروع کردند که «برخی سؤال می کنند چرا رهبری درباره مذاکرات اخیر هسته ای موضع گیری نکرده است؟»
رهبر انقلاب اسلامی تأکید کردند: علت موضع گیری نکردن رهبری این است که جایی برای موضع گیری وجود ندارد زیرا مسئولان کشور و مسئولان هسته ای می گویند هنوز کاری انجام نگرفته و هیچ موضوع الزام آوری میان دو طرف بوجود نیامده است.
حضرت آیت الله خامنه ای خاطرنشان کردند: چنین وضعیتی نیاز به موضع گیری ندارد.
ایشان گفتند: اگر از من سؤال شود که «شما موافق مذاکرات اخیر هسته ای هستید یا مخالف»، می گویم نه موافق هستم و نه مخالف، چون هنوز اتفاقی نیفتاده است.
رهبر انقلاب اسلامی افزودند: همه مشکل بعد از این است که باید درباره جزئیات بحث و گفتگو شود زیرا طرف مقابل، لجوج، بدعهد، بد معامله و اهل از پشت خنجر زدن است و ممکن است در دوره ی بحث درباره جزئیات، کشور و ملت و مذاکره کنندگان را در حصار قرار دهند.
ایشان گفتند: آنچه که تاکنون اتفاق افتاده نه اصل توافق، نه مذاکره منتهی به توافق و نه محتوای توافق را تضمین نمی کند و حتی این موضوع را هم تضمین نمی کند که این مذاکرات به توافق منتهی شود، بنابراین تبریک گفتن معنایی ندارد.
رهبر انقلاب اسلامی در ادامه چند نکته را متذکر شدند و گفتند: من هیچگاه درخصوص مذاکره با امریکا خوشبین نبودم و این موضوع هم بواسطه یک توهم نیست بلکه بدلیل تجربه‌ای است که در این باره وجود دارد.
حضرت آیت الله خامنه ای افزودند: اگر در آینده جزئیات مسائل و حوادث و یادداشتهای مذاکرات هسته ای این روزها منتشر شود، همه متوجه خواهند شد که این تجربه ما از کجا نشأت می گیرد.
ایشان خاطرنشان کردند: با اینکه به مذاکره با امریکا خوشبین نبودم اما از این مذاکرات موردی با تمام وجود حمایت کردم و اکنون نیز حمایت می کنم.
رهبر انقلاب اسلامی گفتند: من از توافقی که عزت ملت ایران را تأمین کند، صددرصد حمایت می کنم و اگر کسی بگوید که رهبری با رسیدن به توافق مخالف است، سخن خلاف واقع گفته است.
حضرت آیت الله خامنه ای با تأکید بر اینکه ایشان با توافقی که منافع ملت و کشور را تأمین کند، کاملاً موافق هستند، افزودند: البته این را هم گفته ام که «توافق نکردن بهتر از توافق بد است»، زیرا قبول نکردن توافقی که بخواهد منافع ملت ایران را پایمال کند و عزت ملت را از بین ببرد، شرف دارد بر توافقی که بخواهد ملت ایران را تحقیر کند.
رهبر انقلاب اسلامی سپس به یک ابهام صراحتاً پاسخ دادند و گفتند: برخی اوقات گفته می شود که جزئیات این مذاکرات، زیر نظر رهبری است در حالیکه این سخن دقیق نیست.
حضرت آیت الله خامنه ای افزودند: من نسبت به مذاکرات بی تفاوت نیستم اما تا بحال در جزئیات مذاکرات دخالت نکرده ام و از این پس هم دخالت نخواهم کرد.
ایشان خاطرنشان کردند: من مسائل کلان، خطوط اصلی، چارچوبها و خط قرمزها را عمدتاً به رئیس جمهور و در برخی موارد محدود به وزیر امور خارجه گفته ام اما جزئیات در اختیار آنها است.
رهبر انقلاب اسلامی تأکید کردند: بنده به مجریان مذاکرات هسته ای اعتماد دارم و تاکنون تردیدی نسبت به آنها نداشته ام و ان شاءالله که در آینده هم، اینچنین باشد اما درخصوص مذاکرات هسته ای، دغدغه جدی دارم.
حضرت آیت الله خامنه ای با اشاره به طرف مقابل که اهل فریب و دروغ و عهد شکنی و حرکت درخلاف مسیر صحیح است، علت دغدغه جدی را این موضوع دانستند و گفتند: یک نمونه از چنین رفتارهای طرف مقابل در مذاکرات اخیر اتفاق افتاد و کاخ سفید بعد از گذشت حدود دو ساعت از پایان مذاکرات، بیانیه چند صفحه ای را در تبیین مذاکرات منتشر کرد که در اغلب موارد خلاف واقع بود.

نویسنده : دریادل بسیجی تاریخ ارسال : : پنج شنبه 20 فروردين 1394برچسب:رهبر, هسته ای, روز زن, یمن, مداحان,

۱۲ فروردین‌ماه تجلی ماندگارترین صفحات زرین تاریخ انقلاب اسلامی ایران است
بازدید : 159 |

نماینده ولی فقیه در استان مرکزی: دری نجف آبادی

۱۲ فروردین‌ماه تجلی ماندگارترین صفحات زرین تاریخ انقلاب اسلامی ایران است

خبرگزاری تسنیم: نماینده ولی فقیه در استان مرکزی با بیان اینکه ۱۲ فروردین‌ماه روز ملت ایران است، گفت: ۱۲ فروردین تجلی یکی از ماندگارترین صفحات زرین تاریخ انقلاب اسلامی ایران است.

 

 

 

 به گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، آیت الله قربانعلی دری نجف‌آبادی در پیامی به مناسبت روز دوازده فروردین و اهمیت این روز اظهار داشته است: 12 فروردین یادآور خاطره حماسه بزرگ ملت ایران در برقراری نظام جمهوری اسلامی و تحقق شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی و بیانگر این واقعیت است که ‏مردم مبارز ایران ملتی عدالت‌خواه و آزادی‌طلب هستند و هرگز اجازه دخالت در تعیین سرنوشت خود را به ‏بیگانگان نمی‌دهند.

وی در ادامه می‌افزاید: ملت آگاه، آزاده و فهیم ایران اسلامی در دوازدهم فروردین ماه سال 1358 با رأی ‏قاطع آری خود به نظام جمهوری اسلامی ایران، انقلاب اسلامی خود را که در 22 بهمن 1357 واقع شد، ‏تثبیت کردند و بر نوع و شکل حکومتی که مورد اتفاق ملت بزرگ ایران بود، مهر تأیید زدند.

نماینده ولی فقیه در استان مرکزی تصریح می‌کند: یوم‌الله پر برکت 12 فروردین سرآغازی بر حیات واقعی اسلام در عصر دنیادارانِ جاه‌طلب و ‏زورمداران هواپرست است که از معنویت و روحانیت گسسته و سعادت ابدی خود را در پیروی از امیال و آرزوهای ‏مادی و حیوانی جستجو می‌کنند.

وی در پیام 12فروردین ماه خود می‌افزاید: حرکت عظیم و سرنوشت‌ساز ملت ایران در راستای اهداف عالی انقلاب اسلامی در سال گذشته، سال «حماسه سیاسی، حماسه اقتصادی» و خلق حماسه‌هایی چون برگزاری با شکوه و بی‌بدیل انتخابات ریاست جمهوری و پیشرفت‌های علمی و فناوری و حضور توانمند و عزت‌آفرین در عرصه‌های بین‌الملل توانست دشمن را در طراحی استراتژی‌های شکست خورده و عملیات روانی و جنگ رسانه‌ای علیه ایران به فضاحت و خواری کشانده و فصل نوین و بستر تازه‌ای از افتخار و تجارب برجسته و مفید را برای حرکت و کار و تلاش مضاعف در جهت تحقق آرمان‌های انقلاب اسلامی و تعالی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران رقم زند.

آیت‌الله دری نجف‌آبادی تصریح می‌کند: اینجانب ضمن گرامیداشت فرا رسیدن یوم‌الله 12 فروردین، سالروز استقرار نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، بر لزوم اهتمام و تلاش همه جانبه تمامی دستگاه‌ها و نهادهای دولتی و انقلابی و ملت غیور ایران اسلامی، به ویژه مسئولان و مردم شریف استان مرکزی، در برنامه‌ریزی و حرکت منسجم، کارآمد و موثر در پاسخ به پیام نوروزی و انتظارات مقام معظم رهبری در نام‌گذاری سال 1394 به عنوان سال «دولت و ملت، همدلی و همزبانی» تاکید می‌کنم تا ضمن فرهنگ‌سازی و تعمیق و گسترش معارف دینی و اسلامی و آداب و اخلاق و رفتار الهی و ترویج هنجارها و باورهای صحیح اجتماعی بتوان با عزم و انسجام ملی و در سایه وحدت، همدلی و همزبانی در عرصه‌های مختلف فرهنگی، علمی و فناوری، سیاسی و امور بین‌الملل، اقتصادی و صنعت دانش بنیان جهان را مات و مبهوت عظمت اراده‌ راسخ خویش کرده و برای تحقق رهنمودهای حکیمانه و ارزشمند معظم‌له بیش از پیش تلاش کنند.

 

نویسنده : دریادل بسیجی تاریخ ارسال : : سه شنبه 11 فروردين 1394برچسب:12فروردین,روز جمهوری اسلامی ایران,

راهکارهای مقابله با شبکه‌های عنکبوتی برای والدین
بازدید : 163 |

در گفت‌وگو با تسنیم مطرح شد

راهکارهای مقابله با شبکه‌های عنکبوتی برای والدین

خبرگزاری تسنیم: استاد دانشگاه منچستر، راهکارهای مقابله با شبکه‌های عنکبوتی مجازی برای والدین را تشریح کرد.

فرشته روح افزا

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، پدیده‌ای که سال‌ها پیش دانشمندان غربی پیش‌بینی کرده‌ بودند بر سر جوامع و خانواده‌ها آمده است، مانوئل کاسترز چندین سال قبل در کتاب عصر ارتباطات خود خبر از آمدن روزی را داده بود که «افراد در کنار هم می‌نشینند ولی در جمع نیستند» و ما الان این موضوع را در خانواده‌ها به وضوح مشاهده می‌کنیم که افراد در خانواده در کنار هم می‌نشینند اما بیشتر توجه خود را به تلفن همراه خود و استفاده از شبکه‌های مجازی کرده‌اند، از نظر جسمی در کنار هم هستند ولی از نظر توجه و روحی عاطفه و ارتباطی ردوبدل نمی‌شود.

قسمت دوم مصاحبه خبرگزاری تسنیم، با فرشته روح‌افزا، دارای مدرک دکترای الکترونیک، استاد دانشگاه منچستر انگلیس و مدیر طرح، برنامه و تدوین سیاست شورای فرهنگی اجتماعی زنان و خانواده را در زیر می‌خوانید؛ 

*تسنیم: به نظر شما علل استفاده‌های بی‌هدف و پی‌درپی  از فضای مجازی چیست؟

*روح‌افزا: شاید علت اصلی این گردش‌های بی‌محتوا در اینگونه فضاها همین گزینۀ بی‌هدفی باشد، یعنی وقتی کاربری بی‌هدف ساعت‌ها در محیط‌های مجازی وب‌گردی می‌کند یعنی مسیر بی‌هدفی را طی می‌کند و در همین فرآیند متاسفانه طعمۀ برخی از محتواهای نادرست در فضاهای مخرب می‌شود که در پس آن باید منتظر بروز آسیب‌های جدی‌تری بود، البته این بی‌هدفی علت‌های ریشه‌ای دیگری هم دارد که برخی به جامعه و بعضا به خانواده مرتبط است ولکن نکته مهم این ماجرا در علل ادامه‌یافتن این رویه در کاربر است اگر بخواهیم این علل را عنوان کنیم می توان به مواردی زیر اشاره کرد؛

به دلیل اینکه کاربر در بازی‌ها و فیلم‌ها عملاً ازبرنامه‌های پیش‌ساختۀ دیگران تبعیت می‌کند، کمتر قدرت دخل و تصرف در آن‌ها را دارد لذا اعتمادبه‌نفس او در برابر ساختنی‌ها و پیشرفت دیگران متزلزل می‌شود. این تصور که در بازی‌های رایانه‌ای فرد مداخله فکری مداوم دارد، اشتباه است زیرا این بازی‌ها سلول‌های مغزی را فریب داده و از نظر حرکتی نیز فقط چند انگشت دست را حرکت می‌دهند؛ لذا وقتی کاربر قدرت تصرف در برنامه ها را ندارد اعتماد به نفس خود را از دست داده و اختیار خود را عملاً به این محیط‌ها و دوست‌داشتنی‌های کاذب خود می‌دهد؛ شما تصور کنید این کاربر یک کودک یا نوجوان باشد، واقعا این عدم اعتماد به نفس به ورودهای مکرر در این فضا در او تثبیت نمی‌شود؟

*تسنیم: لطفاً بفرمایید چه عواقبی می‌توان برای استفاده‌کنندگان افراطی فضای مجازی متصور بود؟

*روح‌افزا: از طرفی متأسفانه این محیط‌ها با ارائۀ آرامش مجازی به مخاطب مثل موسیقی و ورزش یوگا از او آرامش حقیقی را می‌گیرند، با دادن  لذت‌های مجازی زودگذر کاربر را  از کسب لذت‌های  واقعی و صحیح وامی‌دارند، مثلاً از همسر خود لذت نمی‌برد، یا قوای جنسی تعطیل می‌شود و از لذت‌های معنوی هم محروم می‌شود؛ اینترنت هر چه توانا و اعجاب‌برانگیز باشد، از انتقال معنویت عاجز است چرا که این قالب برای محتواهای دیگری غیر از مطالب من و شما، طراحی‌شده است. احساسی را که در شما از حضور در مجلس عزای امام حسین (ع) ایجاد می‌شود، از دیدن و شنیدن هیچ مراسمی حتی online به دست نمی‌آید و ذره‌ای از آنچه با حضور در حرم امام حسین (ع) در کربلا، پس از پیمودن راهی طولانی و پرمخاطره درک می‌شود، در هیچ نوع ارتباط فنّاورانه میسر نیست؛ البته بنا به سطوح سنی مخاطبین عواقب دیگری مانند تأثیر منفی بر روند تحصیلی، از دست دادن قدرت تمرکز، خرد و اندیشه  و حتی اعتیاد را نیز به دنبال دارد چراکه مثلا سریال‌های اعتیادآوری در ماهواره است که حتی برای کهن‌سالان و میان سالان نیز مخرب است.

جان گروهول که یک روانشناس است، در سال 2003 طی تحقیقاتی که درخصوص دلایل گرایش افراد به اینترنت و استفاده اعتیادآور آنها از اینترنت انجام داد، بدین نتیجه رسید که افرادی که وقت زیادی را صرف استفاده از کامپیوتر می‌کنند، کسانی هستند که در زندگی با مشکلاتی مواجهند. در واقع، این افراد چون رغبتی به برخورد با مشکلات زندگی ندارند و مایل نیستند حتی با آنها روبه‌رو شوند، به فعالیت اعتیادآور در اینترنت می‌پردازند. از علل گرایش نوجوانان به اینترنت می‌توان به قابلیت‌های جذاب اینترنت از جمله وب سایت‌ها، موتورهای جستجو، گپ خانه‌ها، ارسال پیام‌های آنی، ایمیل، فرارکردن از خود و ناکامی‌های زندگی و همچنین عدم شکل‌گیری هویت مطلوب و وجود شکاف‌های اجتماعی و نسلی اشاره کرد که دلیلش از هم پاشیدگی تعاملات بین والدین و فرزندان است که عدم توجه به مورد فوق‌الذکر می‌تواند زمینه‌ساز انزوا و آسیب‌های ناشی از آن باشد.

*تسنیم: آیا آماری هم از میزان استفاده از شبکه‌های مجازی وجود دارد؟

*روح‌افزا: آمار دقیقی در این زمینه وجود ندارد، اما والدین اذعان دارند که فرزندانشان و حتی خود ایشان ساعت‌های زیادی از زندگی خود را صرف این محیط‌ها می‌کنند که با توجه به جذابیت و تنوع در چنین محیطی، درصد اثرگذاری بالایی هم بر روی فرصت‌های طلایی آنها داشته تا جایی که اشتغال با این محیط‌ها برای‌شان نسبت به هم‌نشینی با عزیزان‌شان لذت‌بخش‌تر است که خطر سریال‌های فراوان، مسابقات ورزشی، شو و موسیقی، گوش‌دادن به اخبار فراوان خصوصاً بنگاه‌های خبرپراکنی بیگانه، کانال‌های سرگرمی مثل دوربین مخفی، اتلاف وقت در شبکه‌های مجازی، وب‌گردی، بازی  بی‌هدف،  توان تفکر در حوزه‌هایی نظیر جهان آفرینش و خالق آن، آینده و فرصت‌های شغلی و تحصیلی، تلاش برای کسب مهارت‌های فنی، حرفه‌ای کارآمدسازی خود در ایام فراغت و به‌ خصوص تعطیلات تابستانی بازمی‌دارد و آنان را به سمت پوچی و بی‌هدفی می‌کشاند.

مثلا در فیس بوک و محیط‌های سایبری از عوامل گرایش جوانان را می‌توان اینگونه بیان کرد که  فردی که در گذشته‌اش دچار سرخوردگی‌های اجتماعی شده و شرایط ساختاری و بنیادی جامعه بر روی رفتار و کردار او موثر بوده است یا مشکلات خانوادگی و شخصی که داشته است و اکنون فردی تنها و افسرده و منزوی است، می‌تواند با پناه‌بردن به یک فضای مجازی، یک هویت جدید، ناشناس و مجازی برای خود بسازد و در قالب آن خود را به جامعه مجازی معرفی کند. این هویت هر چند هم کاذب، برای فرد خوشنودی و رضایت به دنبال می‌آورد و آنچه او در زندگی واقعی به دست نیاورده برای او به ارمغان می‌آورد و فرد با این هویت های مجازی و ناشناس با دیگران ارتباط برقرار کرده و احساسات و افکار خود را به اشتراک می‌گذارد؛ بدون آنکه ترسی از برملاشدن هویت واقعی خود داشته باشد و افرادی که در این سطح از تفکر هستند می‌توانند موارد و دلایل عدیده و مهم و اصولی را که واقعا از بطن جامعه بیرون می‌آید را عوامل و علل گرایش به فیس‌بوک در میان جوانان می‌دانند؛ متأسفانه عدم آگاهی لازم والدین به تثبیت این آسیب در فرزندشان کمک می‌کند.

*تسنیم: از نظر شما آثار و نتایج مصرف بی‌رویه از اینترنت، ماهواره و شبکه‌های اجتماعی مجازی چیست؟

*روح‌افزا: اتلاف وقت بدون فایده و یا با حداقل فایده، کم‌رنگ‌شدن علاقه به ارتباط با اقوام و خانواده و از دست‌دادن قدرت تمرکز، خرد و اندیشه از مهمترین این نتایج است؛ حضرت امیرالمومنین علی (علیه‌السلام) فرمودند: «قد خرقت الشهوات عقله: شهوت‌ها خرد او را تباه کرده است» مصداق کلام حضرت امیر در فضاهای سایبری را می‌تواند اینگونه تحلیل کرد که امروزه یکی از مزایای اینترنت، حجم گسترده اطلاعات است و کاربر از اخبار سیاست جهانی تا زندگی خصوصی یک هنرپیشه و عکس‌های عروسی فلان ورزشکار تا بحث‌های تخصصی و کارشناسی با دیدگاه‌های مختلف را با چند کلیک می‌تواند بر روی صفحه مانیتور خود ببیند. غافل از صدق و  کذب محتوایی آن ، هجوم این اطلاعات، عدم توانایی تمرکز مخاطب بر روی مسائل فکری را بدنبال خواهد داشت.

ایمیل‌ها و پیام‌های فوری و یا کلیلک های مدام و ناآرام از صفحه‌ای به صفحه دیگر حین مرور صفحات اینترنتی، کاربر را دچار عدم مطالعۀ صحیح مطالب می‌کند چرا که تعداد و تنوع زیاد صفحات اینترنتی و حجم انبوه اطلاعات ، این  فرصت را از کاربر می‌گیرد؛ همچنین این منحرف‌گسیختگی چشمی بر روی مطالب، مغز کاربر را برای برقرارکردن تماس‌های عصبی قدرتمند و گسترده‌ای که به درک عمیق‌تر منجر ‌شود، سست می‌کند و در اینجا کاربر صرفاً به پردازشگر اطلاعاتی تبدیل می‌شود که با شتاب، قطعات پراکنده اطلاعات را به حافظه کوتاه‌ مدت خود وارد و از آن خارج می‌کند، اینترنت کاربران خود را به‌طور مداوم در یک حالت جابجایی ذهنی نگه می‌دارد، لذاست که این افراد در قیاس با مطالعه گران متون مکتوب کمتر اطلاعات را به یاد دارند.

بی‌توجهی به‌سلامت فردی یکی دیگر از آسیب‌های شبکه‌های مجازی است، وقتی کاربر بیش از اندازه در شبکه‌های عنکبوتی غور از  ‌سلامت فردی خود غافل می‌شود چرا که فرد مدام در فرایند تطبیق خود با تبلیغات فراوان به‌ اصطلاح امروزی سیر می‌کند، مانند تبلیغات برخی داروها که با بهانه‌هایی همچون لاغری، افزایش تمرکز، اعتمادبه‌نفس، انتخاب زیباترین دختر سال و ...که اکثرا به‌صورت غیرمجاز در شبکه‌های ماهواره‌ای، آرایشگاه‌ها، سالن‌های بدن‌سازی و ... تبلیغ می‌شوند، موجب گرایش فراوان مخاطبان به ویژه زنان به این امور شده‌اند که اغلب این داروها حاوی آمفتامین بوده و فرد را در معرض آسیب رفتارهای جنسی پرخطر (به گفته عباس صداقت رئیس اداره ایدز وزارت بهداشت) و غیرشرعی قرار می‌دهد که قدرت تصمیم گیری را در فرد زایل می‌کند. از علل اصلی رواج مصرف این مواد تبلیغات فراوان، غرق‌شدن در دنیای پرزرق‌وبرق غرب، بی‌توجهی به موازین شرعی و ... هست. نکته موجود در این نوع تبلیغات مجازی این است که برای اقناع اندیشه هر مخاطب، او را با توجه به دغدغه‌هایی که برایش ایجاد کرده‌اند و یا دغدغه‌هایی که به شکل طبیعی در وی وجود دارد به مصرف وامی‌دارند.

*تسنیم: به نظر شما آسیب‌های مخرب ِماهواره و اینترنت و اساسا ورود بی‌هدف در فضاهای مجازی بر روی بنیان خانواده چیست؟

*روح‌افزا: طبق آمارهای موجود و پژوهش‌های انجام‌شده آسیب‌های پیش روی کاربران  فضای مجازی به محیط‌های امن فرهنگ کشورها یعنی خانواده‌ها نیز رسوخ کرده و در یک رصد ضمنی در محصولات این محیط‌ها به موارد مختلفی می‌رسیم که از جمله آنها می‌توان به ترویج خانواده‌های بی‌سامان و لجام‌گسیخته در مقابل ساختار سنتی خانواده، ترویج و عادی جلوه‌دادن خیانت زن به همسر و البته شوهر به زن حتی اگر این اتفاق نیفتد، لااقل زوجین به هم مشکوک می‌شوند در فضای مجازی زن و شوهر رفیق جنسی نیستند بلکه رقیب جنسی هم هستند، بی‌اهمیت جلوه دادن احترام به والدین، عادی جلوه‌دادن رابطه جنسی دختر و پسر قبل از ازدواج تا حد باردارشدن دختر خانواده، عادی جلوه‌دادن سقط‌ جنین برای دختران قبل از ازدواج به‌ عنوان راه‌ حلی طبیعی برای رفع دلهره‌های احتمالی در روابط جنسی دختر و پسر، ترویج مفهوم زندگی با دیگران به‌جای ازدواج، ترویج فمینیسم و کم‌رنگ‌کردن نقش مرد در جامعه در حد کسی که تنها جهت رفع نیازهای جنسی زن خلق‌شده است و از همه مهمتر حیازدایی به عنوان یکی از ریشه‌های امنیت فرهنگی خانواده‌ها که در سیبل مبارزات بانیان این فضاها قرار داد، اشاره کرد.

*تسنیم: با توجه به هجمه‌های اشاره‌شده آیا راهکاری برای خانواده‌ها به منظور مقابله با این پدیده با توجه به اینکه استفاده از محصولات تکنولوژی مانند اینترنت در دنیای کنونی اجتناب‌ناپذیر است وجود دارد؟

*روح‌افزا: والدین برای اینکه بتوانند درخصوص محاسن و عیوب رسانه‌ها، راهنمای خوب و موثری برای فرزندانشان باشند، باید در این زمینه، مطالعه و مشاوره کرده‌، اطلاعات و مهارت‌های خود را افزایش دهند و به روز کنند، تا توصیه‌های آنان برای فرزندان قابل قبول و پذیرش و دارای دقت و اعتبار باشد؛ همچنین باید در نظر داشت اینترنت، خود به خود چیز بدی نیست، مهم نحوة استفاده از آن است؛ آیا شما حاضرید فرزندتان را که هنوز شناکردن را بلد نیست، در استخر عمیق یا دریا رها کنید؟ پس چگونه حاضرید فرزندتان را بدون مهارت وآمادگی در اقیانوس اطلاعات و تصاویر و فیلم‌ها و برنامه‌های مختلف با محتوای گوناگون فرهنگی ـاجتماعی رها کنید؟!

همچنین  ورود رسانه‌ها به خانه، یعنی ورود غریبه‌ها به خانه! هرگز برنامه‌ها و فیلم‌هایی که متناسب با فرهنگ، سن و درک فرزندتان و ارزش‌های اخلاقی نیست، چه از طریق شبکه‌های تلویزیونی ایران و چه شبکه‌های ماهواره‌ای را با فرزندتان تماشا نکنید؛ برای تماشای تلویزیون و بازی با رایانه در منزل، ضوابطی که قابلیت اجرا باشد، با نظر فرزندتان در نظر بگیرید و خود به آن عمل کنید، محدودیت‌هایی را متناسب با سن و دورة تحصیلی فرزندتان اعمال کنید ( هرگز بدون زمان‌بندی و محدودیت، پلی استیشن، رایانه و تلویزیون را در اختیار آن‌ها، حتی قبل از دبستان قرار ندهید تا به صورت یک عادت و اعتیاد غلط در بیابد، در این صورت در مراحل بعدی ، اصلاح و کنترل به راحتی قابل اجرا نیست).

برای اینکه استفاده از رسانه ها به عنوان یک عادت مضر در نیاید، محیط زندگی خود و فرزندتان را متنوع کنید؛ مثلاً از طریق کتابخوانی، قصه‌گویی، نقاشی، کارهای دستی و امور هنری، رفتن به موزه‌ها، کتابخانه‌ها پارک‌ها و مساجد، تفریح، ورزش (شنا، راهپیمایی، کوهنوردی و 000) برای اینکه فرزندان شما به مطالعه و سایر فعالیت های مثبت، علاقه‌مند شوند، خودتان نیز باید در عمل، مثلاً اهل مطالعه باشید. بدین منظور نباید خودتان در حالی که روبه روی تلویزیون می‌نشینید و مقابل آن به خواب می‌روید، از فرزندتان بخواهید تلویزیون تماشا نکند و به مطالعه بپردازد! نیومن به نقل از بیابانگرد ( 1384، ص 242) با تحلیل 23 تحقیق، عنوان می‌کند که پیشرفت تحصیلی در میان کودکانی که در هفته 10 تا 15 ساعت تلویزیون تماشا می‌کنند، در بالاترین حد است (در مقایسه با کودکانی که کمتر از ده ساعت تماشا می‌کنند) و سپس با افزایش ساعات تماشا، از بیست تا چهل ساعت در هفته، میزان پیشرفت تحصیلی به طور چشم‌گیری کاهش می‌یابد.

در خرید بازی‌های رایانه ای دقت کنید تا بهترین بازی‌های موجود در بازار را، که برای رشد ذهنی، خلاقیت، تجسم فضایی و سایر مهارت‌های فرزندتان مفید است، با مشورت افراد خبرو مطلع، انتخاب کنید. از خرید بازی‌های خشن و مبتذل نیز جداً بپرهیزید. به خاطر داشته باشید که استفاده بیش از حد رسانه‌ها توسط فرزندان، سبب بروز رفتارهای پرخاشگرانه، خشن و انتقام جویانه و بی‌اعتنایی به ارزش‌های خانواده و بی‌علاقگی به درس و مسئولیت‌پذیری می‌شود. بهتر است هنگام تماشای فیلم‌ها و بازی‌های ویدئویی و رایانه‌ای، برای فرزندانتان ( از سنین پایین ) توضیح دهید که این صحنه‌ها غیر واقعی و در قالب فیلم است و سخنان زشت و غیراخلاقی بازیگران را الگو قرار ندهند.

استفادة کنترل‌نشده از رسانه‌ها در منزل توسط خانواده‌های ایرانی ( چهار ساعت و نیم در روز) موجب کاهش ارتباط بین فردی و چهره به چهرة اعضا با هم شده، این امر فضای انفرادی را به جای فضای جمعی و اجتماعی خانواده حاکم می‌کند و کم‌کم افراد خانواده ترجیح می‌دهند به طور جداگانه (فردی ) در اتاق خود تلویزیون و رایانة مستقل داشته باشند ( پورحسین ، 1385ص 1) و این یعنی حذف تعامل و تعلیم و تربیت خانوادگی. بنابراین با توجه به اهمیت موضوع، ساعاتی را در منزل، بدون تماشای تلویزیون و به گفت‌وگو با همدیگر در فضای با نشاط و دوست‌داشتنی سپری کنید، مخصوصاً بهتر است است که زمان غذاخوردن از رسانه‌ها استفاده نشود.

والدین باید بدانند که رسانه‌های گروهی امروزه نقشی فراتر از یک وسیلة  سرگرم‌کننده دارند. در واقع این وسایل به ابزاری فرهنگ‌ساز مبدل شده‌اند و قدرت‌های مسلط جهانی می‌کوشند با استفاده از این ابزار زمینه‌های نفوذ فرهنگی خود را در سایر جوامع فراهم آورند. کشورهای غربی با اسفاده از تکنولوژی رسانه‌ای برتر و استفاده از جذابیت‌های آن سعی در انتقال و آموزش ارزش‌های فرهنگ غربی خود به سایر جوامع از جمله کشور ما دارند، در این میان کودکان و نوجوانان در اولویت‌اند، بنابراین شما با دست خود این فرصت را در اختیار آنان قرار ندهید و  سعی کنید مهارت‌های اساسی زندگی در عصر انفجار اطلاعات  همچون انتخاب‌گری، خلاقیت، انتقادگری، و مدیریت زمان و 000 را به فرزندان خود بیاموزید تا بدون آگاهی و هدف، در امواج اطلاعات و تصاویر، ماهواره و اینترنت ، غوطه‌ور غرق نشوند.

 

نویسنده : دریادل بسیجی تاریخ ارسال : : جمعه 7 فروردين 1394برچسب:شبکه ,اجتماعی ,انهدام, خانواده های, ایرانی,

مهلکه‌ای هولناک برای انهدام دودمان ایرانی
بازدید : 178 |

در گفت‌وگوی تفصیلی با تسنیم مطرح شد

مهلکه‌ای هولناک برای انهدام دودمان ایرانی

خبرگزاری تسنیم: وقتی «زاکربرگ»که خود را «مُلحد» و فردی که به خدا هیچ‌گونه اعتقادی ندارد، معرفی می‌کند، خالق پدیده‌ای باشد که به گفته خودش در آن «هیچ گونه خطی قرمزی مهمی برای مهمانان تعریف نمی‌شود!»، نمی‌توان دست روی دست گذاشت.

کماندوی سایبری - امنیت - فضای مجازی - سایبری

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم،‌ فضای مجازی که این روزها جای فضای حقیقی و عاطفی خانواده‌ها را گرفته است ذهن خیلی‌ها را به خود مشغول ساخته و عملاً دقایق زیادی از لحظات شبانه‌روز افراد را به خود اختصاص داده است، دقایقی که باید خرج ردوبدل‌شدن گفت‌وگوها و محبت‌ها بین اعضای خانواده می‌شد.

شاید یکی از معضلاتی که این جایگزینی برای خانواده‌‌ها ایجاد کرده است، بیماریِ زندگی‌های انفرادی است که در این سبک از زندگی،‌ افراد در جمع هستند اما در واقع در جمع نیستند؛ به عبارت دیگر جسم آنها در کنار هم بودن‌ها در بین سایر اعضای خانواده است اما روح و تمرکز آنها با دوستان  فضای مجازی است که این موضوع سبب دوری اعضای خانواده‌ها از هم شده است.

برای بررسی هر چه بیشتر این موضوع مصاحبه‌ای با دکتر فرشته روح‌افزا، دارای مدرک دکترای الکترونیک، استاد دانشگاه منچستر انگلیس و مدیر طرح، برنامه و تدوین سیاست شورای فرهنگی اجتماعی زنان و خانواده ترتیب دادیم که متن بخش اول این مصاحبه را در زیر می‌خوانید؛

* تسنیم: به نظر شما اساساً استفاده از تکنولوژی دارای حد و مرز است؟

*روح‌افزا: ببینید! از آنجا که تکنولوژی و فرآورده‌های آن برای آسایش و آرامش نسل بشر تعبیه شده‌اند به نظر می‌رسد برای استفاده از آن نیز نیاز به نظام‌مند‌کردن این ابزارها ضروریست؛ چراکه ظهور فناوری‌های جدید ارتباطی و اطلاعاتی، به نوبۀ خود می‌تواند چالش بزرگ نظام‌های سیاسی در عرصة سیاستگزاری ملی را هم  فراهم کند‌؛ در راستای استفاده از تکنولوژی و فراوردهای آن نظیر اینترنت وفضای مجازی و ..... دو دیدگاه وجود دارد که در دیدگاه اول ما شاهد برخورد ایجابی و خوش‌بینانۀ صرف به این ابزارها هستیم و در نظریات گروه دوم برخوردهای سلبی و رادیکال برای طرد و رد این تکنولوژی موج می‌زند، در صورتی که نگاه صرف و مطلق‌گرا به پدیده‌های هستی قطعاً جز مخاطبان خود قشری را راغب به تفکرات خود نمی‌کنند، حال آنکه همیشه در بین این سیاه و سفیدی‌ها رنگ‌های منطقی دیگری نیز جلوه می‌کند، بنابراین ما معتقدیم نگاه سومی هم وجود دارد و آن نگاه اسلام است.

اسلام برای کسب علم، مسلمانان را تا به کشور چین نیز دعوت نموده، بنابراین  نگاه سلبی از دید اسلام مردود است، ضمن اینکه فارغ از اجتناب‌ناپذیربودن ورود و استفاده  محصولات و تکنولوژی کشورهای دیگر در داخل کشور ایجاد سازوکار منضبط مسئولان و قرارگرفتن حراست از هویت ملی به عنوان سرلوحۀ مصرف ضروری افراد در استفادۀ مفید بی‌تاثیر نیست؛ مثلا دولتی که مسئولیت ایجاد رفاه عمومی در حوزه‌هایی نظیر تکنولوژی در داخل کشور است باید باتوجه به اینکه دارای قوانین متقن در این حوزه هستیم، به عملیاتی‌کردن قوانین این حوزه‌ها اهتمام کند، شما تصور کنید چرا با وجود مادۀ 1 سیاست‌های کلی برنامه پنجم توسعه مبنی بر الزام پیوست فرهنگی برای هر پروژه ملی، هنوز که هنوز است فرآورده‌های ارتباطاتیِ روز، نظیر همین نسل سوم تلفن همراه، فاقد پیوست‌های فرهنگی لازم است؟؟ در این قانون تصریحاً قید شده است که حتی برای ورود بخش مثبت تکنولوژی در کشور باید همین بخش مثبت دارای پیوست فرهنگی باشد، ولی آیا این واقعا رعایت می‌شود؟ دقیقا به واسطه عدم رعایت تکلیف چه از جانب مسئولان و چه از جانب کاربران ویژه این محصولات، آسیب‌ها بروز می‌کند و این می‌شود که دیدگاه ایجابیون صرف نیز عملاً حذف خواهد شد. استفادۀ مفید و بهینه شاخص تعیین حد و مرز استفاده از تکنولوژی است.

*تسنیم: به نظر شما در جامعه امروزی ما رابطه‌ای بین آسیب‌های اجتماعی موجود با اینترنت و خاصه شبکه‌های اجتماعی وجود دارد یا اینکه برخی اظهارات ناشی از توهم توطئه برخی افراد است؟

*روح‌افزا: به نظر می‌رسد اولین سنگری که در این مسیر مورد هدف قرار می‌گیرد هویت کاربر است، افراد به مرور متوجه می‌شوند که در حوزه تصمیم‌گیری‌های خود نیز  اساساً شاخص‌های تصمیم‌گیری‌شان با رویکردی مجازی بررسی می‌شود و در تصمیم‌گیری‌ها عناصر مجازی را بر حقیقی ترجیح می‌دهد، اینجاست که با انگارهای حقیقی توان بررسی مسایل و تصمیم‌گیری را ندارند، البته این حالت ابتدائاً بسیار نامحسوس اتفاق می‌افتد، حتی خود فرد متوجه این نحوۀ تصمیم‌گیری نیست ولی با گذر زمان در این حالت تثبیت می‌شود و عملاً از محیط‌های حقیقی که بخش عظیمی از واقعیت زندگی انسان است، فاصله می‌گیرد؛ این انزوا سرآغازی برای بروز آسیب‌های بعضاً پرخطر اجتماعی برای فرد است، مثلا این انزوا از اجتماع حقیقی قطعا جذب به اجتماع مجازی دارد، فردی که ساعت‌ها در فضاهای مجازی و فراوردهایی نظیر آن (دوستی ها، تعاملات و تبادل اطلاعات و حتی بازی ها) سیر می‌کند وحتی میل جنسی خود را در قاب آل‌سی‌دی و آل‌ای‌دی ارضا می‌کند طبیعی است چنین کسی دیگر علاقه‌مند به تعامل با دیگران در فضای حقیقی نیست، زیرا محدودیت‌ها و تبعات فضای واقعی را ندارد و می‌تواند چهره واقعی خود را در پی انواع نمایشگرهایِ جذاب مخفی‌ کند و چون با شخصیتی دروغین در این فضا شناخته می‌شود در برقراری ارتباط اجتماعی با دیگران ناتوان می‌شود که ایجاد این روحیه موجب جدایی فرد از گروه همسالان و شروع بروز ناهنجاری‌های دیگر است؛ این افراد در هنگام استفاده از فناوری‌های نوین ارتباطی گذشت زمان را احساس نمی‌کنند و زمانی بخود می‌آیند که ساعات زیادی صرف این امور کرده‌اند

آسیب اینجا تمام نمی‌شود؛

چون تازه فرد با جَوی برانگیخته‌شدن از نیازهای کاذب خود روبروست، ورودهای بی هدف توسط کاربران فضای مجازی باعث می‌شود که سردمداران این فضا، کاربر بی هدف را با رویکرد خود بنا بر اهداف‌شان هدفمند کنند، البته هدفمندی که عملا کاربر ابزار آنان می‌شود و به هدف خود یعنی هویت‌زدایی فرد دست می‌یابند، همین فرد کم کم به واسطه مباحثی نظیر سکسولوژی که در این محیط‌ها از جذب بالای برخوردار است، دچار می‌شود که متأسفانه علی رغم  تمهیدات اندیشیده شده و برخورد انفعالی و نه مهندسی‌شده در این قسمت بیشترین آسیب را دیده‌ایم، حتی در مناطق محرومی که هیچگونه پل ارتباطی نظیر دی‌اس آل، وایرلس، وایمکس و ... وجود نداشت، شاهد تصاویر مبتذل و مستهجن در گوشه‌های همراه پسران مقطع دبستان که غالباً فقیر و محروم از امکانات ابتدایی عمرانی بودند، خطر بلوغ زودرس جنسی تنها برای فرد کاربر نیست، بلکه به واسطه از دست‌دادن هویتش، در محیطی مانند اینترنت که از ویژگی‌های شاخصش این است که کاربر با هر فردی با هر سن، اعتقاد، مشی زندگی و قدرت تأثیرگذاری مثبت و یا منفی در هر زمانی به هر تعداد که بخواهد می‌تواند ارتباط برقرار کند و هویت شخص از هر جهت ناشناس است، دیگران را نیز در این ورطه آسیب‌زا هم مسیر می‌کند و شایع‌شدن این رویۀ غیراخلاقی در میان افراد باعث بروز شخصیت‌های دوگانه می‌شود چرا که از ویژگی‌های فضای مجازی به خاطر حجم بالای ارتباط و عدم محدودیت در آن، فراهم‌شدن تغییر رفتار و اخلاق و گرایش سیاسی و مذهبی بسیار زیاد است که غالباً با توجه به جو حاکم بر این محیط، اکثر تغییر گرایش‌ها در قالب مغایرت با ارزش‌های اسلامی است.

*تسنیم: یعنی فرد نیازهای کاذبی را در خود پیدا می‌کند؟

*روح‌افزا: بله، متاسفانه با بروز این فرایند و شکل‌گیری نیازهای کاذب در فرد، در حقیقت کاربر از نیاز واقعیش در سنین نوجوانی غافل می‌شود و در زمانی که تقویت  نگاه توحیدی می‌تواند ذخیره تمام عمر فرد شود، صرف ارتباط جنسی و یا کلامی با جنس مخالف در این محیط‌ها می‌شود و تحریک غریزه‌های جنسی زودتر از موعد مقرر در فطرت انسانی اسباب بروز  فاجعه‌های فراوان فرهنگی، اجتماعی و .... می‌شود و به دنبال خود نیازهایی نظیر خرید گوشی‌های مدرن یا تلویزیون‌هایی که به اینترنت وصل شود و یا فضایی برای تماس های تصویری ایجاد می‌شود که تا دیروز جزو نیازهای اصلی ما نبوده اما الان شاهد تقاضاهای آن در محیط خانواده هستیم.

در پس این موارد، متاسفانه شاهد شکل‌گیری مواردی نظیر فراهم‌آوردن بزهکاری‌هایِ مختلف نوین (سکس چت، ارتباط با جنس مخالف (گفتگو، پیامک و چت)، حضور در شبکه‌های به‌ اصطلاح اجتماعی غیرقانونی، تماشای فیلم‌ها و تصاویر مبتذل و مستهجن، حضور در سایت‌های مبتذل و مستهجن و ... ) افزایش روحیه پرخاشگری ،اعتیاد ، افت اخلاقی و ... هستیم‌.

*تسنیم: آیامی‌توان گفت یکی از علل تغییر سبک زندگی در بین جوانان تاثیرات استفاده بیش از اندازه از اینترنت و فرآورده‌های آن است؟

*روح‌افزا: بدون شک این رابطه کاملا معنادار است، چرا که ما بدون ابزارهای پژوهشی که البته انجام هم شده، شاهد نتایج منفی این رابطه هستیم؛ رابطه و اثر بخشی اینترنت، فضاهای مجازی و حتی ماهواره و ..... بر روی شاخص‌های سبک زندگی ما کاملاً مبرهن و واضح است، مثلا در پژوهشی که اخیرا انجام شده رابطه مستقیم میان شبکه‌های اجتماعی و سبک زندگی در کشور بیانگر آن است که میان عضویت در شبکه‌های اجتماعی اینترنتی و سبک زندگی جوانان، ارتباط مستقیمی وجود دارد. 6/30 درصد مردان و 3/41 درصد زنان معتقدند که شبکه‌های اجتماعی اینترنتی توانسته است به میزان بالایی در نوع ادبیات افراد جامعه موثر باشد. همچنین 5/49 درصد زنان و 4/41 درصد مردان بر این باور هستند که عضویت در شبکه‌های اجتماعی اینترنتی در مقادیر متوسط به بالا توانسته است بر سبک پوشش آنها در جامعه موثر باشد.

خیلی از کارشناسان معتقدند این دهکده مجازی تاثیری غیرقابل انکار بر سبک زندگی ایرانی–اسلامی دارد چرا که این شبکه اجتماعی بر اساس سبک زندگی غربی خاصه آمریکایی تنظیم شده است و البته وقتی «زاکربرگ»، خالق این شبکه مجازی باشد؛ فردی که در یک خانواده یهودی به دنیا آمده است و خود را یک «ملحد» و فردی که به خدا هیچ‌گونه اعتقادی ندارد معرفی می‌کند و بر اساس اعتقاداتش،‌ شبکه‌ای را طراحی کرده باشد که در آن «هیچ گونه خطی قرمز مهمی برای کاربران تعریف نمی‌شود!» بنابراین نباید انتظار داشت که فیس‌بوک تطابقی با سبک زندگی ایرانی-اسلامی داشته باشد. سبک زندگی اسلامی ،برگرفته از اعتقادات و ارزش‌های اسلامی است که دارای بن‌مایه‌هایی چون حیا و عفت، حجاب ،رازداری، حریم خصوصی و اعتماد و رعایت اخلاق فردی و اجتماعی است. در کنار تمام این محسناتِ سبک زندگی اسلامی، سبک زندگی غربی از طریق شبکه اجتماعی به صورت نامحسوس به نسل جوان و نوجوان آموزش داده و در روح و جان و خلقیات آنان نهادینه می‌شود و در نهایت در روش زندگی جوان و نوجوان بروز و ظهور پیدا می‌کند.

در واقع شاهد تغییر ارزش‌های اسلامی و جایگزینی آن با ارزش‌های غربی خواهیم بود، متاسفانه طبق آمارهای ارائه شده از دادگستری های کشور استفاده از ماهواره به عنوان علل برخی از جدایی‌ها و طلاق‌های زوجین معرفی شده؛ لذا اشاره به این نکته ضروری به نظر می‌رسد که با توجه به وجود قوانینی نظیر مادۀ 46 برنامه پنجم توسعه کشور که در آن دولت مکلف است به مدت 12 ماه از زمان ابلاغ برنامه که در تاریخ 11/11/89  به دستگاه‌های اجرایی ابلاغ شده در راستای ایجاد شبکه ملی اطلاعات اهتمام ورزد چرا که وجود شبکه داخلی خیلی از آسیب‌ها را در عین استفاده از تکنولوژی بومی مرتفع می‌کند؛ در صورتی که هنوز خبری از راه‌اندازی این شبکه نیست . لذا ما نیازمند سازوکاری منطبق با آرمان‌های مذهبی و بومی جامعه خود هستیم و باید متخصصین به فرموده مقام معظم رهبری (دام‌ظله) از تقلید و کپی‌برداری دست‌ بردارند. البته این حرکت نیاز به وفاق ملی دارد و مردم عزیز نیز پابه‌پای مسئولان باید دغدغه‌های این حوزه را لااقل از درون کانون گرم خانواده خود مدیریت کنند تا آسیب های اینچنینی بروز نکند.

ادامه دارد.....

 

نویسنده : دریادل بسیجی تاریخ ارسال : : جمعه 7 فروردين 1394برچسب:شبکه ,اجتماعی انهدام, خانواده های, ایرانی,

حجت‌الاسلام صدیقی در خطبه‌های نماز جمعه تهران:
بازدید : 158 |

خطیب موقت نماز جمعه تهران گفت:ترک ایفای مسئولیت‌های اجتماعی، فرهنگی و سیاسی جز گناهان است وگناه مانع جذب رحمت خداوند، مانع عاقبت بخیری و برکت می‌شود و درمان شما این است که استغفار دفعی و رفعی داشته باشید.
به گزارش خبرنگار سیاسی باشگاه خبرنگاران "حجت الاسلام والمسلمین حاج شیخ کاظم صدیقی "در خطبه‌های این هفته نماز جمعه تهران گفت:ترک ایفای مسئولیت‌های اجتماعی، فرهنگی و سیاسی جز گناهان است و گناه مانع جذب رحمت خداوند، مانع عاقبت بخیری و برکت می‌شود و درمان شما این است که استغفار دفعی و رفعی داشته باشید.

وی ضمن عرض تسلیت به مناسبت شهادت حضرت زهرا سلام الله علیها گفت: بیایید امسال را سال مرقبه قرار دهیم، حضرت زهرا(س)مظهر همه‌ی صفات اللهی است ، پرچم ولایتی که امروز برقرار است رویش خون حضرت زهرا سلام‌الله علیها است و می‌بینید که همه‌ی قدرت‌های دنیا از این پرچم ولایت هراس دارند.
 
حجت الاسلام والمسلمین صدیقی درخطبه‌ی دوم ضمن تشکر و قدردانی از حضور مردم برای برپایی مراسم حضرت زهرا(س) گفت: در این ایام نیز از نیروی انتظامی، هلال احمر، صدا و سیما و تمامی کسانی که برای تأمین آسایش مردم رنجها را بر خود هموار داشتند و در صحنه بودند و مراقبتهای لازم را انجام دادند، تشکر می‌کنیم. 
 
وی ضمن تسلیت به مناسبت درگذشت خواهر مقام معظم رهبری، مادررئیس جمهور و همسر خطیب دیرینه‌ی این پایگاه آیت الله جنتی ادامه داد: با توجه به سخنرانی حساس و پر محتوای مقام معظم رهبری در روز اول فروردین در حرم علی ابن موسی الرضا(ع) بود که مثل همیشه امیرالکلام نسبت به زمان خودش بود.
 

خطیب نمازجمعه  تهران تصریح کرد: مقام معظم رهبری شعار سال را همدلی و همزبانی دولت و ملت قرار دادند که باید بگویم ایشان انگشت به جای بسیار حساسی گذاشتند و آن این است که تا مردم اعتماد کامل به مجریان و گردانندگان کشور و قوای سه گانه نداشته باشند دولت مثل دولت کشور‌های دیگر زمینه و تکیه‌گاهی در داخل مملکت نخواهد داش

نویسنده : دریادل بسیجی تاریخ ارسال : : جمعه 7 فروردين 1394برچسب:نماز,جمعه, تحریم,یمن,

شلیک اولین موشک جنبش انصار الله به سوی وهابی های کافرو آدم کش عربستان سعودی
بازدید : 123 |

افسران - شلیک اولین موشک جنبش انصار الله به سوی وهابی های کافرو آدم کش عربستان سعودی

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، علی العماد عضو شورای سیاسی جنبش انصار الله در گفتگو با شبکه خبری المیادین تاکید کرده است که ملت یمن برای رویارویی با تجاوزها با یکدیگر متحد می‌شوند و جنبش انصار الله آخرین تحولات را به دقت بررسی می‌کند.
وی همچنین تاکید کرد که در لحظات اولیه آغاز حمله عربستان به یمن اولین موشک از استان صعده به سوی خاک عربستان شلیک شده است.
از سوی دیگر محمد البخیتی یکی دیگر از اعضای شورای سیاسی جنبش انصار الله یمن در گفتگو با شبکه خبری المیادین اعلام کرد که آغاز حمله عربستان سعودی و کشورهای عربی به یمن به معنی آغاز فروپاشی رژیم های عربی منطقه همچون رژیم سعودی است.

نویسنده : دریادل بسیجی تاریخ ارسال : : جمعه 7 فروردين 1394برچسب:شلیک,موشک, یمن, اولین,

عربستان: تجاوز نظامی علیه یمن ادامه می یابد
بازدید : 128 |

افسران - عربستان: تجاوز نظامی علیه یمن ادامه می یابد

رژیم سعودی اعلام کرد که به تجاوزگری نظامی خود علیه ملت یمن تا تحقق آنچه اهداف خود خواند، ادامه خواهد داد.
جزییات خبر را در لینک زیر بخوانید :
fa.alalam.ir/news/16 

نویسنده : دریادل بسیجی تاریخ ارسال : : جمعه 7 فروردين 1394برچسب:حمله هوایی, عربستان, یمن,

مشارکت 100 جنگنده عربستانی در تجاوز به یمن
بازدید : 127 |

افسران - مرگ بر ال سعود //// مشارکت 100 جنگنده عربستانی در تجاوز به یمن

مشارکت 100 جنگنده عربستانی در تجاوز به یمن
سایت یمن پرس اعلام کرد که 100 جنگنده عربستانی در تجاوز شب گذشته (چهارشنبه) به یمن مشارکت داشت

به گزارش خبرگزاری اهل بیت (ع) ـ ابنا ـ جنگنده های ارتش رژیم سعودی با مشارکت 10 کشور از جمله پنج کشورعضو شورای همکاری خلیج فارس (به استثنای عمان) از نیمه شب چهارشنبه حملات خود به مناطق مختلف یمن بویژه شهر صنعا را آغاز کردند که در جریان آن تاکنون دهها نفر کشته و شماری زخمی شده اند.

سایت یمن پرس اعلام کرد که در این تجاوز همچنین 30 جنگنده اماراتی، 15 جنگنده کویتی، 6 جنگنده مغربی، به همراه کشتی های جنگی کشورهای مصر و پاکستان مشارکت داشتند.

به نوشته این سایت، عربستان همچنین اعلام کرده که 150 هزار نیروی نظامی عربستانی (هوایی، دریایی و لجستیکی) در این تجاوز مشارکت داشته اند.

کشورهای اردن و سودان نیز اعلام کرده بودند که به ترتیب 6 و 3 فروند جنگنده برای ادامه تجاوز عربستان به یمن در اختیار رژیم سعودی قرار می دهند.

نویسنده : دریادل بسیجی تاریخ ارسال : : جمعه 7 فروردين 1394برچسب:یمن, تجاوذ عربستان,

آخرین مرحله عملیات آزادسازی صلاح الدین آغاز شد
بازدید : 109 |

افسران - آخرین مرحله عملیات آزادسازی صلاح الدین آغاز شد

نخست وزیر عراق، دستور آغاز آخرین مرحلهٔ عملیات آزادسازی استان صلاح الدین را صادر کرد.
جزییات خبر را در لینک زیر بخوانید :
fa.alalam.ir/news/16 

نویسنده : دریادل بسیجی تاریخ ارسال : : جمعه 7 فروردين 1394برچسب:آزادسازی, صلاح الدین,

دلت کعبه ی یار است....کوچک مشمار!!
بازدید : 103 |

افسران - دلت کعبه ی یار است....کوچک مشمار!!!

 

نویسنده : دریادل بسیجی تاریخ ارسال : : جمعه 7 فروردين 1394برچسب:دولابی, خدا,

نماز جماعت...
بازدید : 99 |

افسران - نماز جماعت...

نویسنده : دریادل بسیجی تاریخ ارسال : : جمعه 7 فروردين 1394برچسب:نماز جماعت, مسجد,

روزی یک کشور
بازدید : 114 |

افسران - روزی یک کشور

نویسنده : دریادل بسیجی تاریخ ارسال : : جمعه 7 فروردين 1394برچسب:شهادت, حضرت فاطمه, رزق, کشور,

بشارت قرآن
بازدید : 165 |

افسران - جلسه چهاردهم - سخنرانی مرحوم آیت الله مجتهدی تهرانی (توبه)

نویسنده : دریادل بسیجی تاریخ ارسال : : یک شنبه 2 فروردين 1394برچسب:آسانی, سختی,

صفحه قبل 1 2 3 4 5 ... 89 صفحه بعد
مطالب گذشته

·

درمان افسردگی و پوچی با یاد خدا ! ارسال در : 1394/03/18 21:31

·

بیانات در مراسم بیست و ششمین سالروز رحلت حضرت امام خمینی رحمه‌الله ارسال در : 1394/03/18 21:17

·

خبر آمد خبری در راه است . . . ارسال در : 1394/02/24 22:24

·

آقای من، بحق نازدانه اتان علی بن موسی الرضا(ع)، فکری به حال ما کنید..... ارسال در : 1394/02/24 22:21

·

بدون شرح... ارسال در : 1394/02/24 22:14

·

لبیک یا امام خامنه ای ارسال در : 1394/02/24 22:10

·

حاشیه های دیدار رهبری از نمایشگاه کتاب ارسال در : 1394/02/24 21:54

·

دیدار جمعی از معلمان با رهبر انقلاب ارسال در : 1394/02/24 21:49

·

و مکرو و مکر الله ولله خیر الماکرین ارسال در : 1394/02/05 12:47

·

کنارتودرگیر آرامشم ارسال در : 1394/02/05 11:33


بسم رب الشهداءوالصديقين سخنان مقام معظم رهبري و راهكار هاي ايشان در سخنراني هاي مختلف ما را بر آن داشت تابه جبهه جنگ نرم عزيمت كنيم می خواهیم هوای آلوده فضای مجازی را تغییر دهیم ولو به اندازه نفسی و باری از دوش ولیمان برداریم ولو به اندازه ارزنی ... البته اگر خدا بخواهد ان شاء الله يا علي ********************* مقام معظم رهبری امام خامنه‌ای: امروز شما ببینید وسائل تبلیغ در دنیا چقدر متنوع شده؛ این طرف دنیا یک نفر جوان پای یک دستگاه کوچک می‌نشیند و افکار، تصورات، تخیلات، پیشنهادهای فکری و پیشنهادهای عملی را از سوی هر کسی – بلکه هر ناکسی – از آن طرف دنیا دریافت می‌کند! امروز اینترنت و ماهواره و وسایل ارتباطی بسیار متنوع وجود دارد و حرف، آسان به همه جای دنیا می‌رسد. میدان افکار مردم و مؤمنین، عرصه‌ی کارزار تفکرات گوناگون است. امروز ما در میدان جنگ و کارزار حقیقی فکری قرار داریم. این کارزار فکری به هیچ وجه به زیان مانیست؛ به سود ماست. اگر وارد این میدان بشویم و آن چه را که نیاز ماست – از مهمات تفکر اسلامی و انبارهای معارف الهی و اسلامی – بیرون بکشیم و صرف کنیم، قطعاً بُرد با ماست؛ لیکن مسأله این است که ما باید این کار را بکنیم.




طراح قالب ملودیوس