red blue black green red blue black green امروز
مذهبی
مطالب مذهبی
عکس های مذهبی
برگی از یک نوشته
ورزش
ورزش های رزمی
اخبار ورزشی خارجی
فوتبال و فوتسال
کشتی ووزنه برداری
شناوشطرنج
توپ وپور
علمی
روانشناسی
دانشگاه و کنکور
بهداشت ودرمان
فن آوری های نوین
علمی و پزشکی
اقتصاد
نفت و نیرو
بيمه و بانک
بورس و اقتصاد
صنعت و تجارت
راه و شهرسازی
بازرگانی و صنعت
سیاسی
دولت و مجلس
تحولات سوریه
بیداری اسلامی
سیاست خارجی
رییس جمهور
فرهنگی
سینما و ادبیات
آيين و انديشه
رادیو و تلویزیون
آموزش و پرورش
موسيقی و هنر
اجتماعی
زنان و جوانان
مردم و خانواده
محیط زیست
حوادث
نظامی
دفاع و امنیتی
ارتش
سپاه پاسداران
بسیج
مقام معظم رهبری
دیدارها
پیامها




بیانات در مراسم بیست و ششمین سالروز رحلت حضرت امام خمینی رحمه‌الله
بازدید : 392 |

بیانات در مراسم بیست و ششمین سالروز رحلت حضرت امام خمینی رحمه‌الله

بسم‌الله‌الرّحمن‌الرّحیم‌(۱)
والحمدلله ربّ العالمین و الصّلاة و السّلام علی سیّدنا و نبیّنا و حبیب قلوبنا ابی‌القاسم المصطفی محمّد و علی ءاله الأطیبین الأطهرین المنتجبین سیّما بقیّةالله فی الأرضین. اللّهمّ کن لولیّک الحجّة بن الحسن صلواتک علیه و علی ءابائه فی هذه السّاعة و فی کلّ ساعة ولیّاً و حافظاً و قائداً و ناصراً و دلیلاً و عیناً حتّی تسکنه ارضک طوعاً و تمتّعه فیها طویلاً. اللّهمّ اعطه فی نفسه و ذریّته و شیعته و رعیّته و خاصّته و عامّته و عدوّه و جمیع اهل الدّنیا ما تقرّ به عینه و تسرّ به نفسه.

 در آغاز عرایضم، لازم است عرض ارادتی به ساحت مقدّس بقیّةالله‌الأعظم (ارواحنا فداه) بکنیم. منجی آخرالزّمان مورد اتّفاق همه‌ی ادیان ابراهیمی است؛ اینکه کسی خواهد آمد و جهان را از منجلاب ظلم و جور نجات خواهد داد، در میان ادیان ابراهیمی مورد قبول همگان است. در اسلام، نام این منجی هم مشخّص شده است؛ این موجود الهی را، این انسان بزرگ فوق‌العاده را در همه‌ی مذاهب اسلامی به نام مهدی می‌شناسند. شاید در بین فِرَق اسلامی هیچ فرقه‌ای را نتوان سراغ داد که معتقد نباشد که مهدی (علیه‌السّلام) ظهور خواهد کرد و او از ذریّه‌ی پیغمبر است؛ حتّی نام و کنیه‌ی آن حضرت را هم مشخّص میکنند. خصوصیّتی که در اعتقاد شیعه وجود دارد این است که این شخصیّت را به‌صورت مشخّص و معیّن معرفی میکند؛ او را فرزند امام یازدهمِ از ائمّه‌ی اهل بیت - حضرت امام حسن عسکری (علیه‌السّلام) - میداند؛ تاریخ ولادت او به‌طور مشخّص از نظر مورّخان شیعه و متکلّمان شیعه روشن و واضح است؛ دیگر فِرَق اسلامی، غالباً این نظر را متذکّر نشده یا نپذیرفته‌اند ولی شیعه با ادلّه‌ی مسلّم و قطعی، حضور و وجود و ولادت آن بزرگوار را اثبات میکند. بعضی استبعاد کرده‌اند که چگونه ممکن است انسانی متولّد بشود و در این زمان طولانی زنده بماند. این تنها استبعادی است که در مورد قضیّه‌ی حضرت مهدی، مخالفان مطرح کرده‌اند و تکرار کرده‌اند؛ لکن قرآن کریم با نصّ صریح خود، این استبعاد را برطرف میکند. درباره‌ی حضرت نوح پیغمبر (علیه‌السّلام) میفرماید: فَلَبِثَ فیهِم اَلفَ سَنَةٍ اِلّا خَمسینَ عامًا؛(۲) یعنی نوح در میان قوم خود ۹۵۰ سال زندگی کرده است. نه اینکه عمر او این مقدار بود، ظاهر مطلب این است که دوران دعوت آن بزرگوار ۹۵۰ سال است؛ بنابراین، این استبعاد جایی ندارد.

 بزرگ‌ترین خاصیّت این اعتقاد در میان شیعیان، امیدآفرینی است. جامعه‌ی تشیّع فقط به برجستگی‌های تاریخ خود در گذشته متّکی نیست، چشم به آینده دارد. یک نفر معتقد به مسئله‌ی مهدویّت طبق اعتقاد تشیّع، در سخت‌ترین شرایط، دل [را] خالی از امید نمیداند و شعله‌ی امید همواره وجود دارد؛ میداند که این دوران تاریکی، این دوران ظلم، این دوران تسلّط ناحق و باطل قطعاً سپری خواهد شد؛ این یکی از مهم‌ترین آثار و دستاوردهای این اعتقاد است. البتّه اعتقاد تشیّع نسبت به مسئله‌ی مهدویّت به همین‌جا محدود نمیشود؛ بِیُمنِهِ رُزِقَ الوَری‌ وَ بِوُجُودِهِ ثَبَتَتِ الأرضُ و السَّماء؛(۳) مسئله‌ی اعتقاد به مهدویّت یک چنین اعتقادی است. این شعله‌ی فروزان، این فروغ تابان، در جوامع شیعی در طول قرنهای گذشته وجود داشته است و همچنان وجود خواهد داشت و ان‌شاءالله دوران انتظار منتظران سر خواهد آمد. دیروز روز سالگرد ولادت آن بزرگوار بود؛ این مختصر عرض ارادت، به‌مناسبت این میلاد مسعود در جمع شما برادران و خواهران عزیز به عرض رسید.

نویسنده : دریادل بسیجی تاریخ ارسال : : دو شنبه 18 خرداد 1394برچسب:بیانات ، رهبر، انقلاب ، امام خامته ای،ارتحال امام خمینی (ره),

حاشیه های دیدار رهبری از نمایشگاه کتاب
بازدید : 363 |

*آمدم رهبر را ببينم و بروم
يكي از غرفه‌داران به من كه در ابتداي يكي از راهروها ايستاده بودم نزديك شد و گفت: من مي‌خواهم خود آقا را ببينم و بروم چون خيلي كار دارم. فقط به خاطر آقا موندم!
ساعت كه 9:30 دقيقه را نشان مي‌دهد جنب و جوشي در اطراف درب ورود شكل مي‌گيرد. رهبر به همراه اطرافيان خود وارد مي‌شود. در كنار يكي از محافظين ايستاده‌ام. رهبر انقلاب كه مي‌رسند سلامي چهره به چهره به ايشان مي‌دهيم و جوابي مي‌شنويم كه روح را سرشار از لذت مي‌كند. بعد از حضور رهبر، غرفه انتشارات پژوهشگاه علوم و فرهنگ اولين محل بازديد بود. رهبر و وزير ارشاد شانه به شانه مي‌روند. در اين غرفه كتاب "كاخ بلند سخن " از دفتر پنجم شاهنامه فردوسي نظر آقا را جلب كرد و تورقي مي‌فرمايند.
غرفه‌دار نشر پنجره در حضور رهبر ساكت ايستاده و نظاره‌گر است. بعد از چند لحظه مي‌بينم كه با رهبر سخن مي‌گويد. ما كماكان از دور نظاره‌ مي‌كنيم بازديد رهبر از غرفه‌هاي ديگر را. كتاب "راز گل سرخ " كه ترجمه اشعار شاعران زن جهان است مورد توجه رهبري قرار مي‌گيرد و در غرفه نشر پلك آن را تورق مي‌كنند.
دو غرفه‌دار خانم در نشر پيام آزادگان با حضور رهبر انقلاب گريه‌ امانشان نمي‌دهد و تا دقايقي بعد از حضور ايشان نيز اشك‌هايشان روان است. بغض گلويم را مي‌فشارد.
در بازديد رهبر از انتشارات پژوهشگاه مطالعات فرهنگي و اجتماعي مسئولين غرفه پنج جلد كتاب به ايشان هديه مي‌دهند و فردي آن را بر روي ديگر كتابهايي مي‌گذارد كه به رهبر هديه داده‌اند.
 

* اشك‌هايي از سر عاشقي
غرفه‌دار پيام كليدر همان زني است كه در سطور بالا شرحش داده شد. با حضور رهبر اشك‌هايش را پاك مي‌كند و كتابي در دست دارد كه به رهبر هديه دهد. مشتاقانه سخن مي‌گويد و دست راستش را به علامت خوش آمد بر روي سينه مي‌گذارد و با رهبر خوش و بش مي‌كند. باز هم از راه دور نظاره‌گر اين صحنه‌ها هستم.
حواسم به چند غرفه‌دار خانمي است كه در غرفه نشر پيكان حضور دارند. رهبر كه از جلويشان مي‌گذرد يكيشان در آستانه اشك است و معلوم است خود را كنترل مي‌كند. شايد به دلايل شخصي نمي‌خواهد همكارانش متوجه حالاتش شوند.
غرفه‌دار نشر پيام فرهنگ به محض حضور رهبر انقلاب چفيه‌اي را براي تبرك به رهبر انقلاب داد. دست‌بوسي هم انجام داد. حقا كه پسر زبلي بود. فقط اين را نمي‌دانم كه از كجا مي‌دانست كه رهبر مي‌آيد و چفيه‌اش را هم آورده بود! البته در ادامه متوجه شدم كه اين دو عزيز زبل اصلا غرفه‌دار نبودند و فقط براي عرض ارادت در آن غرفه بودند! به زرنگي‌شان احسنت گفتم.
حالا مي‌توانيم كمي نزديك‌ رهبر شويم اما كماكان صحبت‌هاي رد و بدل شده ايشان با ناشران نمي‌توانيم متوجه شويم.

* پسر رهبر
پسر رهبر دورتر از جمعيت مشغول بازديد از كتاب‌هاست. كسي از ناشران او را نمي‌شناسد و او نيز با فراغ بال كتاب‌ها را تورق مي‌كند. بعد از يك دور بازديد محمد علي رامين نيز به همراهان رهبر اضافه مي‌شود.
دور دوم بازديد از راهرو 13 با غرفه تنديس آغاز مي‌شود. لبخند غرفه‌دار حاكي از رضايت ديدار با رهبر است. آقا با همان غرفه‌داري كه مي‌گفت چند سال پياپي در بازديدهاي ايشان حاضر است احوال‌پرسي گرمي مي‌كند. نمي‌دانم پسر به رهبر گفته كه چند سال است در نمايشگاه كتاب او را زيارت مي‌كند.
مجبور مي‌شوم از جمع دور شوم و در سكويي بنشينم. چند تن از افراد حفاظت آنجا هستند. يكيشان كه آشناست حرف مي‌زند و مي‌خنديم. اصلا حالاتشان با موقعي كه مشغول كارند قابل مقايسه نيست يكي از اينها كه بچه محل ما هم هست هنگام ورود انگار نه انگار كه آشناست و حتي ما را بيشتر هم بازرسي كرد. البته گله‌اي نيست و كار درست هم همين است.

كماكان نمي‌شود از راهرو سيزده به رهبر نزديك شد، پس لاجرم آن را دور مي‌زنم و از آن سر منتظر مي‌مانم كه باز هم گرفتار مي‌شوم؛ البته اين بار فاصله با رهبر نزديك‌تر است. در انتشارات تخت جمشيد بعد از بازديد رهبر، غرفه‌دار چفيه ايشان را مي‌گيرد و لبخند پيروزمندانه‌اي مي‌زند.
معاون مطبوعاتي وزير ارشاد نيز كاملا در حلقه‌ اول قرار گرفته است؛ البته حضور او به سبب معاونت وزير است نه وظيفه كاري. چند متر عقب‌تر از رهبر حجت‌الاسلام محمدي گلپايگاني در آرامش مشغول بازديد و تورق كتابها است.
در كنج راهرو سيزده مي‌ايستم تا با عبور رهبر چفيه ايشان را براي تبرك بگيرم. يكي از محافظين از من مي‌خواهد دورتر بايستم. برايش توضيح مي‌دهم كه چه مي‌خواهم. مي‌گويد جلو نرو، آقا كه رد شد از همين جا با صداي بلند بگو آقا چفيه مي‌خواهم. رهبر كه كاملا نزديك‌ مي‌شود قلبم مي‌تپد و همين كه مي‌خواهد براي بازديد به غرفه‌اي برود با صداي بلند مي‌گويم حضرت آقا چفيه‌تان را مي‌خواهم؟! ايشان با لبخند مي‌گويد چفيه كه ندارم و سريع از همراهشان يك چفيه مي‌گيرند و مي‌بوسند و با لبخند به من مي‌دهند. بغض گلويم را مي‌فشارد. چفيه رهبري را مي‌گيرم. گويي حاشيه‌ها براي من تمام شده است اما بازديد هنوز ادامه دارد.
 

*نحسي يك راهرو
گويا اين راهرو سيزده نحس است چرا كه هيچ راهي براي ورود به آن نمي‌شود پيدا كرد. لاجرم به ابتداي راهرو 14 باز مي‌گردم شايد آنجا فرجي شود. غرفه‌دار نشر پيام كليدر كه قبل از حضور رهبر در مقابل دوربين‌ها اشك مي‌ريخت، بعد از گرفتن چفيه رهبر در گوشه‌اي از راهرو نظاره گر رهبر است. آرامش در چهره‌اش موج مي‌زند، دست به سينه مي‌خندد.
در ابتداي راهرو چهارده سيمي از ميله افقي آويزان است و تلاش يكي از افراد براي آويزان كردن آن به صورت اصولي راه به جايي نمي‌برد و پرش‌هاي متعدد تنها عرقش را در مي‌آورد. اين مشكل را يكي از غرفه‌داران با يك تكه چسب حل مي‌كند.
با مساعدت يكي از دوستان (همان كه مسبب حضور ما شد) و البته مشقات فراوان در چند متري رهبر هستم، اما مواظب حركات خود هستم. البته حالا چند نفري كه قيافه من برايشان از حالت غريبه درآمده با محبت نگاهم مي‌كند و ديگر مرا مانع خود نمي‌دانند، البته فقط چند نفرشان.

* مسئول چفيه
يكي از غرفه‌داران با ديدن چفيه در دست من، فكر مي‌كند من مسئول دادن چفيه به آقا هستم و با سماجت از من مي‌خواهد چفيه‌اي به او بدهم.اين قضيه با تحريك يكي از تازه دوستان شدت بيشتر مي‌گيرد تا اينكه از آن جمع دور مي‌شوم تا چفيه را از دست ندهم.
اين بار گويا راهرو پانزده براي ما خوش‌يمن است چرا كه در چند متري رهبر هستيم و هر از گاهي به صورت منقطع سخنان ايشان را با برخي ناشران مي‌شنويم. غرفه‌دار نشر جامه‌داران سرشار از شادي حضور رهبر، بسته‌اي از آثارش را به رهبري هديه مي‌دهد.
در انتشارات خوارزمي سوال و جواب رهبر با لبخندهاي شيرين ايشان و غرفه‌داران همراه است. حضور رهبري در اين غرفه طولاني‌تر است. كمي شيطنت مي‌كنم و مي‌خواهم به رهبر نزديك‌تر شوم كه با تذكر جدي و البته به حق يكي از محافظين مواجه مي‌شوم. با حالتي مأيوس عقب‌تر مي‌ايستم.
پسري كه در ابتداي حضور در نمايشگاه به من مي گفت از شب گذشته مي‌دانستم رهبر به نمايشگاه مي‌آيد به محض حضور رهبر چنان دست و پايش را گم مي‌كند كه نمي‌تواند هيچ حرفي بزند.
در غرفه دفتر پژوهش‌هاي فرهنگي محسن پرويز درباره مجموعه كتاب "از ايران چه مي‌دانيم؟ " توضيحاتي را مي‌دهد. اين اولين ورود مستقيم پرويز در ديدار رهبر است. غرفه‌دار نشر دژ بعد از عبور رهبر انقلاب از مقابله غرفه‌اش گفت: ما تا حالا ايشان را از نزديك نديدم و خيلي ايشان را دوست دارم.
عبور از راهرو 16 و بازديد از غرفه‌هاي اين راهرو، پايان بخشي از بازديد است و رهبر انقلاب براي استراحت در غرفه انتشارات علمي و فرهنگي مي‌روند. پذيرايي با يك چاي كوچك از نكات جالب ديدارهاي آقا است. افراد مسئول از حضور افراد براي نزديك شدن به غرفه جلوگيري مي‌كنند اما من در نزديك‌ترين وضع ممكن بر رهبر البته در بيرون انتشارات ايستادم. بعد از مدتي توقف، رهبر با احوال‌پرسي از افراد حاضر به سمت يكي ديگر از سالن‌ها مي‌روند. در ادامه اين بازديد ديگر مي‌توانيم به رهبري نزديك شويم. دختري كه در انتشارات دانش بهمن حضور داشت با حضور رهبر با ذوق و شادي با ايشان گفت و گو كرد و حتي چفيه ايشان را گرفت و بر گردن انداخت.
حضور در دفتر نشر معارف و سوال درباره خاطرات آقاي هاشمي نيز در مسير بازديد انجام شد. رهبري درباره چند و چون انتشار اين خاطرات سوالاتي را از غرفه‌دار پرسيدند.
پايان اين بازديد سه ساعته، حضور رهبر انقلاب از غرفه سازمان بهزيستي بود كه بعد از آن با خروج رهبر، انتظاري يك ساله براي ديدار دوباره ايشان از نمايشگاه كتاب شروع مي‌شود.

تهيه و تنظيم: مصطفي وثوق‌كيا - فارس

نویسنده : دریادل بسیجی تاریخ ارسال : : پنج شنبه 24 ارديبهشت 1394برچسب:دیدار، نمایشگاه کتاب,

دیدار جمعی از معلمان با رهبر انقلاب
بازدید : 340 |

دیدار جمعی از معلمان با رهبر انقلاب

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح امروز (چهارشنبه) در دیدار وزیر و مسئولان آموزش و پرورش و جمع زیادی از معلمان سراسر کشور ضمن تبیین جایگاه بی‌بدیل آموزش و پرورش و همچنین نقش بسیار مهم و تأثیرگذار معلم در تربیت نسلی با ایمان، دانا، روشن‌بین، دارای اعتماد به نفس، پرنشاط و امیدوار، تحقق چنین اهداف والایی را در گرو اجرای منسجم و کامل سند تحول بنیادین آموزش و پرورش دانستند و تأکید کردند: مسئولان دولت به‌ویژه مسئولان اقتصادی باید نسبت به آموزش و پرورش و مسائل معیشتی معلمان نگاه ویژه و فراتر از دستگاه‌های دیگر داشته باشند و بدانند هرگونه هزینه در این مجموعه، سرمایه‌گذاری برای آینده و ایجاد ارزش افزوده است.
ایشان همچنین با اشاره به تهدیدهای اخیر مقامات رسمی آمریکا هم‌زمان با برگزاری مذاکرات هسته‌ای تأکید کردند: من موافق مذاکره زیر شبحِ تهدید نیستم. مسئولان سیاست خارجی و مذاکره‌کنندگان باید خطوط قرمز و اصلی را به دقت رعایت کنند و هم‌زمان با ادامه مذاکرات، باید از عظمت و هیبت ملت ایران نیز دفاع کنند و زیر بار هیچ تحمیل، زور، تحقیر و تهدیدی نروند.
رهبر انقلاب اسلامی در ابتدای سخنان خود با گرامیداشت خاطره‌ی شهید آیت‌الله مطهری، مهمترین ویژگی ایشان را، معلم بودن همراه با اخلاص و تلاش خستگی‌ناپذیر دانستند و با اشاره به نقش بی‌بدیل آموزش و پرورش در ساختن آینده‌ی کشور، گفتند: در آموزش و پرورش، معلم کانونی‌ترین و تأثیرگذارترین نقش را در شکل‌دهی شخصیت فکری و روحی دانش‌آموزان و نسل آینده‌ی کشور دارد به گونه‌ای که حتی پدر و مادر و محیط زندگی چنین تأثیرگذاری بر دانش‌آموز ندارند.
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای افزودند: با توجه به جایگاه آموزش و پرورش و معلمان در آینده‌ی کشور، هرگونه هزینه در این بخش، در واقع سرمایه‌گذاری است.
ایشان با تأکید بر اینکه باید با چنین نگاهی، برای اقتصاد آموزش و پرورش برنامه‌ریزی شود، به نقش معلم در تربیت انسان‌های بزرگ و شخصیت‌های برجسته اشاره کردند و گفتند: وظیفه‌ی معلم تربیت نسلی با ایمان، دانا، دارای اعتماد به نفس، امیدوار به آینده، با نشاط، روشن‌بین، با اراده و دارای سلامت جسمی و روحی است.
رهبر انقلاب اسلامی خاطرنشان کردند: وظیفه‌ی معلم در واقع ایجاد جامعه‌ی انسانی برتر و والاتر است که در امتداد وظیفه‌ی انبیاء یعنی تعلیم و تزکیه است.
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای محقق شدن رسالت واقعی معلمان را نیازمند الزاماتی دانستند و گفتند: یکی از این الزامات توجه به مسئله‌ی معیشت معلمان است. مسئولان دولتی به‌ویژه مسئولان اقتصادی باید با وجود محدودیت‌ها، نگاه ویژه‌ای به آموزش و پرورش و معلمان داشته باشند و آن را در مسائل اولویت‌دار خود قرار دهند.
ایشان با تأکید بر اینکه اگر درخصوص مسئله‌ی معیشت معلمان غفلت شود، دشمن سوءاستفاده خواهد کرد، افزودند: البته معلمان انسان‌های مؤمن، نجیب و هوشیاری هستند و متوجه توطئه‌های دشمنان و افراد کینه‌توز نسبت به نظام اسلامی هستند که می‌خواهند به بهانه‌ی معیشت معلمان شعارهای فتنه‌گرانه و خطی و سیاسی مطرح و برای نظام دردسر درست کنند.

نویسنده : دریادل بسیجی تاریخ ارسال : : پنج شنبه 24 ارديبهشت 1394برچسب:دیدار، روز معلم،شهادت آیت الله دکتر مطهری,

دفاع جانانه
بازدید : 160 |

افسران - دفاع جانانه

امام خامنه ای عزیز در دیدار با جمعی از فرماندهان و کارکنان ارتش خطاب به دشمنان ایران اسلامی فرمودند:
امروز دشمنان ما، جمهوری اسلامی را متّهم می کنند به دخالت در اینجا و آنجا، که این خلاف واقع است؛ چنین چیزی وجود ندارد؛    ما در هیچ‌ جا دخالت نمی کنیم. ما در آنجایی که مورد تهاجم قرار بگیریم البتّه دفاع می کنیم، دفاع جانانه…

نویسنده : دریادل بسیجی تاریخ ارسال : : سه شنبه 1 ارديبهشت 1394برچسب:دیدار, روز ارتش, جمهوری اسلامی ایران,

بیانات امام خامنه ای در دیدار جمعى از فرماندهان و کارکنان ارتش جمهورى اسلامى ایران‌
بازدید : 166 |

بیانات امام خامنه ای در دیدار جمعى از فرماندهان و کارکنان ارتش جمهورى اسلامى ایران‌

به مناسبت روز ارتش جمهوری اسلامی ایران (۱)

بسم‌الله‌الرّحمن‌الرّحیم‌
خوشامد عرض میکنم به همه‌ی برادران و خواهران عزیز؛ یکایک حاضران محترم بخصوص به خانواده‌های شهدای عزیزمان و امیدوارم که ان‌شاءالله دستاورد بزرگ و ارزشمند ارتش جمهوری اسلامی ایران در طول سالهای متمادی همواره تاج افتخاری بر سر این مجموعه‌ی مؤمن و صبور و زحمتکش بوده باشد. روز ارتش را هم تبریک عرض میکنم به همه‌ی حضّار محترم و به همه‌ی آحاد ارتش جمهوری اسلامی ایران و به خانواده‌های محترمشان؛ و از اجتماع امروز شما در اینجا هم قدردانی و تشکّر میکنم؛ همچنین از این سرود خوبی که هم شعر آن و هم اجرای آن متفاوت بود و بسیار خوب بود، تشکّر میکنم.
 بدون شک یکی از برجسته‌ترین و مفیدترین اقدامات و ابتکارات امام بزرگوار، اعلام «روز ارتش» بود.(۲) اگر یک نگاهی بکنیم به انگیزه‌هایی که آن روز در سطح کشور و نسبت به همه‌ی زوایای کشور در ذهن دشمنان ایران و انقلاب وجود داشت، میفهمیم که اعلان یک روز به عنوان روز ارتش کار بزرگی بود، کار مفیدی بود، کار ضروری و لازمی بود. بعضی از شما جوانها یادتان نیست آن روزها را، بعضی هم اصلاً در آن ایّام در دنیا نبودید؛ انگیزه‌ی بسیار قوی و خطرناکی وجود داشت حتّی از درون خود ارتش برای نابود کردن ارتش ایران؛ تلاش میکردند؛ برای این کار، منطق و فلسفه ارائه میکردند. در داخل خود ارتش عناصری وجود داشتند که به‌عنوان ارتش مکتبی و ارتش توحیدی، میخواستند ارتش را از بین ببرند و نابود کنند؛ چنین انگیزه‌هایی وجود داشت، امام در مقابل این انگیزه‌ها ایستاد؛ امام تشخیص دادند که ارتش باید با قوّت و قدرت بماند و نقش ایفا کند و عوارضی را که توانسته بود در دوران طاغوت، ارتش را از مردم جدا بکند، بایستی زائل کرد؛ و زائل کردند. ارتش به‌عنوان یک مجموعه‌ی انقلابی و نه فقط انقلابیِ به زبان و ادّعا، بلکه انقلابیِ در عمل، در عرصه‌ها باقی ماند، در وسط میدان باقی ماند و نقش ایفا کرد.
 قبل از دفاع هشت‌ساله که بر ما تحمیل شد هم حوادثی بود، لکن در دوران دفاع هشت‌ساله همه‌ی حقایق آشکار شد. در عرصه‌های مختلف - که مکرّر در این جلسه و در جلسات دیگر اشاره‌ای کرده‌ام به خاطرات آن‌روزها و آنچه در عرصه‌های جنگ و میدان جنگ‌ [اتّفاق افتاد]، بخصوص در اوایل شروع جنگ در سال ۵۹ از نزدیک، و بعدها در سالهای بعد که بنده رئیس‌جمهور بودم و به وسط میدان نمیرفتم از گزارشها و در جلسات تصمیم‌گیری - شاهد بودیم که ارتش چه کرد. این روز را باید گرامی داشت؛ این خاطره را باید حفظ کرد و معنای بیست‌و‌نهم فروردین را باید درست فهمید. بیست‌و‌نهم فروردین یعنی ارتش متعلّق است به ایران، به انقلاب، به مردم؛ و در خدمت هدفهای مردم و در خدمت هدفهای انقلاب ایستاده است؛ همان‌طور که الان این جوانهای عزیزمان در سرود خواندند، ارتش به پای انقلاب ایستاد. این معنای بیست‌و‌نهم فروردین است. این از جمله‌ی کارهای بزرگ بود و آثار ماندگاری داشت؛ بعد از این هم آثار بیشتری خواهد داشت. و ان‌شاءالله شما جوانها در این فضا، در این محیط، با این جهت‌گیری رشد میکنید و ان‌شاءالله برای کشورتان افتخار خواهید آفرید.

نویسنده : دریادل بسیجی تاریخ ارسال : : سه شنبه 1 ارديبهشت 1394برچسب:دیدار، روز ارتش، جمهوری اسلامی ایران،امام خامنه ای,

رهبر معظم انقلاب در دیدار با مداحان اهل بیت:
بازدید : 194 |

 
رهبر معظم انقلاب در دیدار با مداحان اهل بیت:
نه موافقم نه مخالف/توافق نکردن شرف دارد به توافقی که عزت ملت ایران پایمال شود/در جزئیات مذاکره دخالتی نکرده و نمی‌کنم/مطلع‌کردن مردم و نخبگان از جزئیات مصداق همدلی با مردم است/بینی سعودی‌ها قطعاً به خاک مالیده خواهد شد

رهبر معظم انقلاب فرمودند: اگر از من سؤال شود که «شما موافق مذاکرات اخیر هسته ای هستید یا مخالف»، می گویم نه موافق هستم و نه مخالف، چون هنوز اتفاقی نیفتاده است.

خبرگزاری فارس: نه موافقم نه مخالف/توافق نکردن شرف دارد به توافقی که عزت ملت ایران پایمال شود/در جزئیات مذاکره دخالتی نکرده و نمی‌کنم/مطلع‌کردن مردم و نخبگان از جزئیات مصداق همدلی با مردم است/بینی سعودی‌ها قطعاً به خاک مالیده خواهد شدبه گزارش گروه سیاسی خبرگزاری فارس به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی دفتر مقام معظم رهبری، حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح امروز در دیدار جمعی از بانوان، شاعران و ذاکران اهل بیت علیهم السلام ضمن تبریک سالروز میلاد حضرت فاطمه زهرا(س)، مطالب بسیار مهمی را درخصوص مذاکرات هسته ای و همچنین تحولات یمن بیان کردند.
ایشان سخنان خود را با این مقدمه شروع کردند که «برخی سؤال می کنند چرا رهبری درباره مذاکرات اخیر هسته ای موضع گیری نکرده است؟»
رهبر انقلاب اسلامی تأکید کردند: علت موضع گیری نکردن رهبری این است که جایی برای موضع گیری وجود ندارد زیرا مسئولان کشور و مسئولان هسته ای می گویند هنوز کاری انجام نگرفته و هیچ موضوع الزام آوری میان دو طرف بوجود نیامده است.
حضرت آیت الله خامنه ای خاطرنشان کردند: چنین وضعیتی نیاز به موضع گیری ندارد.
ایشان گفتند: اگر از من سؤال شود که «شما موافق مذاکرات اخیر هسته ای هستید یا مخالف»، می گویم نه موافق هستم و نه مخالف، چون هنوز اتفاقی نیفتاده است.
رهبر انقلاب اسلامی افزودند: همه مشکل بعد از این است که باید درباره جزئیات بحث و گفتگو شود زیرا طرف مقابل، لجوج، بدعهد، بد معامله و اهل از پشت خنجر زدن است و ممکن است در دوره ی بحث درباره جزئیات، کشور و ملت و مذاکره کنندگان را در حصار قرار دهند.
ایشان گفتند: آنچه که تاکنون اتفاق افتاده نه اصل توافق، نه مذاکره منتهی به توافق و نه محتوای توافق را تضمین نمی کند و حتی این موضوع را هم تضمین نمی کند که این مذاکرات به توافق منتهی شود، بنابراین تبریک گفتن معنایی ندارد.
رهبر انقلاب اسلامی در ادامه چند نکته را متذکر شدند و گفتند: من هیچگاه درخصوص مذاکره با امریکا خوشبین نبودم و این موضوع هم بواسطه یک توهم نیست بلکه بدلیل تجربه‌ای است که در این باره وجود دارد.
حضرت آیت الله خامنه ای افزودند: اگر در آینده جزئیات مسائل و حوادث و یادداشتهای مذاکرات هسته ای این روزها منتشر شود، همه متوجه خواهند شد که این تجربه ما از کجا نشأت می گیرد.
ایشان خاطرنشان کردند: با اینکه به مذاکره با امریکا خوشبین نبودم اما از این مذاکرات موردی با تمام وجود حمایت کردم و اکنون نیز حمایت می کنم.
رهبر انقلاب اسلامی گفتند: من از توافقی که عزت ملت ایران را تأمین کند، صددرصد حمایت می کنم و اگر کسی بگوید که رهبری با رسیدن به توافق مخالف است، سخن خلاف واقع گفته است.
حضرت آیت الله خامنه ای با تأکید بر اینکه ایشان با توافقی که منافع ملت و کشور را تأمین کند، کاملاً موافق هستند، افزودند: البته این را هم گفته ام که «توافق نکردن بهتر از توافق بد است»، زیرا قبول نکردن توافقی که بخواهد منافع ملت ایران را پایمال کند و عزت ملت را از بین ببرد، شرف دارد بر توافقی که بخواهد ملت ایران را تحقیر کند.
رهبر انقلاب اسلامی سپس به یک ابهام صراحتاً پاسخ دادند و گفتند: برخی اوقات گفته می شود که جزئیات این مذاکرات، زیر نظر رهبری است در حالیکه این سخن دقیق نیست.
حضرت آیت الله خامنه ای افزودند: من نسبت به مذاکرات بی تفاوت نیستم اما تا بحال در جزئیات مذاکرات دخالت نکرده ام و از این پس هم دخالت نخواهم کرد.
ایشان خاطرنشان کردند: من مسائل کلان، خطوط اصلی، چارچوبها و خط قرمزها را عمدتاً به رئیس جمهور و در برخی موارد محدود به وزیر امور خارجه گفته ام اما جزئیات در اختیار آنها است.
رهبر انقلاب اسلامی تأکید کردند: بنده به مجریان مذاکرات هسته ای اعتماد دارم و تاکنون تردیدی نسبت به آنها نداشته ام و ان شاءالله که در آینده هم، اینچنین باشد اما درخصوص مذاکرات هسته ای، دغدغه جدی دارم.
حضرت آیت الله خامنه ای با اشاره به طرف مقابل که اهل فریب و دروغ و عهد شکنی و حرکت درخلاف مسیر صحیح است، علت دغدغه جدی را این موضوع دانستند و گفتند: یک نمونه از چنین رفتارهای طرف مقابل در مذاکرات اخیر اتفاق افتاد و کاخ سفید بعد از گذشت حدود دو ساعت از پایان مذاکرات، بیانیه چند صفحه ای را در تبیین مذاکرات منتشر کرد که در اغلب موارد خلاف واقع بود.

نویسنده : دریادل بسیجی تاریخ ارسال : : پنج شنبه 20 فروردين 1394برچسب:رهبر, هسته ای, روز زن, یمن, مداحان,

امام خامنه‌ای در اجتماع پرشور زائران و مجاوران حرم مطهر رضوی:
بازدید : 129 |

امام خامنه‌ای در اجتماع پرشور زائران و مجاوران حرم مطهر رضوی:

دشمن می‌خواهد امنیت کشور را به دست مردم از بین ببرد/ تهدید به تحریم بیشتر و تحرک نظامی ملت را نمی‌ترساند

خبرگزاری تسنیم: رهبر معظم انقلاب فرمودند: دشمن با فشار اقتصاد می‌خواهد مردم را در مقابل دولت و نظام قرار دهد و امنیت بی‌نظیر کشور را به‌دست مردم از بین ببرد و حرکت‌های اعتراضی به‌وجود بیاورد.

امام خامنه‌ای در مشهدمقدس

نویسنده : دریادل بسیجی تاریخ ارسال : : یک شنبه 2 فروردين 1394برچسب:رهبر,پیام, نوروزی,مشهد,,

رهبر انقلاب در دیدار اعضای ستادهای «کنگره شهدای امور تربیتی»، «کنگره شهدای دانشجو»، و «کنگره شهدای ه
بازدید : 110 |

به گزارش گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران، بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار اعضاي ستادهای «کنگره شهدای امور تربیتی»، «کنگره شهدای دانشجو»، و «کنگره شهدای هنرمند» که در تاریخ ۱۳۹۳/۱۱/۲۷ برگزار شده بود، صبح امروز در «کنگره شهدای امور تربیتی» در سالن اجتماعات برج میلاد منتشر شد.
 حضرت آیت الله خامنه‌ای در این دیدار، حضور موثر نخبگان در دفاع مقدس را نشان‌دهنده گسترش انگيزه‌ى «فداكارى در راه خدا و شهادت» در سطوح گوناگون جامعه خواندند و با تأکید بر ضرورت تجلیل از شهیدان و جلوگیری از فراموش شدن یا کهنه شدن این یادهای ارزشمند و گرانبها گفتند: جلسات بزرگداشت شهدا در واقع ادامه حركت جهادى و شهادت است و باید ياد شهدا و نكته‌يابى از زندگى آنان روز به روز در جامعه رواج پيدا كند.
 رهبر انقلاب با اشاره به نقش اساسی مجاهدت و شهادت حضرت امام حسین(ع) در ماندگاری اسلام، قرآن و معارف اسلامی افزودند: چنانچه در جامعه‌ای یاد شهدا و مسئله شهادت، به عنوان یک حقیقت ماندگار مطرح باشد، شکست معنایی نخواهد داشت و آن ملت، بدون خوف و حزن در مسیر پیشرفت حرکت می‌کند.
 ایشان در ادامه، کار بزرگ ملت ایران را نفی تقسیم بندی غلط جهان به «سلطه‌گر و سلطه‌پذیر» خواندند و گفتند: اگرچه امروز سلطه‌گران با ابزارهای فراوان خود، امكان تسلط بيشترى بر مظلومان و مستضعفان یافته‌اند، اما در مقابل این وضعیت، هویتی به نام انقلاب اسلامی با تکیه بر مبانی الهی و اخلاقی سربلند کرده و شجاعانه در مقابل نظام سلطه ایستاده است.
 حضرت آیت الله خامنه‌ای با اشاره به حرکت مستمر انقلاب اسلامی به سمت قله‌ها و ناکامی دشمنان در متوقف کردن این حرکت، گفتند: برخی در دوران دفاع مقدس معتقد بودند که با عزیمت دانشجویان به جبهه‌ها، دانشگاه‌ها خالی و در حرکت علمی کشور خلأ ایجاد می‌شود، اما معلوم شد كه بركات شهادت و جهاد در راه خدا بسیار زیاد است و همان تلاش‌ها و مجاهدت‌ها موجب شد که امروز وضعیت علمی کشور، افتخارآمیز و جلوتر از سایر بخش‌ها باشد.
 رهبر انقلاب زنده نگه داشتن نام شهدا و فرهنگ شهادت را حياتى و از نيازهاى اساسى كشور برشمردند و گفتند: فرهنگ شهادت يعنى فرهنگ ایثار و از خودگذشتگی براى اهداف بلندمدت و مشترک مردم و همه بشریت، و این فرهنگ، درست در نقطه‌ى مقابل فرهنگ فردگرايى غربى است كه همه چيز را براى خود و با محاسبه‌ى شخصى و مادی می‌سنجد.
 
ایشان در پایان تأکید کردند: فرهنگ ایثار و شهادت در هر جامعه‌ای عمومى و فراگیر شود، آن جامعه به پيش خواهد رفت و هرگز در آن توقف و یا عقبگرد وجود نخواهد داشت.

نویسنده : دریادل بسیجی تاریخ ارسال : : پنج شنبه 7 اسفند 1393برچسب:رهبر, کنگره,شهدا, امورتربیتی,دانشجو,هنرمند,

تجلیل امام خامنه ای ازمعجزه حضورمردم
بازدید : 127 |

افسران - تجلیل امام خامنه ای ازمعجزه حضورمردم

حضرت آیت الله خامنه‌ای در سخنان خود با اشاره به گزارش‌های دقیق درخصوص راهپیمایی ۲۲ بهمن مبنی بر حضور بیشتر و باشکوه‌تر مردم در راهپیمایی امسال نسبت به سال قبل، گفتند: زبان من برای تشکر از ملت بزرگ ایران، و توصیف حضور مردم در راهپیمایی واقعاً قاصر است.
ایشان به هوای سرد و بارانی در برخی شهر‌ها و همچنین طوفان خاک در اهواز و خوزستان اشاره کردند و افزودند: در این شرایط و با وجود گذشت ۳۶ سال از انقلاب، حضور امسال مردم در راهپیمایی، باشکوه‌تر و با عظمت‌تر از گذشته بود و این، در دنیا بی‌نظیر است.
رهبر انقلاب اسلامی دلیل اصلی شکوه و عظمت راهپیمایی ۲۲ بهمن را، حضور مردمی در صحنه و محول شدن امور بدست مردم دانستند و خاطرنشان کردند: در هر زمان که در مسائل کشور، حضور مردمی وجود داشته است، ما این چنین معجزه‌ای را همواره مشاهده کرده‌ایم.

نویسنده : دریادل بسیجی تاریخ ارسال : : چهار شنبه 29 بهمن 1393برچسب:رهبر, آذربایجان شرقی, مردم,انقلابی,

آیت‌الله خامنه‌ای در دیدار با مردم آذربایجان شرقی:
بازدید : 136 |

هزاران نفر از اقشار مختلف مردم تبریز و شهرهای مختلف استان آذربایجان شرقی صبح امروز با رهبر معظم انقلاب اسلامی دیدار کردند.

ما می‌توانیم علیه تحریم ایستادگی کنیم و هدف‌های دشمنان را ناکام بگذاریم/ اگر نکنیم دشمن برای برنامه هسته‌ای ما شرط می‌گذاردبه گزارش گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران، حضرت آیت الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح امروز (چهارشنبه) در دیدار هزاران نفر از قشرهای مختلف مردم استان آذربایجان شرقی، ضمن تشکر و قدردانی فراوان از حضور پرشکوه ملت بزرگ ایران در راهپیمایی ۲۲ بهمن امسال، در سخنان مهمی، به تشریح شرایط اقتصادی کشور و همچنین راهکارهای علاج مشکلات، بویژه ضرورت اجرای سیاستهای اقتصاد مقاومتی پرداختند و با اشاره به شاخ و شانه کشیدن‌ها و شرط و شروط‌های آمریکا و تحریم‌های جدید اعمال شده از سوی اروپا تأکید کردند: ملت ایران همواره نشان داده است که اراده قوی دارد و در موضوع تحریم‌ها هم ملت ایران می‌تواند، این توطئه را ناکام بگذارد.
حضرت آیت الله خامنه‌ای در سخنان خود با اشاره به گزارش‌های دقیق درخصوص راهپیمایی ۲۲ بهمن مبنی بر حضور بیشتر و باشکوه‌تر مردم در راهپیمایی امسال نسبت به سال قبل، گفتند: زبان من برای تشکر از ملت بزرگ ایران، و توصیف حضور مردم در راهپیمایی واقعاً قاصر است.
ایشان به هوای سرد و بارانی در برخی شهر‌ها و همچنین طوفان خاک در اهواز و خوزستان اشاره کردند و افزودند: در این شرایط و با وجود گذشت ۳۶ سال از انقلاب، حضور امسال مردم در راهپیمایی، باشکوه‌تر و با عظمت‌تر از گذشته بود و این، در دنیا بی‌نظیر است.
رهبر انقلاب اسلامی دلیل اصلی شکوه و عظمت راهپیمایی ۲۲ بهمن را، حضور مردمی در صحنه و محول شدن امور بدست مردم دانستند و خاطرنشان کردند: در هر زمان که در مسائل کشور، حضور مردمی وجود داشته است، ما این چنین معجزه‌ای را همواره مشاهده کرده‌ایم.
حضرت آیت الله خامنه‌ای با تعمیم این قاعده کلی به مسائل اقتصادی، و تأکید بر لزوم حضور برنامه ریزی شده مردم در عرصه اقتصادی و استفاده از ظرفیت‌های مردمی، به تبیین دلایل مشکلات اقتصادی کشور پرداختند و گفتند: یکی از مهم‌ترین این دلایل، برنامه ریزی قدرتهای استکباری بعد از پایان جنگ تحمیلی، برای جلوگیری از تبدیل شدن ایران به یک قطب اقتصادی تأثیرگذار در منطقه و جهان است.
ایشان افزودند: غربی‌ها و عمدتاً آمریکایی‌ها، با برنامه ریزی و با استفاده از شیوه‌های مختلف اقدام به کارشکنی در طرح‌ها و فعالیت‌های بزرگ اقتصادی ایران با کشورهای منطقه و دور زدن ایران در خطوط انتقال نفت و گاز، خطوط زمینی و هوایی و خطوط شبکه‌های ارتباطاتی کردند و عملاً سال‌ها پیش از قضایای هسته‌ای، تحریم بی‌سر و صدایی را آغاز کردند که این مقابله اقتصادی تا به امروز ادامه داشته است.
رهبر انقلاب اسلامی تأکید کردند: بنابراین در تحلیل شرایط و مشکلات اقتصادی کشور، نباید برنامه ریزی دشمن را که آمریکا و چند کشور اروپایی دنباله رو آن هستند، نادیده گرفت.
حضرت آیت الله خامنه‌ای با تأکید بر اینکه باید در مقابل برنامه ریزی بدخواهان به گونه‌ای تلاش شود که ضربه دشمن، تأثیرگذار نشود و یا کم اثر شود، افزودند: علاوه بر برنامه ریزی مستمر و گسترده جبهه استکبار، اقتصاد کشور از دو اشکال بزرگ «نفتی بودن» و «دولتی بودن» نیز به شدت رنج می‌برد.
ایشان خام فروشی نفت و صرف آن در امور جاری کشور و استفاده نکردن از فرآورده‌های گسترده ناشی از ارزش افزوده نفت را، میراث شوم رژیم طاغوت و خسارتی جبران ناپذیر خواندند و گفتند: این روش، آسان‌ترین راه پول درآوردن است که برخی از مسئولان در طول زمان‌های مختلف، ترجیح دادند از این پول آسان، استفاده کنند.
رهبر انقلاب اسلامی درخصوص مشکل دولتی بودن اقتصاد کشور نیز به ابلاغ سیاستهای اصل ۴۴ در چندین سال قبل، و تأکیدات مکرر برای اجرای این سیاست‌ها اشاره کردند و گفتند: مسئولان انصافاً تلاش می‌کنند اما این تلاش‌ها کافی نیست و باید یک نفَس جدیدی به تلاش‌های اقتصادی دمیده شود.
حضرت آیت الله خامنه‌ای ۲۹ بهمن را مصادف با اولین سالگرد ابلاغ سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی دانستند و تأکید کردند: اقتصاد مقاومتی که برای کشور، در هر شرایطی اعم از تحریم یا غیرتحریم ضروری است، به معنای آن است که بنیان اقتصادی کشور بگونه‌ای ساماندهی شود که تکانه‌های جهانی در آن اثرگذار نباشد.
ایشان افزودند: اگر پایه اقتصاد کشور براساس استفاده از ظرفیت‌های مردمی و تولید داخلی برنامه ریزی و مستحکم شود، دیگر برای تحریم‌ها و کاهش قیمت نفت عزا نمی‌گیریم و دچار نگرانی نمی‌شویم.
رهبر انقلاب اسلامی یکی از لوازم اصلی و مهم خروج از اقتصاد نفتی را، قطع وابستگی بودجه کشور به درآمد نفت دانستند و خاطرنشان کردند: باید به این نقطه برسیم و معتقدم این کار سخت را می‌توان با همت و با اعتماد به مردم و جوان‌ها و سرمایه‌های داخلی و بالا‌تر از همه، با اعتماد به خداوند متعال که وعده نصرت داده است، انجام داد.
حضرت آیت الله خامنه‌ای با تأکید بر اینکه یکی از راههای قطع وابستگی بودجه به درآمد نفت، تکیه بر درآمد حاصل از مالیاتِ تولید و تجارت است، گفتند: برخی سرمایه داران کلانی که از دادن مالیات خودداری و فرار می‌کنند مرتکب جرم می‌شوند زیرا کشور را به پول نفت بیش از پیش وابسته می‌کنند و زمینه ساز بروز مشکلات بیشتر می‌شوند.

نویسنده : دریادل بسیجی تاریخ ارسال : : چهار شنبه 29 بهمن 1393برچسب:رهبر,تحریم, آذربایجان شرقی,

دولتمردان غیرمنطقی آمریکا
بازدید : 159 |

افسران - دولتمردان غیرمنطقی آمریکا


پنج نکته رهبر انقلاب درباره مذاکره با آمریکا؛ مطرح شده در بیانات رهبر انقلاب اسلامی در دیدار مردم آذربایجان ۱۳۹۱/۱۱/۲۸

نویسنده : دریادل بسیجی تاریخ ارسال : : سه شنبه 21 بهمن 1393برچسب:رهبر, هسته ای, دام,

دام برچیده شد
بازدید : 142 |

افسران - دام برچیده شد

نقش بر آب شدن نقشه آمریکا برای دو مرحله‌ای کردن توافق هسته‌ای با بیانات رهبر انقلاب
دام برچیده شد

نویسنده : دریادل بسیجی تاریخ ارسال : : سه شنبه 21 بهمن 1393برچسب:رهبر, هسته ای, دام,

رهبر معظم انقلاب در دیدار فرماندهان، مسئولان و جمعی از پرسنل نیروی هوایی و قرارگاه پدافند هوایی ارتش
بازدید : 127 |

توافق بر کليات و جزئيات بايد در يک مرحله و با مفاد واضح و غيرقابل تأويل باشد

حضرت آيت ا... خامنه اي رهبر معظم انقلاب اسلامي صبح ديروزدر ديدار فرماندهان و کارکنان نيروي هوايي ارتش و پدافند هوايي، با تبيين علت و هدف اصلي دشمني ۳۶ ساله و ادامه دار دولت آمريکا و خطاي محاسباتي آنها براي به زانو درآوردن و تحقير ملت ايران، به رفتار و عملکرد منطقي و مستدل ايران در مذاکرات هسته اي و رفتار غير منطقي و باج خواهانه طرف مقابل اشاره و تأکيد کردند: ملت ايران در روز ۲۲ بهمن نشان خواهد داد که زير بار حرف زور نمي رود و پاسخ هر تحقير کننده اي را نيز با ضربه متقابل خواهد داد.

 اقدام شجاعانه نيروي هوايي در ۱۹ بهمن ۵۷، نشان دهنده سخن حق و پرجاذبه انقلاب اسلامي است

به گزارش پايگاه اطلاع رساني دفتر حفظ ونشر آثار حضرت آيت ا... خامنه اي، در اين ديدار که همزمان با سالروز بيعت تاريخي جمعي از همافران و کارکنان نيروي هوايي ارتش با امام خميني (ره) در نوزدهم بهمن سال ۱۳۵۷ برگزار شد، حضرت آيت ا... خامنه اي آن حادثه مهم را حاوي يک مضمون پرمغز و ماندگار دانستند و گفتند: اقدام شجاعانه فرماندهان و کارکنان نيروي هوايي در ۱۹ بهمن ۵۷، نشان دهنده سخن حق و پرجاذبه انقلاب اسلامي است که توانسته بود حتي به اعماق دل هاي نيروي هوايي ارتش پادشاهي آن زمان که نور چشمي آمريکا نيز بود، نفوذ کند.ايشان با تأکيد بر لزوم شناخت و حفظ اين حقيقت مهم، به برخي واقعيات صحنه از جمله نفوذ فراگير انقلاب اسلامي اشاره کردند و افزودند: با پيروزي انقلاب اسلامي، ملت ها با ديدن شجاعت و دليري ملت ايران که علناً در مقابل زورگويي هاي آمريکا ايستاد، به هيجان آمدند و جذب پيام انقلاب شدند.رهبر انقلاب اسلامي خاطرنشان کردند: در طرف مقابل نيز، قدرت هاي زورگو و در رأس آنها آمريکا، از همان روز اول انقلاب، از هيچ اقدام و فشاري براي خاموش کردن اين حرکت عظيم و رو به گسترش، فروگذار نکردند و اين دشمني تا امروز هم ادامه دارد.

 هدف اصلي آمريکا به زانو در آوردن وتحقير ملت ايران است

حضرت آيت ا... خامنه اي افزودند: دشمني آمريکا و قدرت هاي استکباري با اشخاص نيست، آنها با اصل حرکت و جهت گيري توأم با ايستادگي و استقلال طلبي و عزت خواهي ملت ايران دشمن هستند.ايشان با يادآوري سخنان برخي سياستمداران آمريکايي در سال هاي اخير که بغض و کينه خود را با ملت ايران، صراحتاً بيان کردند گفتند: آنها از ايستادگي ملت ايران عصباني هستند و هدف اصلي آمريکا و همراهانش، به زانو در آوردن و تحقير ملت ايران است که البته دچار خطا و اشتباه در تحليل هستند.رهبر انقلاب اسلامي، علت ناکامي هاي پي در پي آمريکايي ها در مسائل منطقه و به ويژه مسائل ايران را، همين خطاي محاسباتي و اشتباهات راهبردي دانستند و افزودند: يک نمونه از اين خطاها، اظهارات چند روز پيش يک مقام آمريکايي است که گفته بود، ايراني ها در مذاکرات هسته اي، دست بسته هستند و گير افتاده اند.

 آن طرفي که فعلاً گير افتاده و دچار مشکل است، آمريکا است

حضرت آيت ا... خامنه اي تأکيد کردند: در روز ۲۲ بهمن شما خواهيد ديد که ملت ايران چه حضوري خواهد داشت و آن موقع معلوم خواهد شد که آيا ملت ايران دست بسته است؟

ايشان خاطرنشان کردند: دست ملت و مسئولان ايران هيچگاه بسته نبوده و اين موضوع را در عمل نشان داده اند و از اين پس نيز با ابتکارات و شجاعت خود، آن را نشان خواهند داد.رهبر انقلاب اسلامي افزودند: آن طرفي که فعلاً گير افتاده و دچار مشکل است، آمريکا است و همه واقعيات اين منطقه و خارجِ منطقه، اثبات کننده اين حقيقت است.حضرت آيت ا... خامنه اي با اشاره به شکست سياست هاي آمريکا در سوريه، عراق، لبنان، فلسطين، غزه، افغانستان و پاکستان و همچنين شکست آمريکا در اوکراين، خطاب به آمريکايي ها تأکيد کردند: اين، شما هستيد که سال هاي متمادي، پي در پي شکست خورده ايد اما جمهوري اسلامي ايران پيش رفته و به هيچ وجه با سي و چند سال گذشته قابل مقايسه نيست.ايشان با اشاره به پيشرفت هاي گسترده جمهوري اسلامي در علم و فناوري، در مسائل گوناگون اجتماعي، و در مسائل بين المللي و همچنين نفوذ عظيم منطقه اي و رسوخ مباني انقلاب در دل هاي جوانان افزودند: جمهوري اسلامي ايران با اين ذخيره ارزشمند از تجربيات، با قدرت، در حال پيشرفت است و آمريکايي ها که نتوانستند اين ريشه را قلع و قمع کنند اکنون مجبور به تحمل نظام جمهوري اسلامي هستند و طراحي هاي سياسي، امنيتي، اقتصادي و فرهنگي آنها مانع از اين پيشرفت نخواهد شد.

 با توافقي که بتواند انجام شود موافقم اما با توافق «بد» موافق نيستم

رهبر انقلاب اسلامي به مذاکرات هسته اي و تلاش بدخواهان و معاندان براي القاي درماندگي ايران در اين موضوع اشاره کردند و چند نکته مهم را درباره مذاکرات هسته اي متذکر شدند.اولين نکته اي که حضرت آيت ا... خامنه اي به آن اشاره کردند موافقت با اصل توافق بود که گفتند: من با توافقي که بتواند انجام شود موافقم اما با توافق «بد» موافق نيستم.

 ما هم مانند آمريکايي ها معتقديم«توافق نکردن بهتر از توافق بد است»

ايشان با اشاره به اظهارات مکرر آمريکايي ها که مي گويند «توافق نکردن بهتر از توافق بد است» افزودند: ما هم همين عقيده را داريم! و معتقديم توافق نکردن بهتر از توافقي است که به ضرر منافع ملي و زمينه ساز تحقير ملت بزرگ ايران شود.

 مسئولان وهيئت مذاکره کننده تلاش بي وقفه اي براي خارج کردن حربه تحريم از دست دشمن داشته است

تلاش بي وقفه مسئولين و هيئت مذاکره کننده براي خارج کردن حربه تحريم از دست دشمن، دومين نکته اي بود که رهبر انقلاب اسلامي به آن اشاره کردند و گفتند: اگر اين اتفاق رخ دهد و با توافق، حربه تحريم از دست دشمن خارج شود، بسيار خوب است اما اگر اين اتفاق نيفتاد، همه بدانند که راهکارهاي فراواني در داخل کشور براي کُند کردن حربه تحريم وجود دارد.حضرت آيت ا... خامنه اي تأکيد کردند: اگر با همت و تلاش، به داشته هاي خود، به صورت مناسب توجه کنيم، حتي اگر نتوانيم حربه تحريم را از دست دشمن خارج کنيم، مي توانيم آن را کُند کنيم.

 آمريکايي ها و چند کشور اروپايي پرتوقع وغيرمنطقي هستند

نکته سوم رهبر انقلاب اسلامي، در خصوص رفتار منطقي جمهوري اسلامي ايران در مذاکرات هسته اي و رفتار غير منطقي و زورگويانه طرف مقابل بود.حضرت آيت ا... خامنه اي با اشاره به سخنان چندي پيش رئيس جمهور مبني بر اينکه مذاکره به معناي رسيدن دو طرف به نقطه مشترک است، گفتند: بر همين اساس، نبايد در مذاکره، يک طرف با رفتار غير منطقي تلاش داشته باشد که هر آنچه مورد توقع او است، محقق شود.ايشان خاطرنشان کردند: رفتار آمريکايي ها و چند کشور اروپايي دنباله روي آنها، در مذاکرات، غير منطقي است و با پرتوقعي انتظار دارند همه خواسته هاي آنها تحقق يابد در حالي که اين، روشِ مذاکره نيست.

 نظام اسلامي در مذاکرات هسته اي نيز براساس منطق عمل مي کند اما طرف مقابل هيچ منطقي ندارد

حضرت آيت ا... خامنه اي، ايستادگي مسئولان در مقابل زياده خواهي طرف مقابل را کاملاً صحيح دانستند و با اشاره به عملکرد مستدل و منطقي جمهوري اسلامي در مقاطع مختلف از جمله دوران دفاع مقدس و پذيرش قطعنامه ۵۹۸ و همچنين مسائل گوناگون بعد از جنگ، خاطرنشان کردند: نظام اسلامي در مذاکرات هسته اي نيز براساس منطق عمل مي کند اما طرف مقابل هيچ منطقي ندارد و به دنبال بي منطقي، با تکيه بر زور است.ايشان تأکيد کردند: ملت ايران زير بار زورگويي و زياده خواهي و رفتارهاي غير منطقي نخواهد رفت.

 بايد در مذاکرات، تکريم، حرمت و پيشرفت ملت ايران محفوظ بماند

رهبر انقلاب اسلامي يک بار ديگر افزودند: من با ادامه و پيشرفت مذاکرات و رسيدن به توافق خوب موافقم و قطعاً ملت ايران هم با هر توافقي که در بر دارنده عزت و احترام او باشد، مخالفتي ندارد.حضرت آيت ا... خامنه اي تأکيد کردند: بايد در مذاکرات، تکريم، حرمت و پيشرفت ملت ايران محفوظ بماند زيرا اين ملت عادت به پذيرش زورگوييِ طرف مقابل اعم از آمريکا و ديگران، ندارد.

 توافق دومرحله اي پسنديده نيست

ايشان همچنين با اشاره به برخي مباحث مطرح شده درخصوص توافق دو مرحله اي که ابتدا توافق بر اصول کلي و بعد از مدتي توافق بر جزئيات باشد، خاطرنشان کردند: چنين توافقي پسنديده نيست زيرا با تجربه اي که از رفتار طرف مقابل داريم، توافقِ صِرف در کليات، وسيله اي خواهد شد براي بهانه گيري هاي پي در پي در جزئيات.رهبر انقلاب اسلامي تأکيد کردند:اگر توافقي انجام شود، بايد در يک مرحله و در بردارنده کليات و جزئيات، با يکديگر باشد. حضرت آيت ا... خامنه اي افزودند: مفاد اين قرار داد نيز بايد روشن، واضح و غيرقابل تفسير و تأويل باشد و مفاد توافق نبايد به گونه اي باشد که طرف مقابل که عادت به چانه زني دارد، در قضاياي مختلف بهانه جويي کند .

 مردم در ۲۲ بهمن به کساني که بخواهند ملت ايران را تحقير کنند ضربه متقابل مي زنند

ايشان خاطرنشان کردند: به لطف خداوند ملت ايران در 22 بهمن نشان خواهد داد هرکسي که بخواهد اين ملت را تحقير کند، با ضربه متقابل مواجه خواهد شد.رهبر انقلاب اسلامي گفتند: همه ملت ايران و همه دلسوزان متفقند که عزت ملي براي يک کشور، بسيار بسيار مهم است زيرا اگر عزت ملي نباشد، امنيت و پيشرفت هم نخواهد بود، بنابراين عزت ملي بايد محفوظ بماند و مسئولان هم اين موضوع را مي دانند.حضرت آيت ا... خامنه اي در پايان خاطرنشان کردند: به فضل الهي، ملت ايران با حضور مقتدرانه و عزم راسخ خود در ۲۲ بهمن، دشمن را به زانو درخواهد آورد.

 ديدار جداگانه فرماندهان ارشد نيروي هوايي و پدافند با رهبر معظم انقلاب

در ابتداي اين ديدار امير سرتيپ خلبان حسن شاه صفي فرمانده نيروي هوايي ارتش با گراميداشت نوزدهم بهمن سالروز بيعت تاريخي همافران با امام خميني (ره)، گزارشي از توانمندي ها و پيشرفت هاي نيروي هوايي ارائه کرد.امير سرتيپ شاه صفي گفت: طراحي، ساخت و ارتقاي شبيه سازهاي پروازي، دستيابي به توان طراحي و ساخت جنگنده پهن پيکر بدون سرنشين، «راه اندازي، بازسازي و بازيابي انواع هواپيماها» و عمق دهي به تجهيزات موجود، توليد انواع تجهيزات هواپايه و راه اندازي و عملياتي کردن موشک هاي راهبردي با استفاده از توانمندي هاي داخلي در نيروي هوايي ارتش مويد ادعاي درهم شکستن پنجه هاي تحريم تجهيزات دفاع هوايي و نويدبخش ايجاد تراز جديدي از توازن دفاعي در منطقه است.پيش از اين ديدار فرمانده معظم کل قوا در ديدار جداگانه با فرماندهان ارشد نيروي هوايي و پدافند جمهوري اسلامي ايران با اشاره به نقش حساس و خطير نيروي هوايي و پدافند ارتش جمهوري اسلامي در مجموعه نظام دفاعي کشور افزودند: نيروي هوايي به اقتضاي حرفه خود متکي به دانش و فناوري است و اين مسئله از جهاتي در مواجهه با تهديدات پيراموني اهميت اين نيرو را بيشتر مي کند.

نویسنده : دریادل بسیجی تاریخ ارسال : : دو شنبه 20 بهمن 1393برچسب:رهبر, هسته ای, دیدارنیروی هوایی,

دیدار احمد جبرئیل با رهبری/جوانان قطعاً به ثمر نشستن آرمان فلسطین را خواهند دید
بازدید : 127 |

به گزارش حوزه سیاسی باشگاه خبرنگاران، حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار با «احمد جبرئیل» دبیرکل «جبهه مردمی برای آزادی فلسطین(فرماندهی کل)»، مسئله‌ فلسطین را در رأس مسائل دنیای اسلام خواندند و تأکید کردند: جمهوری اسلامی ایران تا روزی که آرمان فلسطین به ثمر برسد، مصمم خواهد ایستاد و آن روز را جوانان قطعاً خواهند دید.

ایشان با تجلیل از خدمات و تلاش‌های احمد جبرئیل در مسیر تحقق آرمان فلسطین، تصریح کردند: امروز یقیناً یکی از پایه‌ها و ارکان قضیه‌ فلسطین شما هستید و امیدواریم که با حفظ همین روحیه، مقاومت را تا پیروزی نهایی ادامه دهید.

همچنین در این دیدار، احمد جبرئیل نیز با اظهار خرسندی از ملاقات با رهبر معظم انقلاب، گفت: انقلاب اسلامی، ایران را به یک کشور مؤثر در صحنه بین‌الملل تبدیل کرد و پیشرفت‌های کنونی جمهوری اسلامی در سایه حکمت و درایت جنابعالی است.

وی همچنین از مواضع اصولی و ثابت جمهوری اسلامی در زمینه احقاق حقوق ملت فلسطین تشکر کرد.

نویسنده : دریادل بسیجی تاریخ ارسال : : سه شنبه 7 بهمن 1393برچسب:دبیر کل,جبههه مردمی , فلسطین دیدار,رهبر,

رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار قهرمانان و ورزشکاران مسابقات آسیایی و پاراآسیایی:
بازدید : 152 |

به گزارش گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری، قهرمانان و ورزشکاران مسابقات آسیایی و پاراآسیایی اینچئون صبح امروز با حضرت آیت الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی دیدار کردند.

رهبر معظم انقلاب در این دیدار فرمودند: از تخلفات قانونی در ورزش به شدت پرهیز شود، قهرمان پروری به معنای نادیده گرفتن تخلف نیست.بچه های خوب و متدین ورزش به حاشیه سازی‌های برخی رسانه‌های زرد علیه کارهای خوب اهمیت ندهند.

ایشان خاطرنشان کردند: باید با تخلف در تمام رده‌ها اعم از ورزشی، سیاسی، صنعتی و ...برخورد شود.

رهبری انقلاب فرمودند: خانمی که با چادر بر سکوی قهرمانی می‌رود و جوانی که بعد از پیروزی سجده شکر به جا می‌آورد، ملت خود و معنویت و استقامت ملت را معرفی می‌کند.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای تصریح کردند: امروز همه سعی دستگاه‌های تبلیغات بین‌الملل دین زدایی و عفت‌زدایی است.

ایشان خطاب به ورزشکاران افزودند: مایل بودم یکایک شما را از نزدیک ببینم و تشکر کنم، قهرمانی شما احساس افتخار را به ملت منتقل می‌کند،
 
دشمنان به دنبال تحقیر ملت‌ها هستند.

 

نویسنده : دریادل بسیجی تاریخ ارسال : : چهار شنبه 1 بهمن 1393برچسب:ورزشکاران, دیدار,رهبر,

رهبر معظم انقلاب :
بازدید : 156 |

رهبر معظم انقلاب : نتیجه مذاکره با آمریکا، تحریم بیشتر و لحن اهانت آمیزتر است.

افسران - رهبر معظم انقلاب : نتیجه مذاکره با آمریکا،  تحریم بیشتر و لحن اهانت آمیزتر است.

حضرت آیت الله خامنه ای با بیان چند دلیل و استدلال درباره نفی تعامل با امریکا تأکید کردند: رابطه با امریکا و مذاکره با این کشور به جز در موارد خاصی برای جمهوری اسلامی نه تنها هیچ نفعی ندارد بلکه ضرر هم دارد و کدام عاقلی است که دنبال کار بی منفعت برود؟!

ایشان افزودند: عده ای اینجور وانمود می کردند که اگر با امریکایی ها دور میز مذاکره بنشینیم بسیاری از مشکلات حل می شود، البته ما می دانستیم اینجور نیست اما قضایای یک سال اخیر برای چندمین بار این واقعیت را اثبات کرد.

رهبر انقلاب خاطرنشان کردند: در گذشته میان مسئولان ما و مسئولان امریکا هیچ ارتباطی نبود اما در یک سال اخیر بخاطر مسائل حساس هسته ای و تجربه ای که مطرح شد انجام بشود، بنا شد مسئولان تا سطح وزارت خارجه تماسها، نشستها و مذاکراتی داشته باشند اما از این ارتباطات نه تنها فایده ای عاید نشد بلکه لحن امریکایی ها تندتر و اهانت آمیزتر شد و توقعات طلبکارانه بیشتری را در جلسات مذاکرات و در تریبونهای عمومی بیان کردند.

نویسنده : دریادل بسیجی تاریخ ارسال : : چهار شنبه 22 مرداد 1393برچسب:رهبر،مذاکره، آمریکا، سفیران,

رهبر انقلاب: ادامه مذاکرات را منع نمی‌کنیم
بازدید : 161 |

خبرگزاری ایسنا: مقام معظم رهبری، دستگاه دیپلماسی کشور را مدافعان خط مقدم دفاع از اهداف، منافع ملی و سرمایه ملی ایرانیان خواندند و ضمن تبیین ویژگی‌های دیپلماسی ایرانی و ضرورت دیپلماسی فعال و هوشمند در دوران بسیار مهم گذر به نظم جدید جهانی سخنان مهمی را در بی‌فایده بودن تعامل با آمریکا بیان کردند.
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای صبح امروز (چهارشنبه) در دیدار وزیر امور خارجه، سفیران و مسئولان نمایندگی‌های ایران در خارج از کشور، در تبیین اهمیت کار دیپلماسی افزودند: یک دیپلماسی هوشمندانه و فعال می تواند دستاوردهای بسیار مهم سیاسی، اقتصادی، انسانی و اجتماعی به همراه بیاورد که با هیچ حرکتی از جمله جنگ‌های پرهزینه و پرخطر نیز حاصل نمی شود و این واقعیت نشان دهنده وزن و جایگاه دستگاه دیپلماسی در مجموعه مدیریت یک کشور است.
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رویدادهای چندین سال اخیر در منطقه را نشان دهنده واقعیت یاد شده خواندند و خاطرنشان کردند: قدرتهایی تلاش کردند با زور و اسلحه منافع خود را تأمین کنند که ناکام ماندند اما کسانی با ظرافت، هوشمندی و تحرک، توانستند منافع خود را بخوبی تأمین کنند.
رهبر انقلاب، وزارت خارجه را ارتش منظم دیپلماسی کشور خواندند و افزودند: در مسئله سیاست خارجی، دستگاههای دیگری هم مؤثرند اما وزارت خارجه به عنوان یک سازمان موظف و ارتش منظم، مسئولیت اصلی را بر عهده دارد.
ایشان در تشریح شروط و لوازم یک دیپلماسی موفق، بر ضرورت تعیین دقیق و صریح هدفها تأکید کردند و افزودند: برخی اهداف آرمانهای بزرگ و ملی هستند، برخی راهبردی و منطقه ای به شمار می روند و بعضی دیگر مقطعی و موضعی هستند که این اهداف در همه سطوح باید دقیقاً مشخص باشد تا همه ی عناصر فعال در دیپلماسی در ستاد و صف، وظایف خود را بخوبی بدانند.
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای «سازماندهی مناسب» را شرط دوم دیپلماسی موفق برشمردند و افزودند: این سازماندهی باید با نگاه به اهداف و با توجه به قابلیت‌ها انجام شود.
رهبر انقلاب در ادامه، برخورداری از عناصر با صلاحیت را شرط دیگر یک دیپلماسی موفق دانستند.
ایشان در تبیین مفهوم «صلاحیت های دیپلماتیک»، عناصری همچون «هوش و مهارت دیپلماتیک»، «انعطاف در جای لازم»، «نفوذ ناپذیری در مواقع ضروری»، و «پایبندی صادقانه و عمیق به اهداف» را مورد اشاره قرار دادند.
مقام معظم رهبری در تبیین هوش دیپلماتیک افزودند: این ویژگی انسان را قادر می سازد اهداف و حرکات طرفهای مقابل را در مذاکرات و تعاملات پیش بینی کند و حرکات خود را با توجه به آنها، برنامه ریزی و عملیاتی سازد.
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای «مهارت دیپلماتیک» را استفاده به موقع و به جا از انعطاف و اقتدار معنا کردند و افزودند: معنای دیگر این ویژگی نرمش قهرمانانه است که صلح امام حسن مجتبی (ع) پرشکوه ترین نمونه تاریخی آن به شمار می رود.
ایشان افزودند: نرمش قهرمانانه برخلاف برخی تفاسیر، معنای واضحی دارد که نمونه آن در مسابقه کشتی نمایان است در این مسابقه که هدف آن شکست دادن حریف است اگر کسی قدرت داشته باشد اما انعطاف لازم را در جای خود بکار نگیرد قطعاً شکست می خورد اما اگر انعطاف و قدرت را به موقع مورد استفاده قرار دهد پشت حریف را بخاک می نشاند.
رهبر انقلاب همچنین در بیان «پایبندی عمیق و صادقانه به آرمانها و اهداف» خاطرنشان کردند: اگر کسی بدون ایمان و باور عمیق به اهداف، در عرصه دیپلماسی فعال باشد قطعاً نمی تواند موفق شود.
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای با تشبیه عرصه دیپلماسی به میدان جنگ افزودند: واقعیت این است که میدان دیپلماسی عرصه پنجه انداختن است و اگر کسی بدون اعتقاد راسخ به هدف، به این کار اقدام کند یا در همان موقعیت و یا در نهایت شکست خواهد خورد.
تحرک فراوان و بی وقفه شرط دیگری بود که رهبر انقلاب در تشریح لوازم دیپلماسی موفق به آن پرداختند.
ایشان افزودند: تحرک بالا لازمه لاینفک دیپلماسی است و باید مورد توجه جدی قرار داشته باشد.
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در ادامه سخنانشان در جمع وزیر خارجه و فعالان عرصه دیپلماسی کشور، دوران فعلی را دوران گذر به یک نظم جدید جهانی ارزیابی و خاطرنشان کردند: در کنار بازیگران سنتی، بازیگران جدیدی در آسیا، افریقا و آمریکای لاتین وارد عرصه شده اند و در تلاشند جایگاه خود را در نظم جدید پیش رو، تثبیت کنند.
رهبر انقلاب تأکید کردند: در این دوران، دیپلماسی قوی و کارآمد اهمیت مضاعفی می یابد و به همین علت، امروز کار وزارت خارجه از گذشته حساس تر است.
ایشان افزودند: اگر در مقطع فعلی دستگاه دیپلماسی بتواند حضور فعال، هوشمندانه و مقتدرانه داشته باشد، جایگاه و استحکام جمهوری اسلامی در چندین ده سال آینده و در نظم جدید جهانی به عنوان جایگاهی برجسته تثبیت می شود وگرنه، در جهان پیش رو، از موقعیت لازم برخوردار نخواهیم بود.
«شکار فرصتها و استفاده صحیح از آنها»، نکته دیگری بود که رهبر انقلاب به مسئولان دیپلماسی کشور خاطرنشان کردند.
ایشان افزودند: تحولات منطقه ای و جهانی، بسیار سریع است و باید بطور آنی، آنها را رصد کرد و با تحرک بالا، هر حادثه و رویدادی را بلافاصله تحلیل کرد و با درک نسبت آن با اهداف و آرمانها، موضع خود را در قبال آن مشخص نمود.
سخنان رهبر انقلاب در جمع مسئولان دستگاه دیپلماسی با تمرکز بر اهداف و سیاستهای کلانی ادامه یافت که باید بطور دائم مد نظر مسئولان سیاست خارجی باشد.
ایشان در همین زمینه، «به کرسی نشاندن منطق جمهوری اسلامی» یعنی مردمسالاری دینی را هدفی بزرگ برشمردند و تأکید کردند: در این مسئله بدون انفعال وارد شوید چرا که این هدف بخصوص در منطقه اسلامی، کاملاً قابل تحقق است.
رهبر انقلاب برجسته کردن ویژگی ها و ممیزات دیپلماسی ایرانی در جهان را از دیگر اهداف مهم دست اندرکاران سیاست خارجی برشمردند.
ایشان افزودند: پایبندی به موازین شرع در رفتارهای فردی و اجتماعی و در محافل دیپلماتیک، و نترسیدن از هیبت و تشر قدرتهای بزرگ از جمله آمریکا، ویژگی خاص دیپلماسی ایرانی است و باید مورد توجه جدی باشد.
رهبر انقلاب خاطرنشان کردند: نهراسیدن از قدرتهای سلطه گر، بعد از انقلاب، به خصوصیت بارز سیاست خارجی جمهوری اسلامی تبدیل شده که این ویژگی هم در دل ملتها جاذبه ایجاد کرده و هم سیاستمداران دنیا را چه بگویند و چه پنهان کنند به تعظیم و تجلیل وا داشته است.
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای، «دفاع صریح، قاطع و واقعی از مظلوم» را از دیگر ویژگی های دیپلماسی ایرانی معرفی کردند و افزودند: این خصوصیت در تمام سالهای بعد از انقلاب، در دفاع از ملت و مبارزین فلسطینی و لبنانی و موارد مشابه دیگر، جلوه داشته است.
رهبر انقلاب، «مخالفت جدی با نظام سلطه» را از خصوصیات آشکار سیاست خارجی جمهوری اسلامی برشمردند و افزودند: مسئولان ما با شهامت و بدون رودربایستی با حضور سلطه گران و بویژه آمریکا در هر جای جهان، مقتدرانه مخالفت کرده و می کنند.
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای «تأمین منافع ملی» را از اهداف مشترک همه دستگاههای دیپلماسی جهان خواندند و افزودند: در دیپلماسی ایرانی، علاوه بر تلاش برای تأمین منافع ملی، «حفظ سرمایه ملی»، بسیار مهم است، چرا که اگر سرمایه ملی از دست برود دستگاه دیپلماسی بدون پشتوانه می شود و منافع ملی نیز قابل تأمین نخواهد بود.
رهبر انقلاب «هویت ملی، اسلامی، انقلابی و تاریخی» را سرمایه ملی ایرانیان خواندند و خاطرنشان کردند: استقلال برآمده از انقلاب اسلامی، دین، ملت مؤمن، جوانان انقلابی، سخن قاطع در مقابل زیاده خواهان، دانشمندان، نخبگان و فعالیتهای علمی از جمله عناصر سرمایه ملی هستند که باید در عرصه دیپلماسی حفظ شوند تا منافع ملی هم تأمین شود.
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای بخش پایانی سخنانشان را در این دیدار به موضوع تعامل با جهان اختصاص دادند.
ایشان با تأیید سخنان دو روز قبل رئیس جمهور در جمع سفیران و کارداران درخصوص تعامل با همه دنیا افزودند: در این میان دو استثنا وجود دارد رژیم صهیونیستی و آمریکا.
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای با بیان چند دلیل و استدلال درباره نفی تعامل با آمریکا تأکید کردند: رابطه با آمریکا و مذاکره با این کشور به جز در موارد خاصی برای جمهوری اسلامی نه تنها هیچ نفعی ندارد بلکه ضرر هم دارد و کدام عاقلی است که دنبال کار بی منفعت برود؟!
ایشان افزودند: عده ای اینجور وانمود می کردند که اگر با آمریکایی ها دور میز مذاکره بنشینیم بسیاری از مشکلات حل می شود، البته ما می دانستیم اینجور نیست اما قضایای یک سال اخیر برای چندمین بار این واقعیت را اثبات کرد.
رهبر انقلاب خاطرنشان کردند: در گذشته میان مسئولان ما و مسئولان آمریکا هیچ ارتباطی نبود اما در یک سال اخیر بخاطر مسائل حساس هسته ای و تجربه ای که مطرح شد انجام بشود، بنا شد مسئولان تا سطح وزارت خارجه تماسها، نشستها و مذاکراتی داشته باشند اما از این ارتباطات نه تنها فایده ای عاید نشد بلکه لحن آمریکایی ها تندتر و اهانت آمیزتر شد و توقعات طلبکارانه بیشتری را در جلسات مذاکرات و در تریبونهای عمومی بیان کردند.
مقام معظم رهبری افزودند: البته مسئولان ما در نشستها در جواب طلبکاری آنها، جوابهای قوی تر و گاهی گزنده تر دادند، اما در مجموع معلوم شد مذاکره برخلاف تصورات برخی ها، به هیچ چیز کمک نمی کند.
رهبر انقلاب در همین زمینه، افزایش تحریم ها را مورد اشاره قرار دادند و گفتند: آمریکایی ها نه تنها دشمنی ها را کم نکردند بلکه تحریم ها را هم افزایش دادند! البته می گویند این تحریم ها، جدید نیست اما در واقع جدید است و مذاکره در زمینه ی تحریم هم، فایده ای نداشته است.
ایشان افزودند: البته در زمینه ادامه مذاکرات هسته ای، منع نمی کنیم و کاری که دکتر ظریف و دوستانشان شروع کردند و تا امروز هم خوب پیش رفتند دنبال می شود اما این، یک تجربه ذیقیمت دیگر برای همه بود که متوجه شویم نشست و برخاست و حرف زدن با آمریکایی ها، مطلقاً تأثیری در کم کردن دشمنی آنها ندارد و بدون فایده است.
رهبر انقلاب در تبیین ضررهای ناشی از مذاکره با آمریکایی ها افزودند: این کار ما را در افکار عمومی ملتها و دولتها به تذبذب متهم می کند و غربی ها با تبلیغات عظیم خودشان، جمهوری اسلامی را دچار انفعال و دو گانگی جلوه می دهند.
ایشان همچنین ضرر دیگر نشست و برخاست با آمریکا را ایجاد زمینه برای طرح توقعات جدید از سوی آنها دانستند.
رهبر انقلاب در جمع بندی این بخش از سخنانشان، تعامل با رژیم صهیونیستی را موضوعاً منتفی خواندند و درباره آمریکایی ها هم گفتند: تا وقتی وضع کنونی یعنی دشمنی آمریکا و اظهارات خصمانه دولت و کنگره آمریکا درباره ایران ادامه دارد تعامل با آنها نیز هیچ وجهی ندارد.
ایشان به افزایش نفرت ملتها از آمریکا بخاطر هم دستی با جنایات صهیونیستها در غزه اشاره کردند و افزودند: هیچ کس در دنیا نیست که آمریکایی ها را از مشارکت با جنایات و نسل کشی رژیم «غاصب، گرگ صفت، قاتل، کافر و ظالم صهیونیست» در غزه مبرا بداند، بنابراین آمریکایی ها اکنون در موضع ضعف بیشتری قرار دارند.
رهبر انقلاب در اشاره به اوضاع این روزهای مردم مظلوم غزه تأکید کردند: منطق فلسطینی ها در قضیه آتش بس درست است. آنها می گویند قبول آتش بس به معنای این است که رژیم خونخوار و درنده صهیونیست هر فاجعه ای خواست بیافریند و بعد بدون هیچ تاوانی، اوضاع به روز قبل از حمله یعنی محاصره شدید و ادامه فشارها برگردد.
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای افزودند: همانگونه که فلسطینی ها می گویند، برای این همه جنایت، باید تاوانی وجود داشته باشد که پایان محاصره غزه است و هیچ انسان منصفی نمی تواند این خواسته بر حق را نفی کند.
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در پایان سخنانشان درباره اوضاع عراق هم گفتند: انشاءالله با تعیین نخست وزیر جدید عراق، گره کارها باز و دولت تشکیل می شود تا بتواند کار کند و به کسانی که قصد فتنه در عراق داشته و دارند درس خوبی بدهد.
ایشان همچنین با آرزوی توفیق برای مسئولان و فعالان دستگاه دیپلماسی افزودند: بطور دائم از خداوند متعال برای وزیر خارجه عزیز و همکارانشان طلب توفیق می کنم.
پیش از سخنان رهبر انقلاب، محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه کشورمان با بیان گزارشی از همایش سفرا و روسای نمایندگی های جمهوری اسلامی ایران در خارج از کشور، هدف از برگزاری این همایش را تبادل نظر و همفکری، تنظیم سیاست خارجی بر اساس اسناد بالادستی، و بهره جویی از رهنمودهای رهبر معظم انقلاب اعلام کرد.
وی با قدردانی از حمایت های رهبر معظم انقلاب اسلامی، مقطع کنونی را پیچ ویژه تاریخی خواند و گفت: سیال بودن صحنه ی بین‌الملل، متکثر شدن منابع قدرت و امکان تاثیرگذاری بازیگران جدید از جمله ویژگی های کنونی جهان و منطقه است.
ظریف، وظیفه دستگاه سیاست خارجی را استفاده از فرصت های استثنایی پیش آمده در داخل و خارج توصیف و تاکید کرد: قدرت معنایی جمهوری اسلامی در حال حاضر بر اساس گفتمان امام و رهبری، مردم سالاری دینی و آرمانگرایی واقع بینانه، ایران را به ثبات داخلی رسانده و با تبدیل جمهوری اسلامی به قدرت منطقه ای، از سرمایه مقاومت و گسترش اسلام خواهی در منطقه بهره مند کرده است.
وی با اشاره به وظیفه وزارت امور خارجه به عنوان دیده بان نظام، خاطرنشان کرد: ما مصمم هستیم سیاست خارجی طراحی شده از سوی رهبر معظم انقلاب را به بهترین وجه اجرا کنیم و در اجرای آن، به قدرت لایزال و برتر الهی اعتماد داریم، و هیچ قدرتی را ابرقدرت نمی دانیم.
وزیر امور خارجه کشورمان در پایان گفت: به قدرت ملی و توان کارشناسی خود باور داریم و بر اساس این باور در مقابل قدرتهای ظاهری مغلوب نخواهیم شد.

نویسنده : دریادل بسیجی تاریخ ارسال : : چهار شنبه 22 مرداد 1393برچسب:رهبر، انقلاب, سفیران,

دیدار اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی
بازدید : 205 |

افسران - امام خامنه ای:

ما امروز ظرفیت ساخت فیلممان بحمدالله بالا است. من به آقای دکتر روحانی - همین تازگی، چند وقت پیش - عرض کردم یک فیلمی را من دیدم؛ حقا و انصافا از لحاظ اسلوب و خوش‌ساختی و سبک کار شبیه فیلمهای خوب هالیوود.
این مهم است که ما الان این ظرفیت را داریم در کشور که میتواند پیام‌رسانی کند، میتواند حرفهای درست را منتقل بکند. فیلم هم چیز جذابی است؛ سینما خیلی عنصر جذابی است، رسانه‌ی فوق‌العاده‌ای است، یعنی واقعا الان هیچ‌چیزی مثل سینما نیست از لحاظ اثرگذاری؛ خب روی این زمینه کار بکنید؛ کارهای ابتکاری بکنید...
اسباب‌بازی همین‌جور، بازی رایانه‌ای همین‌جور، عروسک همین‌جور، اینها چیزهایی است که لازم است... 

نویسنده : دریادل بسیجی تاریخ ارسال : : شنبه 9 فروردين 1393برچسب:فرهنگ, شورای عالی, انقلاب فرهنگی,

چرا «فرهنگ» مهم است؟
بازدید : 195 |

رهبر انقلاب

 رهبر معظم انقلاب در بیانات خود در اولین روز سال جدید در جوار حرم امام رضا (ع) بار دیگر بر اهمیت مسئله فرهنگ و لزوم توجه مسئولان به این امر تاکید کردند.

به گزارش گروه "رسانه‌های دیگر" خبرگزاری تسنیم،رهبر معظم انقلاب در بیانات خود در اولین روز سال جدید در جوار حرم امام رضا (ع) بار دیگر بر اهمیت مسئله فرهنگ و لزوم توجه مسئولان به این امر تاکید کردند و حتی فرهنگ را از اقتصاد نیز مهمتر دانستند و در باب دلیل این اهمیت نیز فرمودند:

«چراکه فرهنگ به معنای هوایی است که ما تنفس می کنیم. اگر این هوا تمیز باشد آثاری دارد و اگر کثیف باشد آثار دیگری دارد. فرهنگ یک کشور مانند هواست. اگر بخواهیم مصرف تولیدات داخلی به معنای واقعی کلمه تحقق یابد باید فرهنگ تولید داخلی در ذهن مردم جا بیفتد».

رهبر معظم انقلاب در ادامه بیانات خود مسئله فرهنگ را از این جهت مهم دانستند که امروزه بیشترین سرمایه گذاری دشمنان بر روی «فرهنگ» است زیرا فرهنگ از تاثیر بسزایی در میان افراد جامعه برخوردار است و از همین روز ایشان در این رابطه می فرمایند:

«اگر جهت گیریها درست نباشد به همان بلایی دچار خواهیم شد که برخی کشورها خانواده را برانداختند و شهوات را برپا داشتند. تمرکز دشمنان بر روی  فرهنگ بیشتر از همه جاست. بخاطر همین تاثیر زیادی که فرهنگ دارد. هدف و آماج تحرک دشمنان در زمینه فرهنگ عبارت است از ایمان و باورهای مردم. مسئولان فرهنگی باید مراقب رخنه فرهنگی باشند. رخنه های فرهنگی بسیار خطرناک است و باید حساس باشند.»

اما نکته مهم در سخنان مقام معظم رهبری اینجا بود که ایشان فرمودند نباید همه آسیب های فرهنگی متوجه بیگانگان سازیم بلکه بخشی از این آسیب های فرهنگی ناشی از «کم کاری ها» است که در داخل صورت می گیرد.

«نمیخواهیم بگوییم همه آسیب های فرهنگی کار بیگانگان است. خودمان هم مقصریم. مسئولان فرهنگی و غیرفرهنگی و کم کاری ها وغلطکاری ها همه تاثیر داشته.» به عنوان نمونه ایشان در این رابطه می فرمایند:

«برخی عزم راسخ ملت را به هم می زنند در مسائل مهم مربوط به سرنوشت کشور. جای احساس عزت و اعتماد به نفس ملی، احساس حقارت ملی را به آنها تزریق می کنند. جای ایمان راسخ، شبهه افکنی و بی اعتقادی. جای کار و تلاش و همت بلند، لذت جویی و شهوت رانی. »

به نظر می رسد مهمترین فعالیتی که در عرصه فرهنگی با توجه به تلاش دشمنان برای تهاجم فرهنگی و رخنه فرهنگی در داخل کشور باید صورت گیرد تلاش برای تقویت و ترویج فرهنگ دینی و میهنی از طریق آموزش و تیلبغات در رسانه ها و در مدارس است که می تواند جامعه را به سلاح فرهنگی مجهز کند و سد محکمی در مقابل جنگ نرم دشمن ایجاد نماید. چنانکه مقام معظم رهبری نیز در این رابطه می فرمایند:

«دستگاه های رسمی فرهنگی کشور بایستی وظایف خود را در مقابل اینها انجام دهند. برخی وظایف وظایف ایجابی و برخی دفاعی است. هر دو باید انجام شود. اینجور نباشد که دستگاه های تبلیغاتی کشور ما چه آنها که مربوط به دولتند مستقیم و چه آنها که مستقیم مربوط نیستند، از هوچی گری رسانه های بیگانه یا رسانه هایی که زبان بیگانه را در کام خود دارند، از هوچیگری آنها بهراسند. رفتارشان را با آنها نباید تنظیم کنند. »

دولت و مسئولان فرهنگی جامعه با سرمایه گذاری در جهت ترویج ارزش ها و هنجارهای بومی و استفاده از هر آنچه که می تواند به غنای فرهنگی جامعه کمک نماید می توانند مانع از نفوذ فرهنگی غرب و ایجاد ضررهای جبران ناپذیرشوند.

آنچه که در رابطه با مسئله فرهنگ مهم است افزایش آگاهی و حساسیت جامعه نسبت به مسائل و معظلات فرهنگی و راه های مقابله با آن است که می تواند بدنه جامعه و به خصوص قشر جوان را نسبت به نفوذ فرهنگی غرب ایمن سازد و این امر حاصل نمی شود مگر اینکه متولیان فرهنگ جامعه قدم های جدی و کارسازی را در رابطه با شناسندن معضلات فرهنگی و راه های مقابله با آن به عمل آوردند.

در سالی که مقام معظم رهبری آن را سال «اقتصاد، فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی» نامیدند لازم است مسئولان از همین ابتدای سال راهکارهای لازم را جهت اجرای فرمایشان رهبر معظم انقلاب در نظر بگیرند و نسبت به مسائل فرهنگی جامعه مسئولانه برخورد کنند. زیرا بی توجهی نسبت به این امر می تواند زمینه ساز خسران های جبران ناپذیری شود و جامعه را بیش از پیش با فرهنگ ایرانی-اسلامی بیگانه سازد.

نویسنده : دریادل بسیجی تاریخ ارسال : : پنج شنبه 7 فروردين 1393برچسب:فرهنگ, رهبر معظم انقلاب, حرم امام رضا,

ماجرای دیدار اخیر خواننده «آمریکا،آمریکا، ننگ به نیرنگ تو» با رهبر معظم انقلاب
بازدید : 180 |

قره‌باغی

خبرگزاری تسنیم: اسفندیار قره‌باغی، خواننده سرود مشهور «آمریکا، آمریکا، ننگ به نیرنگ تو» در بهمن‌ماه سال ۹۲ دیداری با رهبر معظم انقلاب داشته است. او از سفر خود از تبریز به تهران برای ملاقات با ایشان می‌گوید.

اسفندیار قره‌باغی، خواننده موسیقی کلاسیک است. او از بنیان‌گذاران سرودهای انقلابی در ایران است که در بهمن ماه امسال ترانه‌های جدیدی از او رونمایی شد. صدای اسفندیار قره‌باغی برای کُر و اپرا تربیت شده و در این زمینه‌ها هم فعالیت‌های چشمگیری داشته است.

قره‌باغی پیش از انقلاب، سولیست باس در اپرای تهران بود. اما با پیروزی انقلاب اسلامی تمام تخصص و قابلیت‌های خود را در اختیار ارزش‌های انقلابی قرار داد و در این زمینه نیز آثار جالب توجهی را پدید آورد که بسیاری از آن‌ها ملی و ماندگار شدند. سرود «آمریکا، آمریکا، ننگ به نیرنگ تو» یکی از فراگیرترین آثار اوست. اثری که تقریباً تمام مردم ایران از هر نسلی که باشند، آن را شنیده‌اند.

پیش از این و در زمان ضبط تازه‌ترین اثر ضدآمریکایی اسفندیار قره‌باغی با عنوان «پایان شیطان» که در مراسم 13 آبان 92 اجرا شد با این هنرمند متعهد انقلابی گفت‌وگو کردیم، اما اکنون پس از چهار ماه دوباره به بهانه دیدار اسفندیار قره‌باغی با رهبر معظم انقلاب اسلامی به گفت‌وگو نشستیم تا او نکاتی درباره این دیدار بگوید و از حمایت‌ها و توجه مدیران فرهنگی به موسیقی سخن بگوید. او به عنوان یک هنرمند پیشکسوت و اصیل، گلایه‌های بسیاری از وضعیت فرهنگی زادگاه خود، یعنی تبریز دارد. بخش کوتاهی از این گفت‌وگو که درباره دیدار او با رهبر معظم انقلاب در روزهای بهمن سال 1392 است را در ادامه می‌خوانید:

* تسنیم: از دیدارتان با مقام معظم رهبری بگویید.

21 بهمن امسال سعادت دیداری خصوصی با مقام معظم رهبری را پیدا کردم و نزدیک 3 ساعت در خدمت ایشان بودم. از دفتر رهبری 20 بهمن تماس گرفتند، گفتند که فردا 9 صبح بیت باشید. برای اینکه فرصت از دست نرود، سراغ هواپیما نرفتم، چراکه هواپیماهای تبریز معمولا چهار ساعت تاخیر دارند. ساعت22 سوار اتوبوس شدم و شش صبح تهران بودم، سه ساعتی در خیابان‌های بیت قدم زدم، ساعت 9 جلوی درب بیت رفتم، نگهبان جوانی آنجا بود، گفتم ملاقات دارم، گفت با چه کسی؟؛ گفتم: با حاج آقا. گفت: کدام حاج آقا؟ گفتم: مقام معظم رهبری. گفت: مطمئنی؟ گفتم: تا آنجایی که می‌دانم دیوانه نیستم که از تبریز تا تهران بیایم، همین طوری بیایم.

در نهایت با تماسی که با داخل بیت انجام داد، محبت کردند ما را به داخل بردند. نیم ساعتی در کنار یکی از دوستان در اتاق ملاقات بودم. پس از آن در سالنی که حضور داشتم تعدادی از دوستان از مشهد هم بودند. جایی که بنده نشستم در کنارم دو فیلم‌بردار هم بودند. حضرت آقا وقتی آمدند نشستند، من دولا می‌‌شدم و از زیر دست فیلم‌بردارها آقا را می‌دیدم. یک ساعتی روحانی جوانی که خیلی هم حرفه‌ای سینما را می‌شناخت توضیحاتی ارائه داد و خیلی از برخی جریان‌های سینمایی دفاع کرد و از خدمات سینما به نظام گفت.

روحانی جوان سوال‌هایی را مطرح کرد و از حضرت پاسخ می‌خواست. اما مقام معظم رهبری برخلاف نظر همگان و در نهایت تواضع گفتند:«من هم مثل شما این فیلم‌ها را نگاه می‌کنم، اما من نه کارگردانم، نه کارشناس، جواب سوال‌ها را باید از کارشناسان بگیرید،‌ من تنها می‌توانم بگویم خوب بوده، لازم بوده» پس از آن هم در پاسخ به عده‌ای دیگر که از روستایی در مشهد آمده بودند، پیش از اینکه بخواهند توضیح بدهند، گفتند:«در کنار روستای شما روستای فلان هم قرار دارد» این نشان دهنده آن بود که ایشان تاحد زیادی، حتی موقعیت جغرافیایی روستاها را هم به خوبی می‌شناسند. آن‌ها در گزارش خود کارهایی که انجام داده بودند را برشمردند، پس از آن آقا فرمودند:«شما در گزارش خود نگفتید که در سال 81 کتابخانه‌ای هم در روستای خود احداث کرده‌اید، من لیست کتاب‌های شما را هم دارم. کارهای شما خوب است، اما سعی کنید هر کاری انجام می‌دهید آمیخته با هنر باشد.»

چنین صحبتی، نشان از جامعیت ایشان دارد، در همین جا متوجه شدم که حضرت آقا بنده را دیده‌اند. بلافاصله ایشان گفتند:«مثلا یک هنرمند می‌تواند یک کلمه را جهان‌گیر و ابدی کنند، مثل آقای قره‌باغی ما» بنده دیدم این مرد بزرگ من را از کجا دیده‌اند، بلند شدم خدمت آقا عرض احترام کردم و از دور دو بسته موسیقی که با عنوان «صدای انقلاب» بود را نشان دادم که ایشان گفتند جلو بروم و CD را بدهم.

از 35 سال پیش با ایشان به راستی رفاقت دارم. عاشقانه و به دور از هرگونه تزویری به ایشان علاقه دارم. چراکه نه بنده نان ایشان را می‌دهم و نه در این مدت مزاحمتی برای ایشان داشتم. بنده همیشه به فرمایشات حضرت امام(ره) در مسئله موسیقی اقتدا می‌کنم. به بیانات مقام معظم رهبری هم به طور ویژه‌ای توجه می‌کنم. ایشان به بنده توصیه‌های جالبی درباره موسیقی فرمودند. خط موسیقی که ما دنبال می‌کردیم را به نوعی تأیید کردند و نجات موسیقی از وضعیت فعلی یکی از مطالبی بود که عنوان شد. من در تبریز به دنبال تحقق مطالبات ایشان در زمینه موسیقی هستم. اما متاسفانه فضای تبریز را طوری کرده‌اند که اگر اسم موسیقی را بیاورید، باید کفاره بدهید. در دیداری که با حضرت آقا داشتم هم مکتوب و هم شفاهی گزارش این اتفاقات را دادم.

نویسنده : دریادل بسیجی تاریخ ارسال : : پنج شنبه 7 فروردين 1393برچسب:قره باغی, دیدار,رهبر,ننگ برآمریکا,

رهبر معظم انقلاب در اجتماع عظیم و پر شور زائران مناطق عملیاتی دفاع مقدس:
بازدید : 209 |

رهبرانقلاب صبح امروز با حضور در یادمان شهدای شرق کارون در منطقه عملیاتی دارخوین، در جمع کاروانهای راهیان نور سخنرانی کردند.

به گزارش گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران حضرت آیت الله خامنه ای دارخوین، در جمع کاروانهای راهیان نور سخنرانی کردند.

  رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح امروز (چهارشنبه) با حضور در میان هزاران نفر از زائران کاروانهای راهیان نور در منطقه عمومی عملیات شکست حصر آبادان در شرق کارون، با مغتنم شمردن کاروانهای راهیان نور و تاکید مجدد بر لزوم زنده نگه داشتن یاد و خاطرات، مجاهدتها و جانفشانی های مناطق مختلف عملیاتی دوران دفاع مقدس و رزمندگان و شخصیتهای نقش آفرین آن گفتند: بزرگترین درس دفاع مقدس این بود که نشان داد، یک ملت در سایه اتحاد، ایمان و حسن ظن به خداوند متعال و اعتقاد به صدق وعده الهی، می تواند از همه گذرگاههای دشوار عبور و با ایستادگی در مقابل دشمن، او را وادار به عقب نشینی و شکست کند.

رهبر انقلاب اسلامی حضور قشرهای مختلف مردم در مناطق عملیاتی دوران دفاع مقدس را در ایام تعطیلات نوروز و همچنین در طول سال، اقدامی پسندیده، صحیح و عاقلانه خواندند و افزودند: همه مناطق دفاع مقدس از جمله خوزستان، صحنه برترین فداکاریها، مجاهدتها و از خود گذشتگی ها بوده است.

حضرت آیت الله خامنه ای با یادآوری فرمان امام (ره) برای شکست حصر آبادان و طراحی و برنامه ریزی عملیات ثامن الائمه در مهر ماه سال 1360، در منطقه مارِد در شرق کارون، خاطرنشان کردند: پیروزی رزمندگان اسلام در این عملیات سرآغاز سلسله عملیات بعدی طریق القدس، فتح المبین و الی بیت المقدس شد که می توانست در همان سالها به جنگ تحمیلی پایان دهد.

ایشان افزودند: جبهه دشمنان نظام اسلامی یعنی همین دولتهای اروپایی و دولت آمریکا با دادن امکانات و تجهیزات جدید و پیشرفته به رژیم بعثی صدام، او را به ادامه جنگ تشویق می کردند و همین مسئله باعث شد، جنگ تحمیلی، 8 سال بطول انجامد.

رهبر انقلاب اسلامی با اشاره به هدف جبهه استکبار برای سربلند بیرون نیامدن ملت ایران از این جنگ و ضعیف نشان دادن نظام اسلامی در مواجهه با دشمن بعثی که مورد حمایت کامل آنها بود، تاکید کردند: اما خداوند متعال دست قدرت خود را نشان داد و با مشت پولادین سنت الهی، دهان دشمنان جمهوری اسلامی ایران را خٌرد کرد و بینی آنها را به خاک مالید.

حضرت آیت الله خامنه ای خاطرنشان کردند: از آنجایی که نظام اسلامی متکی به ایمانها و عواطف مردم است، در هشت سال دفاع مقدس نشان داد که می تواند در مقابل همه قدرتهای مادی جهان از خود دفاع و همچنین می تواند طرف مقابل را وادار به اظهار عجز کند.

ایشان یکی از اهداف دشمنان نظام اسلامی در هشت سال جنگ تحمیلی را، القای امکان نداشتن ایستادگی در مقابل قدرتهای مادی جهان، دانستند و گفتند: شکست یک ملت، هنگامی است که آن ملت باور کند که کاری را نمی تواند انجام دهد، اما ملت ایران در دفاع مقدس، عکس این موضوع را به جهانیان نشان داد.

رهبر انقلاب اسلامی خاطرنشان کردند: عامل اصلی سربلندی و عزت یک ملت در میان ملتها و همچنین در طول تاریخ، مجاهدت و تلاش آن ملت در عرصه های مختلف علمی، اقتصادی و تعاون اجتماعی و از همه مهمتر در عرصه آمادگی برای جانفشانی است.

حضرت آیت الله خامنه ای تاکید کردند: بزرگترین درس انقلاب اسلامی به ملت ایران این بود که نشان داد، راه رسیدن به آرمانهای بلند، مجاهدت و جانفشانی و ایستادگی بر سر این آرمانها است.

ایشان دوران دفاع مقدس و جنگ پرماجرای هشت ساله را نمونه بارز ایستادگی ملت ایران و جوانان کشور بر سر آرمانها و مقابله با جبهه کفر و استکبار خواندند و افزودند: باید همواره یاد دوران دفاع مقدس زنده نگه داشته شود.

رهبر انقلاب اسلامی خاطرنشان کردند: بدخواهان ملت ایران و همچنین برخی، بدنبال آن هستند که فداکاریهای دوران دفاع مقدس و شخصیتهای نقش آفرین آن از یاد بروند و بر همین اساس تلاش دارند جانفشانی های دفاع مقدس و جهت گیری و مسیری را که امام بزرگوار (ره)، آن حکیم و بنده بصیر الهی معین کرده بود، تخطئه کنند.

حضرت آیت الله خامنه ای خاطرنشان کردند: لحظه لحظه حوادث دوران دفاع مقدس، برای ملت ایران فراموش نشدنی است و تاثیرات بزرگی در مسیر حرکت ملت بسوی آرمانها دارد.

ایشان در پایان از قشرهای مختلف مردم که در قالب کاروانهای راهیان نور در مناطق عملیاتی دفاع مقدس حضور پیدا می کنند، قدردانی و اظهار امیدواری کردند: توشه این سفرِ معنوی، تجریه آموزی، بصیرت و انوار الهی باشد.

رهبر انقلاب اسلامی در ابتدای ورود به منطقه عمومی عملیات شکست حصر آبادان، بر مزار 9 شهید گمنام و والامقام دفاع مقدس حضور یافتند و با قرائت فاتحه برای علوّ درجات آنان دعا کردند.


نویسنده : دریادل بسیجی تاریخ ارسال : : چهار شنبه 6 فروردين 1393برچسب:رهبر, امام خمنه ای, راهیان نور,

بيانات در ديدار اعضاى مجلس خبرگان رهبرى
بازدید : 167 |



بسم‌الله‌الرّحمن‌الرّحیم‌
خدا را سپاسگزاریم بر توفیقی که عنایت فرمود که ما زنده بمانیم در یک جلسه‌ی دیگر در این جمع با عظمت حضور پیدا کنیم و مطالبی را بشنویم و مطالبی را عرض کنیم. تشکر میکنم از رئیس محترم مجلس خبرگان(۱) که با وجود اینکه برایشان سخت هم هست در عین حال مقیدند که این مجلس را در سر وقت تشکیل بدهند و وقت بگذارند و نیرو بگذارند، و همچنین از کلیه‌ی آقایان محترم.
در اهمیت این مجلس خیلی صحبت شده، هم ما عرض کرده‌ایم، هم خود شما آقایان مکرر بیان کرده‌اید؛ در مجموعه‌ی ارکان نظام اسلامی و نظام جمهوری اسلامی، این مجلس جایگاه ویژه‌ای دارد. لکن گاهی به مناسبتهایی که پیش می‌آید - چه در اوضاع داخلی، چه در مجموعه‌ی مسائل جهانی - اهمیت این مجلس و اجتماع این‌همه از علما و بزرگان و متنفذینِ روحانی در بلاد و مجتهدین و مانند اینها، اهمیت ویژه‌ای پیدا میکند؛ به‌نظر ما دوران کنونی از جمله‌ی این دورانها است، یعنی مسائل مهمی در جریان است در پیرامون ما؛ چه مسائلی که مستقیماً به ما ارتباط پیدا میکند، و چه مسائلی که ولو به‌طور مستقیم با ما مربوط نیست لکن نمیتوانیم از کنار آن آسان بگذریم؛ از این‌گونه مسائل امروز در دنیا و در منطقه زیاد است. اوضاع عمومی - چه در آسیا، چه در آفریقا، چه در اروپا - اوضاع پیچیده‌ای است، اوضاع مهمی است؛ و نظام جمهوری اسلامی طبعاً حرفی خواهد داشت در قبال این نظام، و خودنگری و بازیابیِ وظیفه جزو مسئولیتهای همه‌ی ما در این دوران است. عرض کردیم، هم در دنیا معضلات زیادی وجود دارد، هم اثر گذاری جمهوری اسلامی در معادلات منطقه بلکه گاهی در معادلات جهانی بیش از همیشه است؛ بنابراین همه‌ی ارکان نظام از جمله این مجلس، باید نگاه مبتکرانه و اساسی به مسائل داشته باشند؛ هم به حیث وظیفه‌ی شخصی و ذاتی علما - که علما هادیان امتند و وظایفی دارند و مردم را باید روشن کنند؛ در نظام اسلامی وظیفه‌ی علما فقط گفتنِ مسئله‌ی نماز و روزه نیست، مردم را بیدار میکنند، هوشیار میکنند، حقایق را به مردم میگویند، بصیرت‌افزایی میکنند - هم به حیث اعتبار این مجلس که یک نهاد حکومتی است، وظایفی بر عهده است.
من دو مطلب را عرض میکنم. یک مطلب، نکاتی در حول‌وحوش مسائل کنونی دنیا است، مسائلی که به ما البته ارتباط پیدا میکند. طبعاً خیلی از مسائل هست که به ما مرتبط نیست؛ چند نکته درباره‌ی آنچه به ما مربوط میشود در زمینه‌ی مسائل جهانی، عرض میکنم.
 یک نکته این است که امروز جهان درگیر تحولات اساسی است، این را نمیشود منکر شد؛ شما نگاه کنید به منطقه‌ی شمال آفریقا و مناطق دیگری از آفریقا، در منطقه‌ی آسیا و قدرتهایی که در آسیا سر برآورده‌اند و در دنیا عرض اندام میکنند در مقابل قدرتهای سنتی عالم، [یا] وضعیتی که در اروپا ملاحظه میکنید وجود دارد؛ دنیا در حال یک تحول است. حالا تحولات جهانی و تاریخی طبعاً در زمان کوتاه تحقق پیدا نمیکند؛ این‌جور نیست که حالا ما فرض کنیم اگر تحولی دارد رخ میدهد باید در ظرف شش‌ماه، یک سال، دو سال انجام بگیرد؛ نه، نشانه‌های تحول را باید دید ولو این تحول بمُرور در ظرف بیست سال انجام خواهد گرفت؛ لکن ما [باید] بفهمیم که در دنیا چه دارد اتفاق می‌افتد. بنابراین نکته‌ی اول این است که دنیا درگیر تحولات اساسی است؛ این را بفهمیم.

 

بقیه ادامه مطلب

نویسنده : دریادل بسیجی تاریخ ارسال : : پنج شنبه 22 اسفند 1392برچسب:اعضاء, مجلس خبرگان,

بیانات در جلسه تبیین سیاست‌های اقتصاد مقاومتی
بازدید : 176 |


بسم‌الله‌الرحمن‌الرحیم
خوشامد عرض میکنم به همه‌ی برادران و خواهران عزیز و تشکر میکنم که این دعوت را اجابت کردید و در این جلسه حضور پیدا کردید تا ان‌شاءالله با آنچه در این فضای همدلی مطرح میشود، کاری در جهت پیشرفت کشور و گامی در راه رسیدن به آرمانهای بلند کشور انجام بشود و برداشته بشود.
هدف از اینکه به شما برادران و خواهران زحمت دادیم که اینجا تشریف بیاورید، این است که درباره‌ی سیاستهای اقتصاد مقاومتی که اخیراً ابلاغ شد و اعلام شد، (۱) قدری صحبت بشود که هم تا حدودی تبیین و هم تأکید [شود] بر آنچه لازمه‌ی این سیاستها است و وظایفی که این سیاستهای مهم و اساسی بردوش همه‌ی ما میگذارد. قبلاً سیاستهای گوناگونی در زمینه‌های اقتصادی ابلاغ شده است؛ مثل سیاست انرژی، سیاست تولید ملی، سیاست اصل ۴۴، سیاست امنیت سرمایه‌گذاری، سیاستهای آب و غیره؛ در آن سیاستها آنچه کانون توجه در هر بخشی بوده است، ارائه‌ی نقشه‌ی‌راه بوده؛ یعنی خواستیم مثلاً در زمینه‌ی تولید ملی یا مسئله‌ی آب یا مسئله‌ی انرژی و امثال اینها نقشه‌ی‌راهی ارائه بشود که براساس آن، مسئولان، کار خودشان را پیش ببرند. [اما] در این سیاستها تنها مسئله‌ی نقشه‌ی‌راه نیست، بلکه در اینجا شاخصهای درستْ پیمودن راه هم مطرح شده؛ درست مثل علائم راهنمایی و رانندگی. در بندهای مختلف این سیاستها وظایفی تعیین شده‌است که در واقع این وظایف تضمین‌کننده‌ی درستی حرکت در این راه است؛ یعنی این سیاستها که فراگیر و عمومی و کلی است، در هر بخشی شاخصه‌هایی را مشخص کرده است که در مطالعه‌ی بندهای سیاستها، کارهایی که باید انجام بگیرد، مشخص است. مجموعه‌ی سیاستهای اقتصاد مقاومتی در واقع یک الگوی بومی و علمی است که برآمده‌ی از فرهنگ انقلابی و اسلامی ما است؛ متناسب با وضعیت امروز و فردای ما است. من شرح خواهم داد که این مربوط به وضع کنونی و شرایط کنونی کشور نیست، این یک تدبیر بلندمدت برای اقتصاد کشور است؛ میتواند اهداف نظام جمهوری اسلامی را در زمینه‌ی مسائل اقتصادی برآورده کند؛ میتواند مشکلات را برطرف کند؛ درعین‌حال پویا هم هست؛ یعنی ما این سیاستها را به صورت یک چهارچوب بسته و متحجر ندیده‌ایم، قابل تکمیل است، قابل انطباق با شرایط گوناگونی است که ممکن است در هر برهه‌ای از زمان پیش بیاید؛ و عملاً اقتصاد کشور را به حالت "انعطاف‌پذیری" میرساند؛ یعنی شکنندگی اقتصاد را در مقابل تکانه‌های گوناگون - که اشاره خواهم کرد - برطرف میکند.

 بقیه درادامه مطلب

 

نویسنده : دریادل بسیجی تاریخ ارسال : : پنج شنبه 22 اسفند 1392برچسب:سیاستها,اقتصاد,مقاومتی,

امام خامنه ای
بازدید : 213 |

افسران - آقای روحانی؛غربی ها از چنین دولتی حساب می برند

امام خامنه ای:در عرصه‌ دیپلماسی هم آن کشوری موفق است که متکی باشد به نیروی درون‌زا؛ آن دولتی می تواند در پشت میز مذاکره‌ دیپلماسی حرف خودش را سبز بکند و به مقصود و نتایج مورد نظر خودش دست پیدا بکند که متکی باشد به یک اقتدار درونی، توانایی‌های درونی؛ حساب می برند از یک چنین دولتی. ۱۳۹۲/۸/۱۲

نویسنده : دریادل بسیجی تاریخ ارسال : : شنبه 21 دی 1392برچسب:دیپلماسی, امام خامنه ای,

مراکز شماها "حسینیّه‌‌ها " است...
بازدید : 159 |

افسران -  مراکز شماها "حسینیّه‌‌ها " است...
هیئتی بودن - که به اصطلاح تعبیری از بی‌‌نظم بودن است - به‌‌خاطر چیست؟ به‌‌خاطر این است که وقتی کسی وارد هیئت امام حسین میشود هیچ‌‌کس به او نمیگوید فلان جا بنشین، فلان جا ننشین؛ فلان جور بنشین، فلان جور ننشین؛ کِی بیا، کِی برو؛ کاملاً همه‌‌ی تحرّکات، برخاسته‌‌ی از اراده‌‌ی مردم و خواست خود مردم است که آن هم ناشی از ایمان آنها است؛ این چیز خیلی خوبی است، این را باید نگه دارید؛ یعنی ارتباط هیئت را به ایمان مردم و عشق مردم، و جاذبه و گیرایی خود هیئت و خود این کانون را برای دلهای مردم باید نگه دارید، این را باید حفظ کنید، یعنی جوری نشود که حالت اداری و مانند اینها پیدا بکند.
به نظر من مراکز شماها حسینیّه‌‌ها است. شما مرکز اداری نمیخواهید؛ حسینیّه، هیئت، مسجد، مراکز شما اینها است. یعنی اگر آمدیم ما اینجا را وابسته کردیم به یک اداره‌‌ای و یک ساختمانی و طبقه‌‌ی اوّل و طبقه‌‌ی دوّم و صندلی گردان و مانند اینها، این دیگر هیئت نمیشود؛ میترسم اشکال پیدا بکند، نمیگویم قطعاً هیئت نمیشود، امّا به نظرم میرسد که طبیعت کار هیئت این است که مردم با عشق و شور و اشک بیایند طرف مجلس امام حسین؛ این است که اثر میکند؛ این است که از دلش این انقلاب میجوشد، یا لااقل مزرَع خوبی برای رشد فضائل انقلابی و معارف انقلابی میشود.
بیانات در دیدار اعضای ستاد مرکزی هیئت رزمندگان اسلام‌
 

 

نویسنده : دریادل بسیجی تاریخ ارسال : : پنج شنبه 28 آذر 1392برچسب:هیئتی ها, حسینیه,,

رهبر انقلاب :امواج نشاط آفرین «ما می‌توانیم» را تقویت کنید
بازدید : 186 |

34619_848.JPGرهبر معظم انقلاب اسلامی با تبیین اهمیت حیاتی مقوله فرهنگ و جایگاه شورای عالی انقلاب فرهنگی، ضمانت اجرای مصوبات این شورا، وظایف نظارتی و هدایتی دستگاه‌ها در مقوله فرهنگ، ضرورت برخورد حکیمانه با پدیده‌های فرهنگی، استمرار پیشرفت علمی در دانشگاه‌ها، تدوین مبانی تحول علوم انسانی و صیانت از زبان زیبای فارسی، نکات مهمی را بیان کردند.

 به گزارش گروه دریافت خبر خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، حضرت آیت‌الله خامنه‌ای صبح امروز (سه‌شنبه) در دیدار رئیس و اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی، اولین نکته سخنان خود را به موضوع اهمیت و جایگاه فرهنگ در جامعه اختصاص دادند و با اشاره به شخصیت و سوابق فرهنگی روسای سه قوه و همچنین اکثریت اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی بعنوان دردمندان عرصه فرهنگ، گفتند: بر همین اساس از این شورا انتظار می رود اهتمام و تلاش بیشتری برای برجسته کردن موضوع فرهنگ در جامعه و رساندن آن به جایگاه واقعی، به خرج دهد.

 رهبر انقلاب اسلامی با تأکید بر اینکه فرهنگ و ارزشهای فرهنگی، هویت و روح یک ملت است، خاطرنشان کردند: فرهنگ، حاشیه و ذیل اقتصاد و سیاست نیست بلکه اقتصاد و سیاست حاشیه و ذیل فرهنگ هستند.

 حضرت آیت‌الله خامنه‌ای با اشاره با تأکیدهای قبلی مبنی بر لزوم وجود پیوست فرهنگی برای همه موضوعات و مسائل مهم در عرصه های مختلف افزودند: برخی اوقات ممکن است، تصمیم گیری ها و مصوّبات اقتصادی، سیاسی، اجتماعی و حتی علمی، تبعات منفی فرهنگی در جامعه بوجود آورد که دلیل آن نبود پیوست فرهنگی است.

ایشان تأکید کردند: برای فعالیتهای فرهنگی، برنامه ریزی ضروری است و نمیتوان انتظار داشت که فرهنگ کشور اعم از فرهنگ عمومی، فرهنگ نخبگان و فرهنگ دانشگاهی، به خودی خود پیش برود.

رهبر انقلاب اسلامی از این نکته وارد موضوع لزوم نظارت و هدایت دولت درخصوص مسائل فرهنگی شدند و خاطر نشان کردند: دستگاههای مختلف در قبال جریان فرهنگ عمومی کشور مسئولند.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای هدایت و نظارت در مسائل فرهنگی را همچون مراقبت باغبان از گلهای زیبا دانستند و گفتند: کندن علف های هرز در یک بوستان به معنای رشد گلها و استفاده طبیعی آنها از آب و نور و هواست.

رهبر انقلاب اسلامی حساس بودن و مقابله با مسائل مخرّب فرهنگی را از وظایف نظارتی حکومت دانستند و افزودند: همه ما در قبال مسائل فرهنگی و فرهنگ عمومی کشور مسئولیت شرعی و قانونی داریم.

رهبر انقلاب اسلامی با تأکید بر اینکه فرهنگ همواره متکی به حضور مردم است، افزودند: سپردن مسائل فرهنگی به مردم نافی وظیفه نظارتی و هدایتی دولت نیست و حضور حکومت و دولت در عرصه فرهنگ نیز به معنای سلب حضور مردم نمی باشد.

 

بقیه درادامه مطلب

نویسنده : دریادل بسیجی تاریخ ارسال : : چهار شنبه 20 آذر 1392برچسب:رهبری, شورای عالی انقلاب فرهنگی,

حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای:
بازدید : 198 |

مقام معظم رهبری
حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای:
به مذاکره خوشبین نیستم ولی باذن‌الله از آن ضرری هم نمی‌کنیم/ در میان ملت‌ها آمریکا منفورترین قدرت‌هاست/ همه گزینه‌ها روی میز باشد؛ چه غلطی می‌خواهند بکنند؟

رهبر معظم انقلاب تأکید فرمودند: مسئولان، به اظهارنظرها و اقدامات طرف مقابل، دقت و توجه لازم را داشته باشند. آنها از یک طرف لبخند می‌زنند و اظهار تمایل به مذاکره می‌کنند اما از طرف دیگر بلافاصله می‌گویند همه گزینه‌ها روی میز است. حالا مثلاً چه غلطی می‌خواهند بکنند، معلوم نیست.

 

بقیه در ادامه مطلب

نویسنده : دریادل بسیجی تاریخ ارسال : : یک شنبه 12 آبان 1392برچسب:رهبر انقلاب, دیدار,دانش آموزان,

بازتاب گسترده سخنان امروز رهبر انقلاب در رسانه‌های جهان
بازدید : 239 |

مقام معظم رهبریسخنان امروز رهبر معظم انقلاب درباره روند مذاکرات هسته ای و همچنین نوع رویکرد کشور در مقابل مسائل بین المللی، بازتاب گسترده ای

در سطح مطبوعات و رسانه های بین المللی داشته است. در این میان، سه رویکرد عمده به این سخنان و محورهای مهم آن به چشم می خورد.

 
به گزارش «تابناک»، رویکرد نخست به سخنان حضرت آیت الله خامنه ای، در قالب تمرکز بر حمایت ایشان از تیم مذاکره کننده هسته ای کشور و همچنین حمایت کلی از روند مذاکرات نمود پیدا کرده است. این رویکردی است که خبرگزاری مهم و تأثیرگذار بین المللی اغلب آن را در دستور کار قرار داده اند. 
 
بازتاب گسترده سخنان امروز رهبر انقلاب در رسانه‌های جهان
 
خبرگزاری فرانسه از جمله رسانه هایی است که این رویکرد را در بازتاب سخنان رهبر انقلاب برگزیده و می نویسد آیت الله خامنه ای، حمایت خود را از مذاکرات ایران با قدرت های جهانی بر سر موضوع هسته ای ابراز، اما در عین حال نسبت به این قدرت ها ابراز بدبینی کرده است. این خبرگزاری به نقل از مقام معظم رهبری می نویسد: «هیچ کس نباید مذاکره کنندگان ما را سازشکار بنامد». 
 
بازتاب گسترده سخنان امروز رهبر انقلاب در رسانه‌های جهان
 
بقیه درادامه مطلب

نویسنده : دریادل بسیجی تاریخ ارسال : : یک شنبه 12 آبان 1392برچسب:رهبر انقلاب, دیدار,دانش آموزان,

رهبر معظم انقلاب در خطبه‌های نماز عید فطر مطرح فرمودند
بازدید : 230 |

حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای ابراز امیدواری کردند با انجام وظیفه مجلس در انتخاب وزرای صالح، دولت جدید تشکیل شده و با همراهی مردم کارهای بزرگ، مهم و دشواری که حاوی منافع بزرگی است به بهترین وجه انجام شود.

خبرگزاری فارس: انجام وظیفه مجلس با انتخاب وزرای صالح/ رویدادهای منطقه اسلامی نگران‌کننده است

به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی دفتر مقام معظم رهبری، ملت مومن موحد و متحد ایران به شکرانه یک ماه روزه داری و عبادت پروردگار، نماز عید سعید فطر را با شکوه خاص در سرتاسر ایران پهناور و پر عظمت اقامه کرد.

در کانون این دایره عظیم معنوی مردم خداجوی تهران، صبح امروز نماز مبارک عید فطر را به امامت حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی، در دانشگاه تهران و کیلومترها از خیابان‌های اطراف اقامه کردند.

رهبر انقلاب در خطبه های نماز فطر با تبریک این عید خجسته به ملت بزرگ ایران و به همه مسلمانان عالم، عبادات و روزه داری مردم در روزهای گرم و طولانی ماه مبارک رمضان را موجب جلب رضایت پروردگار و ایجاد احساس بهجت و مسرّت معنوی در مردم خواندند و ابراز امیدواری کردند: خداوند متعال توفیق حفظ دستاوردهای تلاشهای مجاهدانه رمضان را به همه ملت عطا فرماید.

ایشان یکی از تلاش های مجاهدانه ملت در ماه رمضان را حضور سرافرازانه در راهپیمایی روز جهانی قدس برشمردند و افزودند: ملت ایران با این راهپیمایی سراسری، زنده بودن و ایستادگی ملی را درباره یکی از مسائل مهم جهان و تاریخ اسلام، ثابت کرد و حقیقتا با هیچ زبانی نمی‌توان اهمیت این حرکت را توصیف کرد.

رهبر انقلاب گسترش سنت خوب افطاریهای ساده در مساجد و خیابانها را از دیگر کارهای بسیار شایسته در ماه مبارک رمضان برشمردند و با انتقاد اسراف و زیاده روی در افطاریهای بعضی از اشخاص افزودند: مناسب است سنّت دادن افطاری دادن های ساده در مساجد و معابر عمومی مورد توجه همه کسانی قرار گیرد که در ماه رمضان نیتِ بذل و بخشش و گشاده دستی دارند.

به ادامه مطلب مراجعه نمایید

نویسنده : دریادل بسیجی تاریخ ارسال : : جمعه 18 مرداد 1392برچسب:نماز,عیدفطر, مقام معظم رهبری,

چرا مدعیان تقلب در انتخابات ۸۸‌ عذرخواهی نمی‌کنند؟
بازدید : 188 |

چرا مدعیان تقلب در انتخابات ۸۸‌ عذرخواهی نمی‌کنند؟بار‌ها و بار‌ها این پرسش را نه در مجامع عمومی بلکه به گونه‌ای که قابل پاسخ دادن باشد، مطرح کرده‌ایم؛ پس چرا پاسخ نمی‌دهند و ‌عذرخواهی نمی‌کنند؟ در نشست‌های خصوصی می‌گویند تقلبی نشده بود؛ پس به چه علت کشور را دچار آن ضایعات کردید و به لبه پرتگاه بردید؟

نزدیک ‌هزار تن از دانشجویان دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی، عصر امروز در نشستی صمیمانه و صریح با رهبر معظم انقلاب، به بیان دیدگاه‌های جامعه دانشجویی و تبادل نظر درباره موضوعات‌ علمی، دانشگاهی، فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی و سیاسی پرداختند.
به گزارش «تابناک»‌ به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی مقام معظم رهبری، در این دیدار که از ساعت ۵ بعداز ظهر آغاز شد و تا نماز مغرب و عشا ادامه یافت، دوازده تن از نمایندگان تشکل‌ها و انجمن‌های دانشجویی، مسائل مورد نظر، خواسته‌ها و مواضع خود را بیان کردند.
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای نیز ضمن پاسخگویی و بیان برخی نکات درباره مسائل مطرح شده، به تبیین نسبت آرمان‌ها با واقعیت‌ها، وظایف جامعه دانشجویی و راه‌های ایجاد و افزایش نشاط و تحرک حقیقی در دانشگاه‌ها پرداختند.
ایشان با شکرگزاری به درگاه پروردگار به خاطر دیدار با جمع با صفا، صمیمی و پرنشاط دانشجویان، مطالب بیان شده در این دیدار را غالباً پخته، سنجیده و بسیار خوب خواندند و دستگاه‌های مختلف را به بررسی راه‌های تحقق پیشنهادهای دانشجویان توصیه کردند.
رهبر انقلاب در پاسخ به دانشجویی که خواستار تبیین معنای «اعتدال» شده بود خاطرنشان کردند: رئیس‌جمهور منتخب که این شعار را مطرح کرده است حتماً معنا و مفهوم مورد نظر خود را درباره مقوله اعتدال بیان خواهد کرد.
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای همچنین با اشاره به سخنان یکی دیگر از دانشجویان درباره برخورد صحیح با دولتِ رئیس‌جمهور منتخب افزودند: همچنان که درباره همه دولت‌ها تأکید شده است باید از این دولت نیز حمایت و به آن کمک کرد.
ایشان افزودند: برخی می‌گویند اگر دولت این گونه باشد به او کمک می‌کنیم، و‌گرنه انتقاد می‌کنیم. بنده با انتقاد مخالف نیستم اما اولاً انتقاد با عیب‌جویی فرق دارد، ثانیاً باید ابتدا فرصت کار و تلاش و تحرک داده شود.
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای کار قوه مجریه را واقعاً سخت و دشوار برشمردند و خاطرنشان کردند: هیچ کس نیست که نقطه ضعف نداشته باشد؛ بنابراین نباید توقعات را به قدری بالا برد که از توان منطقی اشخاص خارج باشد.
رهبر انقلاب با اشاره به ضرورت در نظر گرفتن مشکلات و واقعیت‌های کشور افزودند: مجموعه نیروهای فعال سیاسی، کاری و دانشگاهی دست به دست هم دهند تا کار‌ها به فضل الهی ‌پیش برود.
یکی دیگر از دانشجویان از بروز کدورت در میان دانشجویان به علت اختلاف در تحلیل‌های سیاسی اجتماعی سخن گفته بود.
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای با تأکید بر پرهیز کامل از تبدیل اختلاف نظر‌ها به کدورت و خصومت گفتند: جداً از دانشجویان عزیز و طرفداران سلایق گوناگون خواهش می‌کنم که اجازه ندهند «اختلاف نظر در تحلیل و برداشت و تفسیر»، به کینه و دشمنی بینجامد.
ایشان در همین زمینه افزودند: به توصیه حضرت امام، مانند طلبه‌ها باشید که در هنگام مباحثه بسیار جدی هستند اما در بقیه اوقات رفیق و دوست و همراه یکدیگرند.
رهبر انقلاب اسلامی با اشاره به مباحثی که برخی دانشجویان درباره فتنه ۸۸ مطرح کردند افزودند: در بررسی آن حوادث تلخ، مسأله اصلی و عمده، قانون شکنی و رفتار غیر نجیبانهٔ جماعتی است که در مقابل جریان قانون ایستادند و به ایران عزیز، لطمه و ضربه و خسارت وارد آوردند.
ایشان افزودند: البته در حاشیه و گوشه و کنار یک حادثهٔ بزرگ، ممکن است مسائلی روی داده باشد که‌گاه یک نفر مظلوم یا ظالم واقع شود اما در هر حال نباید مسأله اصلی بخاطر این مسائل گم شود.
ایشان در همین زمینه این سوال اساسی را مطرح کردند که چرا و به چه دلیل مدعیان تقلب در انتخابات ۸۸ برای مواجهه با مسأله، به خیابان‌ها اردوکشی کردند!؟
رهبر انقلاب خاطرنشان کردند: بار‌ها و بار‌ها این پرسش را نه در مجامع عمومی بلکه به شکلی که قابل پاسخ دادن باشد مطرح کرده‌ایم؛ پس چرا جواب نمی‌دهند و‌ عذرخواهی نمی‌کنند؟
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای افزودند: در جلسات خصوصی می‌گویند تقلبی رخ نداده بود، پس به چه علت کشور را دچار آن ضایعات کردید و به لبه پرتگاه بردید؟
ایشان با اشاره به اوضاع پرآشوب و خونین برخی کشورهای منطقه خاطرنشان کردند: می‌دانید اگر در فتنه ۸۸ خدا کمک نمی‌کرد و گروه‌های مردمی به جان هم می‌افتادند کشور به چه روز و روزگاری می‌افتاد؟ که البته خداوند نگذاشت و ملت هم بصیرت به خرج دادند.
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در پاسخ به دانشجویی دیگر «شدت به خرج دادن» را به معنای جدیت و ایستادگی منطقی در بحث، قابل قبول دانستند اما تأکید کردند: اگر منظور از شدت بخرج دادن مخالفتِ همراه با عنف و زور باشد، کاملاً مخالفم.

نویسنده : دریادل بسیجی تاریخ ارسال : : دو شنبه 7 مرداد 1392برچسب:رهبر, دانشجویان,

صفحه قبل 1 2 3 4 صفحه بعد
مطالب گذشته

·

درمان افسردگی و پوچی با یاد خدا ! ارسال در : 1394/03/18 21:31

·

بیانات در مراسم بیست و ششمین سالروز رحلت حضرت امام خمینی رحمه‌الله ارسال در : 1394/03/18 21:17

·

خبر آمد خبری در راه است . . . ارسال در : 1394/02/24 22:24

·

آقای من، بحق نازدانه اتان علی بن موسی الرضا(ع)، فکری به حال ما کنید..... ارسال در : 1394/02/24 22:21

·

بدون شرح... ارسال در : 1394/02/24 22:14

·

لبیک یا امام خامنه ای ارسال در : 1394/02/24 22:10

·

حاشیه های دیدار رهبری از نمایشگاه کتاب ارسال در : 1394/02/24 21:54

·

دیدار جمعی از معلمان با رهبر انقلاب ارسال در : 1394/02/24 21:49

·

و مکرو و مکر الله ولله خیر الماکرین ارسال در : 1394/02/05 12:47

·

کنارتودرگیر آرامشم ارسال در : 1394/02/05 11:33


بسم رب الشهداءوالصديقين سخنان مقام معظم رهبري و راهكار هاي ايشان در سخنراني هاي مختلف ما را بر آن داشت تابه جبهه جنگ نرم عزيمت كنيم می خواهیم هوای آلوده فضای مجازی را تغییر دهیم ولو به اندازه نفسی و باری از دوش ولیمان برداریم ولو به اندازه ارزنی ... البته اگر خدا بخواهد ان شاء الله يا علي ********************* مقام معظم رهبری امام خامنه‌ای: امروز شما ببینید وسائل تبلیغ در دنیا چقدر متنوع شده؛ این طرف دنیا یک نفر جوان پای یک دستگاه کوچک می‌نشیند و افکار، تصورات، تخیلات، پیشنهادهای فکری و پیشنهادهای عملی را از سوی هر کسی – بلکه هر ناکسی – از آن طرف دنیا دریافت می‌کند! امروز اینترنت و ماهواره و وسایل ارتباطی بسیار متنوع وجود دارد و حرف، آسان به همه جای دنیا می‌رسد. میدان افکار مردم و مؤمنین، عرصه‌ی کارزار تفکرات گوناگون است. امروز ما در میدان جنگ و کارزار حقیقی فکری قرار داریم. این کارزار فکری به هیچ وجه به زیان مانیست؛ به سود ماست. اگر وارد این میدان بشویم و آن چه را که نیاز ماست – از مهمات تفکر اسلامی و انبارهای معارف الهی و اسلامی – بیرون بکشیم و صرف کنیم، قطعاً بُرد با ماست؛ لیکن مسأله این است که ما باید این کار را بکنیم.




طراح قالب ملودیوس