red blue black green red blue black green امروز
مذهبی
مطالب مذهبی
عکس های مذهبی
برگی از یک نوشته
ورزش
ورزش های رزمی
اخبار ورزشی خارجی
فوتبال و فوتسال
کشتی ووزنه برداری
شناوشطرنج
توپ وپور
علمی
روانشناسی
دانشگاه و کنکور
بهداشت ودرمان
فن آوری های نوین
علمی و پزشکی
اقتصاد
نفت و نیرو
بيمه و بانک
بورس و اقتصاد
صنعت و تجارت
راه و شهرسازی
بازرگانی و صنعت
سیاسی
دولت و مجلس
تحولات سوریه
بیداری اسلامی
سیاست خارجی
رییس جمهور
فرهنگی
سینما و ادبیات
آيين و انديشه
رادیو و تلویزیون
آموزش و پرورش
موسيقی و هنر
اجتماعی
زنان و جوانان
مردم و خانواده
محیط زیست
حوادث
نظامی
دفاع و امنیتی
ارتش
سپاه پاسداران
بسیج
مقام معظم رهبری
دیدارها
پیامها




مهلکه‌ای هولناک برای انهدام دودمان ایرانی
بازدید : 178 |

در گفت‌وگوی تفصیلی با تسنیم مطرح شد

مهلکه‌ای هولناک برای انهدام دودمان ایرانی

خبرگزاری تسنیم: وقتی «زاکربرگ»که خود را «مُلحد» و فردی که به خدا هیچ‌گونه اعتقادی ندارد، معرفی می‌کند، خالق پدیده‌ای باشد که به گفته خودش در آن «هیچ گونه خطی قرمزی مهمی برای مهمانان تعریف نمی‌شود!»، نمی‌توان دست روی دست گذاشت.

کماندوی سایبری - امنیت - فضای مجازی - سایبری

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم،‌ فضای مجازی که این روزها جای فضای حقیقی و عاطفی خانواده‌ها را گرفته است ذهن خیلی‌ها را به خود مشغول ساخته و عملاً دقایق زیادی از لحظات شبانه‌روز افراد را به خود اختصاص داده است، دقایقی که باید خرج ردوبدل‌شدن گفت‌وگوها و محبت‌ها بین اعضای خانواده می‌شد.

شاید یکی از معضلاتی که این جایگزینی برای خانواده‌‌ها ایجاد کرده است، بیماریِ زندگی‌های انفرادی است که در این سبک از زندگی،‌ افراد در جمع هستند اما در واقع در جمع نیستند؛ به عبارت دیگر جسم آنها در کنار هم بودن‌ها در بین سایر اعضای خانواده است اما روح و تمرکز آنها با دوستان  فضای مجازی است که این موضوع سبب دوری اعضای خانواده‌ها از هم شده است.

برای بررسی هر چه بیشتر این موضوع مصاحبه‌ای با دکتر فرشته روح‌افزا، دارای مدرک دکترای الکترونیک، استاد دانشگاه منچستر انگلیس و مدیر طرح، برنامه و تدوین سیاست شورای فرهنگی اجتماعی زنان و خانواده ترتیب دادیم که متن بخش اول این مصاحبه را در زیر می‌خوانید؛

* تسنیم: به نظر شما اساساً استفاده از تکنولوژی دارای حد و مرز است؟

*روح‌افزا: ببینید! از آنجا که تکنولوژی و فرآورده‌های آن برای آسایش و آرامش نسل بشر تعبیه شده‌اند به نظر می‌رسد برای استفاده از آن نیز نیاز به نظام‌مند‌کردن این ابزارها ضروریست؛ چراکه ظهور فناوری‌های جدید ارتباطی و اطلاعاتی، به نوبۀ خود می‌تواند چالش بزرگ نظام‌های سیاسی در عرصة سیاستگزاری ملی را هم  فراهم کند‌؛ در راستای استفاده از تکنولوژی و فراوردهای آن نظیر اینترنت وفضای مجازی و ..... دو دیدگاه وجود دارد که در دیدگاه اول ما شاهد برخورد ایجابی و خوش‌بینانۀ صرف به این ابزارها هستیم و در نظریات گروه دوم برخوردهای سلبی و رادیکال برای طرد و رد این تکنولوژی موج می‌زند، در صورتی که نگاه صرف و مطلق‌گرا به پدیده‌های هستی قطعاً جز مخاطبان خود قشری را راغب به تفکرات خود نمی‌کنند، حال آنکه همیشه در بین این سیاه و سفیدی‌ها رنگ‌های منطقی دیگری نیز جلوه می‌کند، بنابراین ما معتقدیم نگاه سومی هم وجود دارد و آن نگاه اسلام است.

اسلام برای کسب علم، مسلمانان را تا به کشور چین نیز دعوت نموده، بنابراین  نگاه سلبی از دید اسلام مردود است، ضمن اینکه فارغ از اجتناب‌ناپذیربودن ورود و استفاده  محصولات و تکنولوژی کشورهای دیگر در داخل کشور ایجاد سازوکار منضبط مسئولان و قرارگرفتن حراست از هویت ملی به عنوان سرلوحۀ مصرف ضروری افراد در استفادۀ مفید بی‌تاثیر نیست؛ مثلا دولتی که مسئولیت ایجاد رفاه عمومی در حوزه‌هایی نظیر تکنولوژی در داخل کشور است باید باتوجه به اینکه دارای قوانین متقن در این حوزه هستیم، به عملیاتی‌کردن قوانین این حوزه‌ها اهتمام کند، شما تصور کنید چرا با وجود مادۀ 1 سیاست‌های کلی برنامه پنجم توسعه مبنی بر الزام پیوست فرهنگی برای هر پروژه ملی، هنوز که هنوز است فرآورده‌های ارتباطاتیِ روز، نظیر همین نسل سوم تلفن همراه، فاقد پیوست‌های فرهنگی لازم است؟؟ در این قانون تصریحاً قید شده است که حتی برای ورود بخش مثبت تکنولوژی در کشور باید همین بخش مثبت دارای پیوست فرهنگی باشد، ولی آیا این واقعا رعایت می‌شود؟ دقیقا به واسطه عدم رعایت تکلیف چه از جانب مسئولان و چه از جانب کاربران ویژه این محصولات، آسیب‌ها بروز می‌کند و این می‌شود که دیدگاه ایجابیون صرف نیز عملاً حذف خواهد شد. استفادۀ مفید و بهینه شاخص تعیین حد و مرز استفاده از تکنولوژی است.

*تسنیم: به نظر شما در جامعه امروزی ما رابطه‌ای بین آسیب‌های اجتماعی موجود با اینترنت و خاصه شبکه‌های اجتماعی وجود دارد یا اینکه برخی اظهارات ناشی از توهم توطئه برخی افراد است؟

*روح‌افزا: به نظر می‌رسد اولین سنگری که در این مسیر مورد هدف قرار می‌گیرد هویت کاربر است، افراد به مرور متوجه می‌شوند که در حوزه تصمیم‌گیری‌های خود نیز  اساساً شاخص‌های تصمیم‌گیری‌شان با رویکردی مجازی بررسی می‌شود و در تصمیم‌گیری‌ها عناصر مجازی را بر حقیقی ترجیح می‌دهد، اینجاست که با انگارهای حقیقی توان بررسی مسایل و تصمیم‌گیری را ندارند، البته این حالت ابتدائاً بسیار نامحسوس اتفاق می‌افتد، حتی خود فرد متوجه این نحوۀ تصمیم‌گیری نیست ولی با گذر زمان در این حالت تثبیت می‌شود و عملاً از محیط‌های حقیقی که بخش عظیمی از واقعیت زندگی انسان است، فاصله می‌گیرد؛ این انزوا سرآغازی برای بروز آسیب‌های بعضاً پرخطر اجتماعی برای فرد است، مثلا این انزوا از اجتماع حقیقی قطعا جذب به اجتماع مجازی دارد، فردی که ساعت‌ها در فضاهای مجازی و فراوردهایی نظیر آن (دوستی ها، تعاملات و تبادل اطلاعات و حتی بازی ها) سیر می‌کند وحتی میل جنسی خود را در قاب آل‌سی‌دی و آل‌ای‌دی ارضا می‌کند طبیعی است چنین کسی دیگر علاقه‌مند به تعامل با دیگران در فضای حقیقی نیست، زیرا محدودیت‌ها و تبعات فضای واقعی را ندارد و می‌تواند چهره واقعی خود را در پی انواع نمایشگرهایِ جذاب مخفی‌ کند و چون با شخصیتی دروغین در این فضا شناخته می‌شود در برقراری ارتباط اجتماعی با دیگران ناتوان می‌شود که ایجاد این روحیه موجب جدایی فرد از گروه همسالان و شروع بروز ناهنجاری‌های دیگر است؛ این افراد در هنگام استفاده از فناوری‌های نوین ارتباطی گذشت زمان را احساس نمی‌کنند و زمانی بخود می‌آیند که ساعات زیادی صرف این امور کرده‌اند

آسیب اینجا تمام نمی‌شود؛

چون تازه فرد با جَوی برانگیخته‌شدن از نیازهای کاذب خود روبروست، ورودهای بی هدف توسط کاربران فضای مجازی باعث می‌شود که سردمداران این فضا، کاربر بی هدف را با رویکرد خود بنا بر اهداف‌شان هدفمند کنند، البته هدفمندی که عملا کاربر ابزار آنان می‌شود و به هدف خود یعنی هویت‌زدایی فرد دست می‌یابند، همین فرد کم کم به واسطه مباحثی نظیر سکسولوژی که در این محیط‌ها از جذب بالای برخوردار است، دچار می‌شود که متأسفانه علی رغم  تمهیدات اندیشیده شده و برخورد انفعالی و نه مهندسی‌شده در این قسمت بیشترین آسیب را دیده‌ایم، حتی در مناطق محرومی که هیچگونه پل ارتباطی نظیر دی‌اس آل، وایرلس، وایمکس و ... وجود نداشت، شاهد تصاویر مبتذل و مستهجن در گوشه‌های همراه پسران مقطع دبستان که غالباً فقیر و محروم از امکانات ابتدایی عمرانی بودند، خطر بلوغ زودرس جنسی تنها برای فرد کاربر نیست، بلکه به واسطه از دست‌دادن هویتش، در محیطی مانند اینترنت که از ویژگی‌های شاخصش این است که کاربر با هر فردی با هر سن، اعتقاد، مشی زندگی و قدرت تأثیرگذاری مثبت و یا منفی در هر زمانی به هر تعداد که بخواهد می‌تواند ارتباط برقرار کند و هویت شخص از هر جهت ناشناس است، دیگران را نیز در این ورطه آسیب‌زا هم مسیر می‌کند و شایع‌شدن این رویۀ غیراخلاقی در میان افراد باعث بروز شخصیت‌های دوگانه می‌شود چرا که از ویژگی‌های فضای مجازی به خاطر حجم بالای ارتباط و عدم محدودیت در آن، فراهم‌شدن تغییر رفتار و اخلاق و گرایش سیاسی و مذهبی بسیار زیاد است که غالباً با توجه به جو حاکم بر این محیط، اکثر تغییر گرایش‌ها در قالب مغایرت با ارزش‌های اسلامی است.

*تسنیم: یعنی فرد نیازهای کاذبی را در خود پیدا می‌کند؟

*روح‌افزا: بله، متاسفانه با بروز این فرایند و شکل‌گیری نیازهای کاذب در فرد، در حقیقت کاربر از نیاز واقعیش در سنین نوجوانی غافل می‌شود و در زمانی که تقویت  نگاه توحیدی می‌تواند ذخیره تمام عمر فرد شود، صرف ارتباط جنسی و یا کلامی با جنس مخالف در این محیط‌ها می‌شود و تحریک غریزه‌های جنسی زودتر از موعد مقرر در فطرت انسانی اسباب بروز  فاجعه‌های فراوان فرهنگی، اجتماعی و .... می‌شود و به دنبال خود نیازهایی نظیر خرید گوشی‌های مدرن یا تلویزیون‌هایی که به اینترنت وصل شود و یا فضایی برای تماس های تصویری ایجاد می‌شود که تا دیروز جزو نیازهای اصلی ما نبوده اما الان شاهد تقاضاهای آن در محیط خانواده هستیم.

در پس این موارد، متاسفانه شاهد شکل‌گیری مواردی نظیر فراهم‌آوردن بزهکاری‌هایِ مختلف نوین (سکس چت، ارتباط با جنس مخالف (گفتگو، پیامک و چت)، حضور در شبکه‌های به‌ اصطلاح اجتماعی غیرقانونی، تماشای فیلم‌ها و تصاویر مبتذل و مستهجن، حضور در سایت‌های مبتذل و مستهجن و ... ) افزایش روحیه پرخاشگری ،اعتیاد ، افت اخلاقی و ... هستیم‌.

*تسنیم: آیامی‌توان گفت یکی از علل تغییر سبک زندگی در بین جوانان تاثیرات استفاده بیش از اندازه از اینترنت و فرآورده‌های آن است؟

*روح‌افزا: بدون شک این رابطه کاملا معنادار است، چرا که ما بدون ابزارهای پژوهشی که البته انجام هم شده، شاهد نتایج منفی این رابطه هستیم؛ رابطه و اثر بخشی اینترنت، فضاهای مجازی و حتی ماهواره و ..... بر روی شاخص‌های سبک زندگی ما کاملاً مبرهن و واضح است، مثلا در پژوهشی که اخیرا انجام شده رابطه مستقیم میان شبکه‌های اجتماعی و سبک زندگی در کشور بیانگر آن است که میان عضویت در شبکه‌های اجتماعی اینترنتی و سبک زندگی جوانان، ارتباط مستقیمی وجود دارد. 6/30 درصد مردان و 3/41 درصد زنان معتقدند که شبکه‌های اجتماعی اینترنتی توانسته است به میزان بالایی در نوع ادبیات افراد جامعه موثر باشد. همچنین 5/49 درصد زنان و 4/41 درصد مردان بر این باور هستند که عضویت در شبکه‌های اجتماعی اینترنتی در مقادیر متوسط به بالا توانسته است بر سبک پوشش آنها در جامعه موثر باشد.

خیلی از کارشناسان معتقدند این دهکده مجازی تاثیری غیرقابل انکار بر سبک زندگی ایرانی–اسلامی دارد چرا که این شبکه اجتماعی بر اساس سبک زندگی غربی خاصه آمریکایی تنظیم شده است و البته وقتی «زاکربرگ»، خالق این شبکه مجازی باشد؛ فردی که در یک خانواده یهودی به دنیا آمده است و خود را یک «ملحد» و فردی که به خدا هیچ‌گونه اعتقادی ندارد معرفی می‌کند و بر اساس اعتقاداتش،‌ شبکه‌ای را طراحی کرده باشد که در آن «هیچ گونه خطی قرمز مهمی برای کاربران تعریف نمی‌شود!» بنابراین نباید انتظار داشت که فیس‌بوک تطابقی با سبک زندگی ایرانی-اسلامی داشته باشد. سبک زندگی اسلامی ،برگرفته از اعتقادات و ارزش‌های اسلامی است که دارای بن‌مایه‌هایی چون حیا و عفت، حجاب ،رازداری، حریم خصوصی و اعتماد و رعایت اخلاق فردی و اجتماعی است. در کنار تمام این محسناتِ سبک زندگی اسلامی، سبک زندگی غربی از طریق شبکه اجتماعی به صورت نامحسوس به نسل جوان و نوجوان آموزش داده و در روح و جان و خلقیات آنان نهادینه می‌شود و در نهایت در روش زندگی جوان و نوجوان بروز و ظهور پیدا می‌کند.

در واقع شاهد تغییر ارزش‌های اسلامی و جایگزینی آن با ارزش‌های غربی خواهیم بود، متاسفانه طبق آمارهای ارائه شده از دادگستری های کشور استفاده از ماهواره به عنوان علل برخی از جدایی‌ها و طلاق‌های زوجین معرفی شده؛ لذا اشاره به این نکته ضروری به نظر می‌رسد که با توجه به وجود قوانینی نظیر مادۀ 46 برنامه پنجم توسعه کشور که در آن دولت مکلف است به مدت 12 ماه از زمان ابلاغ برنامه که در تاریخ 11/11/89  به دستگاه‌های اجرایی ابلاغ شده در راستای ایجاد شبکه ملی اطلاعات اهتمام ورزد چرا که وجود شبکه داخلی خیلی از آسیب‌ها را در عین استفاده از تکنولوژی بومی مرتفع می‌کند؛ در صورتی که هنوز خبری از راه‌اندازی این شبکه نیست . لذا ما نیازمند سازوکاری منطبق با آرمان‌های مذهبی و بومی جامعه خود هستیم و باید متخصصین به فرموده مقام معظم رهبری (دام‌ظله) از تقلید و کپی‌برداری دست‌ بردارند. البته این حرکت نیاز به وفاق ملی دارد و مردم عزیز نیز پابه‌پای مسئولان باید دغدغه‌های این حوزه را لااقل از درون کانون گرم خانواده خود مدیریت کنند تا آسیب های اینچنینی بروز نکند.

ادامه دارد.....

 

نویسنده : دریادل بسیجی تاریخ ارسال : : جمعه 7 فروردين 1394برچسب:شبکه ,اجتماعی انهدام, خانواده های, ایرانی,

سالمترین عقل
بازدید : 142 |

سالمترین عقل در جسمی است که قلب سالم دارد... عقل سلیم ازآن امام خامنه ای است که با تأسی به عموی بزرگوارشان...

افسران - سالمترین عقل در جسمی است که قلب سالم دارد... عقل سلیم ازآن امام خامنه ای است که با تأسی به عموی بزرگوارشان...
جسم تو کامل است ناقص نیست / می دهد عطر یک بغل گل یاس

دستت اما حکایتی دارد/ رحم الله عمی العباس

 

 

 

نویسنده : دریادل بسیجی تاریخ ارسال : : چهار شنبه 15 بهمن 1393برچسب:جانبازان,فراکسیون,رییس جمهور عقل سالم,

اعتراض جانبازان به اظهارنظر روحانی درباره بدن سالم
بازدید : 129 |

افسران - اعتراض جانبازان به اظهارنظر روحانی درباره بدن سالم

 تاریخ انتشار: ۱۴ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۵:۱۷
رئیس فراکسیون معلولان و جانبازان مجلس گفت: بسیاری از جانبازان و معلولان کشور با انتقاد از اظهارات اخیر رئیس‌جمهور عنوان کردند عقل کسانی که شاید در بخشی از جسم خود دچار نقص عضو باشند از بسیاری افراد سالم از لحاظ جسمی بیشتر است.

نویسنده : دریادل بسیجی تاریخ ارسال : : چهار شنبه 15 بهمن 1393برچسب:جانبازان,فراکسیون,رییس جمهور,

سایت اطلاع رسانی دکتر محمود احمدی نژاد
بازدید : 165 |

افسران - سایت اطلاع رسانی دکتر محمود احمدی نژاد

سایت اطلاع رسانی دکتر محمود احمدی نژاد
www.ahmadinejad.ir 

نویسنده : دریادل بسیجی تاریخ ارسال : : چهار شنبه 15 بهمن 1393برچسب:احمدی نژاد, سایت,

یادت بخیر بزرگ مرد کوچک !
بازدید : 327 |

افسران - یادت بخیر بزرگ مرد کوچک !

نویسنده : دریادل بسیجی تاریخ ارسال : : شنبه 19 مهر 1393برچسب:مرد, کوچک,

ادعای دانشمندان در مورد کج بودن جهان!
بازدید : 215 |

یک کارشناس امور فضایی ناسا از وجود ساختارهای عظیم ناشناخته‌ در فضا خبر داده که مانند جارو برقی عمل کرده و با کشاندن کهکشان‌ها به سوی خود، جهان را کج کرده‌اند.
 
به گزارش ایسنا، دیوید گلن، اولین آمریکایی حاضر در مدار اشاره کرده که انسان‌ها بر این تصور هستند که درک کاملا خوبی از قوانین جهان دارند. وی می‌گوید طبق باور انسان ما بر روی یک سیاره کوچک در مدار خورشید و در حاشیه کهکشان راه شیری که گلن آنرا یک کهکشان کاملا عادی در یک جهان بی‌نهایت خوانده، قرار داریم. به گفته گلن، بیشتر ما فکر می‌کنیم قوانین فیزیک در جهان تغییر نمی‌کنند حتی اگر موارد آزمایشی ما میلیاردها سال نوری دورتر باشند.
 
این نظریه اصل کوپرنیکی نام دارد که دانشمندان بیشتر دانش علمی خود در مورد جهان را بر اساس آن پایه‌گذاری کرده‌اند.  اما به گفته گلن این کار می‌تواند بسیار اشتباه باشد. دانشمندان با بررسی نور کهکشانهای دور برای مطالعه سرعت و جهت اجسام متحرک مانند سیارات و ستارگان، شروع به بررسی محتاطانه‌تر ساختار جهان کرده‌اند. بر اساس مشاهدات آنها برخی خوشه‌های کهکشانی دور به جای اینکه طبق انتظار از یکدیگر دور شوند، به نظر می‌رسد که در یک جریان فضایی مانند یک رودخانه گیر کرده‌اند.
 
این اجسام با سرعت های بسیار زیاد (حدود 3.2 میلیون کیلومتر در ساعت) در یک مسیر خاص حرکت می‌کنند. دانشمندان مطمئن نیستند دلیل این امر چیست اما آنرا را جریان تاریک خوانده‌اند.  گلن برای بررسی دلیل رویداد این امر، اظهار کرده که به عقیده دانشمندان باید یک چیز بزرگتر در فضا وجود داشته باشد. وی گفت: این چیز باید بسیار بزرگتر از هرچیزی باشد که دانشمندان تاکنون در جهان شناخته شده دیده‌اند.
 
به گفته گلن، این چیز می‌تواند به قدری عظیم باشد که خوشه‌های کهکشانی در برابر آن کوتوله به نظر برسند و توسط این جاربرقی غول‌پیکر فضایی به درون کشیده شوند. به باور دانشمندان، این جسم عظیم اسرارآمیز به قدری بزرگ است که احتمالا جهان را کج کرده است. البته به گفته گلن اکنون امکان بررسی این نظریه وجود ندارد چرا که دانش بشری از فناوری مشاهده ساختارهای عظیم خارج از جهان قابل مشاهده که شعاع آن حدود 45.7 میلیارد سال نوری است، برخوردار نیست.
 
وی بر این نکته جالب تاکید داشته درحالی که جهان در 14 میلیارد سال قبل به وجود آمده، نور ورای جهان شناخته شده از زمان کافی برای رسیدن به تلسکوپهای بشری برخوردار نبوده است. برخی دانشمندان تلاش کرده‌اند که این پدیده را با این فرضیه که یک جهان همسایه باعث کشش و شیب عجیب شده، این پدیده را توضیح دهند.
 
به گفته گلن، اگرچه شاید زمان زیادی طول بکشد تا فناوری لازم برای شناسایی ماهیت این اجسام عظیم تولید شوند، این اجسام از قدرت کافی برای زیر سوال بردن اصل یکنواختی جهانی توسط کارشناسان برخوردارند.

نویسنده : دریادل بسیجی تاریخ ارسال : : جمعه 28 تير 1392برچسب:کج,جهان,

یک خبر خوش برای کارمندان
بازدید : 225 |

به گزارش افکارنیوز، کارمندان می‌توانند کسور مرخصی‌های بدون حقوق خود را نقدا پرداخت کنند.بر اساس ابلاغیه جدید مسئولان دولتی به دستگاه‌های مربوطه در پایتخت، مقرر شده به خاطر درخواست‌های متعدد کارمندان جهت محاسبه کسور ایام مرخصی بدون حقوق سال‌های گذشته‌ خود، موضوع پرداخت نقدی این ایام مرخصی برای بالا رفتن دریافتی دوران بازنشستگی به تایید مسئولان رسیده و کارمندان می‌توانند با احتساب جریمه دیرکرد این مرخصی‌ها، تا پایان شهریورماه نسبت به پرداخت مبالغ مذکور اقدام کنند.

نویسنده : دریادل بسیجی تاریخ ارسال : : سه شنبه 25 تير 1392برچسب:کارمندان,

استاد عباسی :
بازدید : 263 |

افسران - استاد عباسی : خانواده ایران پدر دارد و پدر این خانواده بزرگ حضرت سید علی است

 

 خانواده ایران پدر دارد و پدر این خانواده بزرگ حضرت سید علی است

این سخن را دکتر 17 تیر 1392 در تالار سینا و صدرا شهر شیراز در بزرگداشت حاج احمد متوسلیان گفتند .

نویسنده : دریادل بسیجی تاریخ ارسال : : پنج شنبه 20 تير 1392برچسب:,

انتخاب اصلح
بازدید : 216 |

ثامن تم:انتخاب اصلح

حضرت امام خمینی( ره ) :« وصیت من به ملت شریف آن است كه در تمام انتخابات، چه انتخاب رئیس جمهوروچه نمایندگان مجلس شورای اسلامی وچه انتخاب خبرگان برای تعیین شورای رهبری یا رهبر، در صحنه باشند و اشخاصی كه انتخاب می‌كنند روی ضوابطی باشد كه اعتبار می‌شود.»
مقام معظم رهبر ی:«مردم بايد با چشم بازوبا بصيرت وارد بشوند وآدم هايى را كه اطمينان پيدا مى‌كنند، انتخاب كنند.»
یکی از هزاران آثار ارزشمند حاصل ازانقلاب پر شکوه اسلامی ، حضور باشکوه مردم در صحنه می باشد که بصیرت وآگاهی ملت سر افراز ایران اسلامی را به حد اعلای خود رسانده است؛حضور وشرکت امت حزب الله درانتخابات به تعدادسال های پیروزی انقلا ب نشان از عالی ترین رشد دینی وسیاسی می باشد که دنیا دچار بهت و حیرت شده است.
در این رابطه دو مؤلفه وشاخص را باید در نظر داشت تا به تکلیف خود عمل نمود؛

به ادامه مطلب مراجعه نمایید.

نویسنده : دریادل بسیجی تاریخ ارسال : : سه شنبه 24 ارديبهشت 1392برچسب:,

این الرجبیون
بازدید : 255 |

 

ثامن تم:این الرجبیون

یکشنبه، روز اول ماه رجب است؛ پیشاپیش حلول این ماه شریف، مبارک!
در کتاب شریف مفاتیح الجنان، انجام اعمالى در شب اول ماه رجب، سفارش شده است، که آنها را اینجا آورده ام؛ من را هم دعا کنید.
اول: از رسول خدا صلی الله علیه و آله نقل شده است که به هنگام رؤیت هلال ماه رجب، این دعا را مى‌خواندند:
اَللّـهُمَّ اَهِلَّهُ عَلَیْنا بِالاْمْنِ وَ الاْیمانِ، وَ السَّلامَةِ وَ الاِسْلامِ، رَبّى وَرَبُّکَ اللهُ عَزَّوَجَلَّ؛
خدایا این ماه را برای ما همراه با امنیت، ایمان، سلامتی و اسلام قرار ده، پروردگار من و پروردگار تو (اى ماه) خداى عزوجل است.
و همچنین از آن حضرت نقل شده است که وقتى هلال ماه رجب را مى‌دید، مى‌فرمودند:
اَللّـهُمَّ بارِکْ لَنا فى رَجَب وَ شَعْبانَ، وَ بَلِّغْنا شَهْرَ رَمَضانَ، وَ اَعِنّا عَلَى الصِّیامِ وَ الْقِیامِ، وَ حِفْظِ اللِّسانِ، وَ غَضِّ الْبَصَرِ، وَ لا تَجْعَلْ حَظَّنا مِنْهُ الْجُوعَ وَ الْعَطَشَ؛
خدایا برکت ده بر ما در ماه رجب و شعبان و ما را به ماه رمضان برسان و کمکمان ده براى گرفتن روزه و شب زنده دارى و نگهدارى زبان و پوشیدن چشم و بهره ما را از آن ماه تنها گرسنگى و تشنگى قرار مده

به ادامه مطلب مراجعه نمایید.

 

نویسنده : دریادل بسیجی تاریخ ارسال : : سه شنبه 24 ارديبهشت 1392برچسب:,

صفحه قبل 1 صفحه بعد
مطالب گذشته

·

درمان افسردگی و پوچی با یاد خدا ! ارسال در : 1394/03/18 21:31

·

بیانات در مراسم بیست و ششمین سالروز رحلت حضرت امام خمینی رحمه‌الله ارسال در : 1394/03/18 21:17

·

خبر آمد خبری در راه است . . . ارسال در : 1394/02/24 22:24

·

آقای من، بحق نازدانه اتان علی بن موسی الرضا(ع)، فکری به حال ما کنید..... ارسال در : 1394/02/24 22:21

·

بدون شرح... ارسال در : 1394/02/24 22:14

·

لبیک یا امام خامنه ای ارسال در : 1394/02/24 22:10

·

حاشیه های دیدار رهبری از نمایشگاه کتاب ارسال در : 1394/02/24 21:54

·

دیدار جمعی از معلمان با رهبر انقلاب ارسال در : 1394/02/24 21:49

·

و مکرو و مکر الله ولله خیر الماکرین ارسال در : 1394/02/05 12:47

·

کنارتودرگیر آرامشم ارسال در : 1394/02/05 11:33


بسم رب الشهداءوالصديقين سخنان مقام معظم رهبري و راهكار هاي ايشان در سخنراني هاي مختلف ما را بر آن داشت تابه جبهه جنگ نرم عزيمت كنيم می خواهیم هوای آلوده فضای مجازی را تغییر دهیم ولو به اندازه نفسی و باری از دوش ولیمان برداریم ولو به اندازه ارزنی ... البته اگر خدا بخواهد ان شاء الله يا علي ********************* مقام معظم رهبری امام خامنه‌ای: امروز شما ببینید وسائل تبلیغ در دنیا چقدر متنوع شده؛ این طرف دنیا یک نفر جوان پای یک دستگاه کوچک می‌نشیند و افکار، تصورات، تخیلات، پیشنهادهای فکری و پیشنهادهای عملی را از سوی هر کسی – بلکه هر ناکسی – از آن طرف دنیا دریافت می‌کند! امروز اینترنت و ماهواره و وسایل ارتباطی بسیار متنوع وجود دارد و حرف، آسان به همه جای دنیا می‌رسد. میدان افکار مردم و مؤمنین، عرصه‌ی کارزار تفکرات گوناگون است. امروز ما در میدان جنگ و کارزار حقیقی فکری قرار داریم. این کارزار فکری به هیچ وجه به زیان مانیست؛ به سود ماست. اگر وارد این میدان بشویم و آن چه را که نیاز ماست – از مهمات تفکر اسلامی و انبارهای معارف الهی و اسلامی – بیرون بکشیم و صرف کنیم، قطعاً بُرد با ماست؛ لیکن مسأله این است که ما باید این کار را بکنیم.




طراح قالب ملودیوس