red blue black green red blue black green امروز
مذهبی
مطالب مذهبی
عکس های مذهبی
برگی از یک نوشته
ورزش
ورزش های رزمی
اخبار ورزشی خارجی
فوتبال و فوتسال
کشتی ووزنه برداری
شناوشطرنج
توپ وپور
علمی
روانشناسی
دانشگاه و کنکور
بهداشت ودرمان
فن آوری های نوین
علمی و پزشکی
اقتصاد
نفت و نیرو
بيمه و بانک
بورس و اقتصاد
صنعت و تجارت
راه و شهرسازی
بازرگانی و صنعت
سیاسی
دولت و مجلس
تحولات سوریه
بیداری اسلامی
سیاست خارجی
رییس جمهور
فرهنگی
سینما و ادبیات
آيين و انديشه
رادیو و تلویزیون
آموزش و پرورش
موسيقی و هنر
اجتماعی
زنان و جوانان
مردم و خانواده
محیط زیست
حوادث
نظامی
دفاع و امنیتی
ارتش
سپاه پاسداران
بسیج
مقام معظم رهبری
دیدارها
پیامها




مراکز شماها "حسینیّه‌‌ها " است...
بازدید : 160 |

افسران -  مراکز شماها "حسینیّه‌‌ها " است...
هیئتی بودن - که به اصطلاح تعبیری از بی‌‌نظم بودن است - به‌‌خاطر چیست؟ به‌‌خاطر این است که وقتی کسی وارد هیئت امام حسین میشود هیچ‌‌کس به او نمیگوید فلان جا بنشین، فلان جا ننشین؛ فلان جور بنشین، فلان جور ننشین؛ کِی بیا، کِی برو؛ کاملاً همه‌‌ی تحرّکات، برخاسته‌‌ی از اراده‌‌ی مردم و خواست خود مردم است که آن هم ناشی از ایمان آنها است؛ این چیز خیلی خوبی است، این را باید نگه دارید؛ یعنی ارتباط هیئت را به ایمان مردم و عشق مردم، و جاذبه و گیرایی خود هیئت و خود این کانون را برای دلهای مردم باید نگه دارید، این را باید حفظ کنید، یعنی جوری نشود که حالت اداری و مانند اینها پیدا بکند.
به نظر من مراکز شماها حسینیّه‌‌ها است. شما مرکز اداری نمیخواهید؛ حسینیّه، هیئت، مسجد، مراکز شما اینها است. یعنی اگر آمدیم ما اینجا را وابسته کردیم به یک اداره‌‌ای و یک ساختمانی و طبقه‌‌ی اوّل و طبقه‌‌ی دوّم و صندلی گردان و مانند اینها، این دیگر هیئت نمیشود؛ میترسم اشکال پیدا بکند، نمیگویم قطعاً هیئت نمیشود، امّا به نظرم میرسد که طبیعت کار هیئت این است که مردم با عشق و شور و اشک بیایند طرف مجلس امام حسین؛ این است که اثر میکند؛ این است که از دلش این انقلاب میجوشد، یا لااقل مزرَع خوبی برای رشد فضائل انقلابی و معارف انقلابی میشود.
بیانات در دیدار اعضای ستاد مرکزی هیئت رزمندگان اسلام‌
 

 

نویسنده : دریادل بسیجی تاریخ ارسال : : پنج شنبه 28 آذر 1392برچسب:هیئتی ها, حسینیه,,

رهبر انقلاب :امواج نشاط آفرین «ما می‌توانیم» را تقویت کنید
بازدید : 188 |

34619_848.JPGرهبر معظم انقلاب اسلامی با تبیین اهمیت حیاتی مقوله فرهنگ و جایگاه شورای عالی انقلاب فرهنگی، ضمانت اجرای مصوبات این شورا، وظایف نظارتی و هدایتی دستگاه‌ها در مقوله فرهنگ، ضرورت برخورد حکیمانه با پدیده‌های فرهنگی، استمرار پیشرفت علمی در دانشگاه‌ها، تدوین مبانی تحول علوم انسانی و صیانت از زبان زیبای فارسی، نکات مهمی را بیان کردند.

 به گزارش گروه دریافت خبر خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، حضرت آیت‌الله خامنه‌ای صبح امروز (سه‌شنبه) در دیدار رئیس و اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی، اولین نکته سخنان خود را به موضوع اهمیت و جایگاه فرهنگ در جامعه اختصاص دادند و با اشاره به شخصیت و سوابق فرهنگی روسای سه قوه و همچنین اکثریت اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی بعنوان دردمندان عرصه فرهنگ، گفتند: بر همین اساس از این شورا انتظار می رود اهتمام و تلاش بیشتری برای برجسته کردن موضوع فرهنگ در جامعه و رساندن آن به جایگاه واقعی، به خرج دهد.

 رهبر انقلاب اسلامی با تأکید بر اینکه فرهنگ و ارزشهای فرهنگی، هویت و روح یک ملت است، خاطرنشان کردند: فرهنگ، حاشیه و ذیل اقتصاد و سیاست نیست بلکه اقتصاد و سیاست حاشیه و ذیل فرهنگ هستند.

 حضرت آیت‌الله خامنه‌ای با اشاره با تأکیدهای قبلی مبنی بر لزوم وجود پیوست فرهنگی برای همه موضوعات و مسائل مهم در عرصه های مختلف افزودند: برخی اوقات ممکن است، تصمیم گیری ها و مصوّبات اقتصادی، سیاسی، اجتماعی و حتی علمی، تبعات منفی فرهنگی در جامعه بوجود آورد که دلیل آن نبود پیوست فرهنگی است.

ایشان تأکید کردند: برای فعالیتهای فرهنگی، برنامه ریزی ضروری است و نمیتوان انتظار داشت که فرهنگ کشور اعم از فرهنگ عمومی، فرهنگ نخبگان و فرهنگ دانشگاهی، به خودی خود پیش برود.

رهبر انقلاب اسلامی از این نکته وارد موضوع لزوم نظارت و هدایت دولت درخصوص مسائل فرهنگی شدند و خاطر نشان کردند: دستگاههای مختلف در قبال جریان فرهنگ عمومی کشور مسئولند.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای هدایت و نظارت در مسائل فرهنگی را همچون مراقبت باغبان از گلهای زیبا دانستند و گفتند: کندن علف های هرز در یک بوستان به معنای رشد گلها و استفاده طبیعی آنها از آب و نور و هواست.

رهبر انقلاب اسلامی حساس بودن و مقابله با مسائل مخرّب فرهنگی را از وظایف نظارتی حکومت دانستند و افزودند: همه ما در قبال مسائل فرهنگی و فرهنگ عمومی کشور مسئولیت شرعی و قانونی داریم.

رهبر انقلاب اسلامی با تأکید بر اینکه فرهنگ همواره متکی به حضور مردم است، افزودند: سپردن مسائل فرهنگی به مردم نافی وظیفه نظارتی و هدایتی دولت نیست و حضور حکومت و دولت در عرصه فرهنگ نیز به معنای سلب حضور مردم نمی باشد.

 

بقیه درادامه مطلب

نویسنده : دریادل بسیجی تاریخ ارسال : : چهار شنبه 20 آذر 1392برچسب:رهبری, شورای عالی انقلاب فرهنگی,

حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای:
بازدید : 198 |

مقام معظم رهبری
حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای:
به مذاکره خوشبین نیستم ولی باذن‌الله از آن ضرری هم نمی‌کنیم/ در میان ملت‌ها آمریکا منفورترین قدرت‌هاست/ همه گزینه‌ها روی میز باشد؛ چه غلطی می‌خواهند بکنند؟

رهبر معظم انقلاب تأکید فرمودند: مسئولان، به اظهارنظرها و اقدامات طرف مقابل، دقت و توجه لازم را داشته باشند. آنها از یک طرف لبخند می‌زنند و اظهار تمایل به مذاکره می‌کنند اما از طرف دیگر بلافاصله می‌گویند همه گزینه‌ها روی میز است. حالا مثلاً چه غلطی می‌خواهند بکنند، معلوم نیست.

 

بقیه در ادامه مطلب

نویسنده : دریادل بسیجی تاریخ ارسال : : یک شنبه 12 آبان 1392برچسب:رهبر انقلاب, دیدار,دانش آموزان,

بازتاب گسترده سخنان امروز رهبر انقلاب در رسانه‌های جهان
بازدید : 240 |

مقام معظم رهبریسخنان امروز رهبر معظم انقلاب درباره روند مذاکرات هسته ای و همچنین نوع رویکرد کشور در مقابل مسائل بین المللی، بازتاب گسترده ای

در سطح مطبوعات و رسانه های بین المللی داشته است. در این میان، سه رویکرد عمده به این سخنان و محورهای مهم آن به چشم می خورد.

 
به گزارش «تابناک»، رویکرد نخست به سخنان حضرت آیت الله خامنه ای، در قالب تمرکز بر حمایت ایشان از تیم مذاکره کننده هسته ای کشور و همچنین حمایت کلی از روند مذاکرات نمود پیدا کرده است. این رویکردی است که خبرگزاری مهم و تأثیرگذار بین المللی اغلب آن را در دستور کار قرار داده اند. 
 
بازتاب گسترده سخنان امروز رهبر انقلاب در رسانه‌های جهان
 
خبرگزاری فرانسه از جمله رسانه هایی است که این رویکرد را در بازتاب سخنان رهبر انقلاب برگزیده و می نویسد آیت الله خامنه ای، حمایت خود را از مذاکرات ایران با قدرت های جهانی بر سر موضوع هسته ای ابراز، اما در عین حال نسبت به این قدرت ها ابراز بدبینی کرده است. این خبرگزاری به نقل از مقام معظم رهبری می نویسد: «هیچ کس نباید مذاکره کنندگان ما را سازشکار بنامد». 
 
بازتاب گسترده سخنان امروز رهبر انقلاب در رسانه‌های جهان
 
بقیه درادامه مطلب

نویسنده : دریادل بسیجی تاریخ ارسال : : یک شنبه 12 آبان 1392برچسب:رهبر انقلاب, دیدار,دانش آموزان,

رهبر معظم انقلاب در خطبه‌های نماز عید فطر مطرح فرمودند
بازدید : 231 |

حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای ابراز امیدواری کردند با انجام وظیفه مجلس در انتخاب وزرای صالح، دولت جدید تشکیل شده و با همراهی مردم کارهای بزرگ، مهم و دشواری که حاوی منافع بزرگی است به بهترین وجه انجام شود.

خبرگزاری فارس: انجام وظیفه مجلس با انتخاب وزرای صالح/ رویدادهای منطقه اسلامی نگران‌کننده است

به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی دفتر مقام معظم رهبری، ملت مومن موحد و متحد ایران به شکرانه یک ماه روزه داری و عبادت پروردگار، نماز عید سعید فطر را با شکوه خاص در سرتاسر ایران پهناور و پر عظمت اقامه کرد.

در کانون این دایره عظیم معنوی مردم خداجوی تهران، صبح امروز نماز مبارک عید فطر را به امامت حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی، در دانشگاه تهران و کیلومترها از خیابان‌های اطراف اقامه کردند.

رهبر انقلاب در خطبه های نماز فطر با تبریک این عید خجسته به ملت بزرگ ایران و به همه مسلمانان عالم، عبادات و روزه داری مردم در روزهای گرم و طولانی ماه مبارک رمضان را موجب جلب رضایت پروردگار و ایجاد احساس بهجت و مسرّت معنوی در مردم خواندند و ابراز امیدواری کردند: خداوند متعال توفیق حفظ دستاوردهای تلاشهای مجاهدانه رمضان را به همه ملت عطا فرماید.

ایشان یکی از تلاش های مجاهدانه ملت در ماه رمضان را حضور سرافرازانه در راهپیمایی روز جهانی قدس برشمردند و افزودند: ملت ایران با این راهپیمایی سراسری، زنده بودن و ایستادگی ملی را درباره یکی از مسائل مهم جهان و تاریخ اسلام، ثابت کرد و حقیقتا با هیچ زبانی نمی‌توان اهمیت این حرکت را توصیف کرد.

رهبر انقلاب گسترش سنت خوب افطاریهای ساده در مساجد و خیابانها را از دیگر کارهای بسیار شایسته در ماه مبارک رمضان برشمردند و با انتقاد اسراف و زیاده روی در افطاریهای بعضی از اشخاص افزودند: مناسب است سنّت دادن افطاری دادن های ساده در مساجد و معابر عمومی مورد توجه همه کسانی قرار گیرد که در ماه رمضان نیتِ بذل و بخشش و گشاده دستی دارند.

به ادامه مطلب مراجعه نمایید

نویسنده : دریادل بسیجی تاریخ ارسال : : جمعه 18 مرداد 1392برچسب:نماز,عیدفطر, مقام معظم رهبری,

چرا مدعیان تقلب در انتخابات ۸۸‌ عذرخواهی نمی‌کنند؟
بازدید : 190 |

چرا مدعیان تقلب در انتخابات ۸۸‌ عذرخواهی نمی‌کنند؟بار‌ها و بار‌ها این پرسش را نه در مجامع عمومی بلکه به گونه‌ای که قابل پاسخ دادن باشد، مطرح کرده‌ایم؛ پس چرا پاسخ نمی‌دهند و ‌عذرخواهی نمی‌کنند؟ در نشست‌های خصوصی می‌گویند تقلبی نشده بود؛ پس به چه علت کشور را دچار آن ضایعات کردید و به لبه پرتگاه بردید؟

نزدیک ‌هزار تن از دانشجویان دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی، عصر امروز در نشستی صمیمانه و صریح با رهبر معظم انقلاب، به بیان دیدگاه‌های جامعه دانشجویی و تبادل نظر درباره موضوعات‌ علمی، دانشگاهی، فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی و سیاسی پرداختند.
به گزارش «تابناک»‌ به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی مقام معظم رهبری، در این دیدار که از ساعت ۵ بعداز ظهر آغاز شد و تا نماز مغرب و عشا ادامه یافت، دوازده تن از نمایندگان تشکل‌ها و انجمن‌های دانشجویی، مسائل مورد نظر، خواسته‌ها و مواضع خود را بیان کردند.
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای نیز ضمن پاسخگویی و بیان برخی نکات درباره مسائل مطرح شده، به تبیین نسبت آرمان‌ها با واقعیت‌ها، وظایف جامعه دانشجویی و راه‌های ایجاد و افزایش نشاط و تحرک حقیقی در دانشگاه‌ها پرداختند.
ایشان با شکرگزاری به درگاه پروردگار به خاطر دیدار با جمع با صفا، صمیمی و پرنشاط دانشجویان، مطالب بیان شده در این دیدار را غالباً پخته، سنجیده و بسیار خوب خواندند و دستگاه‌های مختلف را به بررسی راه‌های تحقق پیشنهادهای دانشجویان توصیه کردند.
رهبر انقلاب در پاسخ به دانشجویی که خواستار تبیین معنای «اعتدال» شده بود خاطرنشان کردند: رئیس‌جمهور منتخب که این شعار را مطرح کرده است حتماً معنا و مفهوم مورد نظر خود را درباره مقوله اعتدال بیان خواهد کرد.
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای همچنین با اشاره به سخنان یکی دیگر از دانشجویان درباره برخورد صحیح با دولتِ رئیس‌جمهور منتخب افزودند: همچنان که درباره همه دولت‌ها تأکید شده است باید از این دولت نیز حمایت و به آن کمک کرد.
ایشان افزودند: برخی می‌گویند اگر دولت این گونه باشد به او کمک می‌کنیم، و‌گرنه انتقاد می‌کنیم. بنده با انتقاد مخالف نیستم اما اولاً انتقاد با عیب‌جویی فرق دارد، ثانیاً باید ابتدا فرصت کار و تلاش و تحرک داده شود.
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای کار قوه مجریه را واقعاً سخت و دشوار برشمردند و خاطرنشان کردند: هیچ کس نیست که نقطه ضعف نداشته باشد؛ بنابراین نباید توقعات را به قدری بالا برد که از توان منطقی اشخاص خارج باشد.
رهبر انقلاب با اشاره به ضرورت در نظر گرفتن مشکلات و واقعیت‌های کشور افزودند: مجموعه نیروهای فعال سیاسی، کاری و دانشگاهی دست به دست هم دهند تا کار‌ها به فضل الهی ‌پیش برود.
یکی دیگر از دانشجویان از بروز کدورت در میان دانشجویان به علت اختلاف در تحلیل‌های سیاسی اجتماعی سخن گفته بود.
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای با تأکید بر پرهیز کامل از تبدیل اختلاف نظر‌ها به کدورت و خصومت گفتند: جداً از دانشجویان عزیز و طرفداران سلایق گوناگون خواهش می‌کنم که اجازه ندهند «اختلاف نظر در تحلیل و برداشت و تفسیر»، به کینه و دشمنی بینجامد.
ایشان در همین زمینه افزودند: به توصیه حضرت امام، مانند طلبه‌ها باشید که در هنگام مباحثه بسیار جدی هستند اما در بقیه اوقات رفیق و دوست و همراه یکدیگرند.
رهبر انقلاب اسلامی با اشاره به مباحثی که برخی دانشجویان درباره فتنه ۸۸ مطرح کردند افزودند: در بررسی آن حوادث تلخ، مسأله اصلی و عمده، قانون شکنی و رفتار غیر نجیبانهٔ جماعتی است که در مقابل جریان قانون ایستادند و به ایران عزیز، لطمه و ضربه و خسارت وارد آوردند.
ایشان افزودند: البته در حاشیه و گوشه و کنار یک حادثهٔ بزرگ، ممکن است مسائلی روی داده باشد که‌گاه یک نفر مظلوم یا ظالم واقع شود اما در هر حال نباید مسأله اصلی بخاطر این مسائل گم شود.
ایشان در همین زمینه این سوال اساسی را مطرح کردند که چرا و به چه دلیل مدعیان تقلب در انتخابات ۸۸ برای مواجهه با مسأله، به خیابان‌ها اردوکشی کردند!؟
رهبر انقلاب خاطرنشان کردند: بار‌ها و بار‌ها این پرسش را نه در مجامع عمومی بلکه به شکلی که قابل پاسخ دادن باشد مطرح کرده‌ایم؛ پس چرا جواب نمی‌دهند و‌ عذرخواهی نمی‌کنند؟
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای افزودند: در جلسات خصوصی می‌گویند تقلبی رخ نداده بود، پس به چه علت کشور را دچار آن ضایعات کردید و به لبه پرتگاه بردید؟
ایشان با اشاره به اوضاع پرآشوب و خونین برخی کشورهای منطقه خاطرنشان کردند: می‌دانید اگر در فتنه ۸۸ خدا کمک نمی‌کرد و گروه‌های مردمی به جان هم می‌افتادند کشور به چه روز و روزگاری می‌افتاد؟ که البته خداوند نگذاشت و ملت هم بصیرت به خرج دادند.
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در پاسخ به دانشجویی دیگر «شدت به خرج دادن» را به معنای جدیت و ایستادگی منطقی در بحث، قابل قبول دانستند اما تأکید کردند: اگر منظور از شدت بخرج دادن مخالفتِ همراه با عنف و زور باشد، کاملاً مخالفم.

نویسنده : دریادل بسیجی تاریخ ارسال : : دو شنبه 7 مرداد 1392برچسب:رهبر, دانشجویان,

بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی در آخرین دیدار رئیس جمهور و هیئت دولت دهم
بازدید : 179 |

آنچه در ادامه می آید «مرور سریع» بیانات رهبر معظم انقلاب در آخرین دیدار رئیس جمهور و هیئت دولت دهم است: حجم کار بالا و پرشتاب، افتخار به شعارهای انقلاب، تلاش ضد انقلاب برای کمرنگ کردن ارزشهای انقلاب، مراجعه به وصیت نامه امام، رشته خدمت، مروری بر وصایای امیرالمومنین علیه السلام ....

دولت نهم و دهم

• همه فهمیدند رئیس جمهور محترم و همکارانشان در دولت حجم کارشان بسیار بالا و پرشتاب نسبت به همه‌ی دوره‌های دیگر بود و هست؛ این نقطه‌ی برجسته‌ای است که نباید نادیده گرفت.

• این دولت بحمدالله توانست شعارهای انقلاب را سر دست بگیرد و به آنها افتخار کند و آنها را در جامعه مطرح کند.

• یکی از کارهای مهم جبهه‌ی ضدانقلاب در طول تاریخ این بوده است که سعی کنند ارزشهای انقلاب را کمرنگ کنند. به اینجا هم محدود نمیشود؛ اول ارزشها را کمرنگ میکنند، بتدریج آنها را محو میکنند؛ اگر میدان پیدا کنند، آنها را تبدیل به ضدارزش میکنند.

• آن چیزی که توانست جبهه‌ی انقلاب را پیروز کند و جبهه‌ی ضدانقلاب را به هزیمت وادار کند، در درجه‌ی اول این شعارها بود؛ هرچه شعارها پرمغز و جذاب و واقعی و برای مردم مفهوم و ملموس بود، کمک آن به پیشرفت انقلاب بیشتر شد.

• من همیشه به مسئولین توصیه میکردم که به وصیتنامه‌ی امام مراجعه کنند. وصیتنامه‌ی امام، لبّ ارزشهای مورد نظر امام است.

• کاری که باید بر آن همت بگمارید، این است که رشته‌ی خدمت را رها نکنید.

• چه در دولتهای آینده حضور داشته باشید، چه نداشته باشید، مسئولیتی که برعهده میگیرید سعی کنید آن را با توجه به اهداف انقلاب انجام دهید.

مروری بر وصایای امیرالمؤمنین (علیه السلام) در نهج‌البلاغه

• «و اعلم انّ امامک طریقا ذا مسافة بعیدة و مشقّة شدیدة». این راهی که پیش روی شما است - راه رسیدن به جزای عمل و به قیامت - راه طولانی‌ای است. در چنین راهی، باید با منتهای طلب حرکت کنی. چاره‌ای نداری جز اینکه کار را جدی دنبال کنی. یعنی این راهی نیست که انسان آن را سرسری بگیرد.

• «قدّر بلاغک من الزّاد مع خفّة الظّهر». آن مقداری از توشه را که تو را به منزل برساند، تقدیر کن - یعنی اندازه‌گیری کن - بدان چقدر کار لازم داری برای اینکه بروی.«مع خفّة الظّهر»؛ بار دوش خودت را هم سبک کن. این دو تا هدایت و راهنمائی است که امیرالمؤمنین میکند.

• در پاسخ اینکه ما چه لازم داریم، خودشان بیان کردند: اجتناب از محرّمات و انجام واجبات. اگر از محرّمات اجتناب کردیم و واجبات را انجام دادیم، این همان پرواز مورد نظر را برای من و شما ممکن و فراهم میکند؛ چیز بیشتری لازم نیست.

• بعضی‌ها دنبال برخی از خصوصیاتند؛ کسی را پیدا کنند، از او ذکری بگیرند، از او ریاضتی فرا بگیرند. اینها لازم نیست؛ ریاضت شرعی، مشخص است. اگر همین نمازها را درست و بوقت بخوانیم، ارکانش را درست به‌جا بیاوریم، با توجه بخوانیم، یا روزه را درست بگیریم همینها انسان را پرواز میدهد.

• وقتی انسان از دروغ، از غیبت، از قول به غیر علم، از تهمت، از افساد، از مال مردم خوری، از خیانت در امانت پرهیز کند، خود این، دل انسان را آماده‌ی تلقی هدایت الهی و معرفت الهی خواهد کرد.

منبع: پایگاه اطلاع رسانی دفتر حفظ و نشر آثار رهبر معظم انقلاب

نویسنده : دریادل بسیجی تاریخ ارسال : : سه شنبه 25 تير 1392برچسب:دولت دهم, رهبر,

احمدی نژاد داخل آتش رفت تا حرف آقا زمین نماند
بازدید : 166 |

افسران - در آخرین دیدار دولت دهم با امام خامنه ای چه گذشت؟

 «بعضی مدعیان ولایتمداری آن هم در بالاترین سطح مسوولیت نظام، از شعله‌های تنور «هدفمند سازی» گریختند اما احمدی‌نژاد وارد این تنور شد تا حرف رهبری نظام زمین نماند.»

به گزارش فرهنگ نیوز ، امیرطاهر حسین‌خان مشاور مدیرمسئول و دبیر تحریریه روزنامه شهروند، طی یادداشتی با عنوان «کاری که کسی نکرد» در شماره امروز این روزنامه نوشت: "عدالت فقط عدالت در مسائل اقتصادی نیست، یک بخش عمده‌اش مساله اقتصاد است. در قضاوت‌ها، در داوری‌ها، در نگاره‌ها، در نظر‌ها، در اظهارات، در موضع‌گیری‌ها، همه بایستی شاخص عدالت را در نظر داشته باشیم. از همه مبتلابه‌تر، همین مساله عدالت اقتصادی و عدم توزیع عادلانه ثروت عمومی و درآمد عمومی ملی بین آحاد جامعه است که نمونه‌های فراوانی دارد که زیاد است و یکی‌اش همین یارانه‌ها است که ما خودمان یارانه می‌دهیم، به فقیر کمتر می‌دهیم، به غنی بیشتر می‌دهیم! الان اینجور است. الان یارانه‌هایی که دولت دارد می‌دهد، بیت‌المال دارد می‌دهد، به فقرا داریم کمتر یارانه می‌دهیم، به اغنیاء بیشتر داریم می‌دهیم. این هدفمند کردن یارانه‌ها که مطرح شده، واقعا یک امر مهمی است. سال‌ها است که این جزو آرزوها است، جزو کارها است. بنده در دولت‌های قبل، دو سه مرتبه کتبا و شفاها به دولت‌ها گفته‌ام، منتها دنبال این نمی‌رفتند، کار سختی است، کار پر دردسری است. همین‌طور ترجیح می‌دادند که بماند. حالا این دولت دنبال این کار رفته. بالاخره باید این را دنبال کنید،‌ کار ظریفی هم هست." (مقام معظم رهبری ۱۸ /۶/ ۱۳۸۸)

(الف)

نگاهی به سخنان ولی امر مسلمین، حضرت آیت‌الله خامنه‌ای نشان‌دهنده این حقیقت است که رئیس دولت دهم یکی از مهم‌ترین آرزو‌های رهبری فرزانه انقلاب را اجرایی کرد. تاکید معظم‌له بر سخت و پر دردسر بودن این کار - هدفمند کردن یارانه‌ها - خود موید این واقعیت است که تیم عمل‌کننده در دولت دهم در عمل و نه کلام، ولایتمداری خود را در سخت‌ترین کارزار به نمایش گذاشت.

(ب)

نقل است روزی یکی از دوستداران امام صادق (ع) نزد ایشان می‌رود و بر امام خرده می‌گیرد که چرا قیام نمی‌کند و مشغول درس و بحث است. امام اشاره به تنوری می‌کند که در نزدیکی ایشان است و از آن فرد می‌خواهد داخل تنور شود. آن مرد مردد به امام می‌نگرد. در ادامه تردید این مرد، یکی از یاران امام در اجابت فرمان ایشان داخل تنور می‌شود و باقی ماجرا.

رهبری معظم انقلاب در خصوص هدفمندسازی یارانه‌ها، به وضوح اعلام کرده‌اند که از روسای دولت‌های پیشین خواسته‌اند اما آنان اجابت نکردند. در واقع مدعیان ولایتمداری آن هم در بالاترین سطح مسئولیت نظام، از شعله‌های تنور «هدفمندسازی» گریختند اما احمدی‌نژاد وارد این تنور شد تا حرف رهبری نظام زمین نماند. اما همانگونه که آن یار صدیق امام صادق (ع) گداخته‌های داخل تنور را گلستان یافت، برای احمدی‌نژاد نیز همین سرنوشت مقدر شد.

(پ)

در دنیای امروز، سیاستمداران فقط به دنبال کسب آراء و جلب رضایت مردمشان هستند، آن هم به هر قیمت. اگر این رضایت با خراب کردن زندگی آیندگان نیز حاصل شود، در انجام آن تردید ندارند چرا که برای آنان فقط ادامه عمر سیاسی هدف است اما احمدی‌نژاد نشان داد که با همه سیاسیون دنیا فرق دارد. او در حالی با اجرای قانون هفمندسازی یارانه دست به خودکشی سیاسی زد که در اوج محبوبیت بود. به‌راستی چرا؟

اگر بگوییم که او سیاست نمی‌داند، دروغ گفته‌ایم. هنرنمایی او در عرصه‌های داخلی و خارجی سیاست را مردم ایران و جهان بارها دیده‌اند. اگر بگوییم تشنه شهرت است، با زهم به بیراهه رفته‌ایم؛ چرا که اجرای هدفمند کردن یارانه‌ها در کوتاه‌مدت از شهرت او می‌کاهد.

راستی چرا احمدی‌نژاد شانه‌ زیر بار اجرای هدفمند یارانه‌ها داد؟

به اعتقاد نگارنده به دو دلیل:

دلیل اول اینکه احمدی‌نژاد به واقع ولایتمدار راستین است.

و دلیل دوم، قلب احمدی‌نژاد تنها به امید ایرانی آباد و سرافراز می‌تپد. به همین دلیل او در تاریخ ایران زمین تا ابد محمود خواهد ماند.

نویسنده : دریادل بسیجی تاریخ ارسال : : دو شنبه 24 تير 1392برچسب:,

افطار شاهانه آقا !
بازدید : 153 |

افسران - افطار شاهانه آقا !

نویسنده : دریادل بسیجی تاریخ ارسال : : دو شنبه 24 تير 1392برچسب:,

عکس یادگاری دولت دهم با رهبر انقلاب
بازدید : 140 |

افسران - عکس یادگاری دولت دهم با رهبر انقلاب

در پنجمین روز از ماه مبارک رمضان، رئیس جمهور و اعضای هیئت دولت با رهبر معظم انقلاب اسلامی دیدار کردند.

نویسنده : دریادل بسیجی تاریخ ارسال : : دو شنبه 24 تير 1392برچسب:,

سه درخواست رئیس جمهور منتخب از مقام معظم رهبری
بازدید : 194 |

 افسران - 3 درخواست رئیس جمهور منتخب از مقام معظم رهبری

رئیس دفتر مقام معظم رهبری گفت: هدایت، حمایت و دعا، سه درخواست رئیس‌جمهور منتخب از مقام معظم رهبری بود.

 حجت‌الاسلام محمد محمدی‌گلپایگانی ظهر امروز در همایش بزرگ علما و روحانیون گیلان در مصلای امام خمینی(ره) این شهر با اشاره به حماسه سیاسی انتخابات 24 خرداد، اظهار کرد: با وجود تبلیغات فراوان دشمنان انقلاب اسلامی برای حضور نیافتن مردم در انتخابات، شاهد حضور حداکثری و مشارکت بالای مردم در انتخابات بودیم و مطالبه رهبری در انتخابات محقق شد.

محمدی‌گلپایگانی، با اشاره به مشارکت 73 درصدی ملت در انتخابات و خلق حماسه سیاسی، افزود: مشارکت در انتخابات آمریکا زیر 50 درصد است.

وی با اشاره به برگزاری مناظره‌های کاندیداها در صدا و سیما، گفت: مردم با دیدن و شنیدن مناظره‌ها به انتخاب اصلح رسیدند. مناظره‌ها خوب بود اما خدمات گذشته در مناظره‌ها فراموش شد و باید بدانیم که دولت فعلی کارهای بسیاری را اجرایی کرده که کم نیستند. وی تصریح کرد: مردم در انتخابات به فردی رأی دادند که ملبس به لباس روحانیت بود و با 270 هزار رأی بالاتر از حد نصاب انتخاب شد.

محمدی‌گلپایگانی با بیان اینکه دولت، کارگزاران، وزارت کشور و دست‌اندرکاران انتخابات را برگزار کردند، گفت: این انتخابات مهر باطل بر ادعای تقلب بود. دوست و دشمن اذعان کردند که در انتخابات کشور هیچ‌گونه شائبه‌ای وجود نداشته است.

رئیس دفتر مقام معظم رهبری با اشاره به نخستین دیدار رئیس جمهور منتخب با مقام معظم رهبری پس از انتخابات، تصریح کرد: در این دیدار بنده نیز حضور داشتم و روحانی سه درخواست از مقام معظم رهبری داشتند. هدایت، حمایت و دعا، سه درخواست رئیس جمهور منتخب از رهبری بود. روحانی از رهبری خواست تا با رهنمودها و راهنمایی‌ها هرجا که لازم دانستند هدایت و حمایتش کرده و برای وی در ادامه راه دعا کنند.

نویسنده : دریادل بسیجی تاریخ ارسال : : دو شنبه 17 تير 1392برچسب:,

ارزش ریال ۱۰ درصد افزایش یافت
بازدید : 215 |

ارزش پول ملی ایران، ریال، با امید به بهبود وضعیت اقتصادی این کشور پس از انتخاب حسن روحانی به عنوان رئیس‌جمهور جدید ایران، افزایش یافته است.

ارزش پول ملی ایران، ریال، پس از پیدایش امیدهایی نسبت به بهبود وضعیت اقتصادی پس از انتخاب حسن روحانی به عنوان رئیس جمهور جدید این کشور، افزایش یافته است.
از زمان اعلام پیروزی حسن روحانی در انتخابات 24 خرداد (14 ژوئن)، ارزش ریال، حدود 10 درصد در برابر دلار افزایش یافته است. در حال حاضر، هر دلار آمریکا در برابر 33300 ریال مبادله می‌شود درحالی‌که هفته گذشته، هر دلار آمریکا برابر با 36300 ریال بود.
به نوشته این گزارش، به دنبال پیروزی روحانی، دوره 8 ساله ریاست جمهوری محمود احمدی‌نژاد به پایان می‌رسد؛ دوره‌ای که فشارهای مالی به ایران افزایش یافت و چند دوره تحریم‌های اقتصادی علیه ایران اعمال شد.
منتقدان، احمدی‌نژاد را به تشدید مشکلات اقتصادی بواسطه سوء مدیریت مالی و انحلال سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی این کشور متهم می‌کنند.
یک دلال ارز در دبی گفت: افزایش ارزش ریال به علت انتخابات است. احتمالا، ارزش ریال در هفته جاری نیز با رشد روبرو خواهد بود.
درحال حاضر، ارزش ریال در حدود یک سوم ارزش این واحد پولی در اواخر سال 2011 است، زمانی‌که آمریکا و اتحادیه اروپا تحریم‌هایی علیه بانک مرکزی این کشور وضع کردند و تقریبا ارتباط جمهوری اسلامی ایران با سیستم بانکداری جهانی را قطع کردند.
روحانی در جریان رقابت‌های انتخاباتی خود از وضعیت اقتصادی ایران انتقاد کرده و متعهد شده بود که در صورت پیروزی  در انتخابات «دولت تدبیر و امید» را تشکیل دهد.

نویسنده : دریادل بسیجی تاریخ ارسال : : شنبه 1 تير 1392برچسب:,

صفحه قبل 1 2 3 4 صفحه بعد
مطالب گذشته

·

درمان افسردگی و پوچی با یاد خدا ! ارسال در : 1394/03/18 21:31

·

بیانات در مراسم بیست و ششمین سالروز رحلت حضرت امام خمینی رحمه‌الله ارسال در : 1394/03/18 21:17

·

خبر آمد خبری در راه است . . . ارسال در : 1394/02/24 22:24

·

آقای من، بحق نازدانه اتان علی بن موسی الرضا(ع)، فکری به حال ما کنید..... ارسال در : 1394/02/24 22:21

·

بدون شرح... ارسال در : 1394/02/24 22:14

·

لبیک یا امام خامنه ای ارسال در : 1394/02/24 22:10

·

حاشیه های دیدار رهبری از نمایشگاه کتاب ارسال در : 1394/02/24 21:54

·

دیدار جمعی از معلمان با رهبر انقلاب ارسال در : 1394/02/24 21:49

·

و مکرو و مکر الله ولله خیر الماکرین ارسال در : 1394/02/05 12:47

·

کنارتودرگیر آرامشم ارسال در : 1394/02/05 11:33


بسم رب الشهداءوالصديقين سخنان مقام معظم رهبري و راهكار هاي ايشان در سخنراني هاي مختلف ما را بر آن داشت تابه جبهه جنگ نرم عزيمت كنيم می خواهیم هوای آلوده فضای مجازی را تغییر دهیم ولو به اندازه نفسی و باری از دوش ولیمان برداریم ولو به اندازه ارزنی ... البته اگر خدا بخواهد ان شاء الله يا علي ********************* مقام معظم رهبری امام خامنه‌ای: امروز شما ببینید وسائل تبلیغ در دنیا چقدر متنوع شده؛ این طرف دنیا یک نفر جوان پای یک دستگاه کوچک می‌نشیند و افکار، تصورات، تخیلات، پیشنهادهای فکری و پیشنهادهای عملی را از سوی هر کسی – بلکه هر ناکسی – از آن طرف دنیا دریافت می‌کند! امروز اینترنت و ماهواره و وسایل ارتباطی بسیار متنوع وجود دارد و حرف، آسان به همه جای دنیا می‌رسد. میدان افکار مردم و مؤمنین، عرصه‌ی کارزار تفکرات گوناگون است. امروز ما در میدان جنگ و کارزار حقیقی فکری قرار داریم. این کارزار فکری به هیچ وجه به زیان مانیست؛ به سود ماست. اگر وارد این میدان بشویم و آن چه را که نیاز ماست – از مهمات تفکر اسلامی و انبارهای معارف الهی و اسلامی – بیرون بکشیم و صرف کنیم، قطعاً بُرد با ماست؛ لیکن مسأله این است که ما باید این کار را بکنیم.




طراح قالب ملودیوس